Skocz do zawartości
  • 0

Wędkarskie cele na 2010

admin

Pytanie

Cześć,

Już tradycyjnie, bo zaczynają się?pojawiać w różnych wątkach na forum, a mamy klika dni do końca roku, zapraszam do opisywania swoich wędkarskich celów/planów na 2010 rok.

- planowane wyprawy wędkarskie

- ryby - rekordy, nowe gatunki

- nowe metody

- nowy sprzęt

wszystko co chcielibyście zrealizować w 2010 roku. A tym czasem przywołam stary wątek, który stworzyliśmy w 2009 roku. Zobaczcie czy zrealizowaliście cele/plany.

http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=7843&amp ;prevloaded=1&&start=0

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Marzenia nie kosztują. Jak by tak założyć dwa wątki, „Co bym zmienił w PZW” i „Co zrobiłem aby zmienić PZW”, to byśmy mieli obraz sytuacji. Większość woli fantazjować niż pomóc marzeniom.

Robert, brakuje jeszcze jednego członu Twojej wypowiedzi co by było porządne zamknięcie tematu: Co PZW zrobiło z Twoim (nie koniecznie Robert Twoim) zrobiłem.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Robert, chodzi mi o to, że wiele z tych akcji to bezproduktywne, mało skuteczne bicie piany. Spośród tych głośnych akcji, oprócz wypowiedzenia odezw, zacietrzewienia się, nic nie wynika. Zastanawiam się czasami jak to jest w siedzibie PZW, czy Ci ludzie, którzy tam siedzą nie czytają kolejnych odezw na barykady i nie leżą pod stołami powaleni panicznym śmiechem.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Remku, problem wygląda trochę inaczej. Związek to nie oni, ale my. To dzięki totalnej bierności członków organizacja wygląda tak jak wygada. PZW zbiera rocznie ponad miliard zł. Jak członkowie mają wszystko w d... to trudno się dziw, że się znajdują chętni do „zarządzania” tym majątkiem. Nie każdy musi być działaczem ale przyjść na zebranie i wspierać ludzi którzy chcą coś zmienić chyba można? Bez tego wsparcia tacy ludzie są eliminowani przez beton zainteresowany tym aby była tak jak jest. Małe lokalne zrywy nic nie dadzą, to problem zmiany świadomości, a raczej jej nabycia, przez szeregowych członków.