havy Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam.Tytułowa minoga(perlowa)była kiedyś moja ulubioną guma.pamieta jeszcze ktos z kolegow ta gume?od paru lat nigdzie nie moge jej kupic.moze ktos widzial gdzie mozna je dostac lub chcialby odstapic cos ze swoich zapasow bede wdzieczny za kazdy namiar badz odsprzedana sztuke.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A moze ktos wie jaka byla orginalna nazwa tej gumy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Czy chodzi o coś takiego? http://www.spinpro.pl/index.php?p72,g-grubKojarzę trochę inne minogi bardziej wydłużone i z mniejszym kołnierzem, ale fakt, że daawno ich nie widziałem w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam.Tytułowa minoga(perlowa)była kiedyś moja ulubioną guma.pamieta jeszcze ktos z kolegow ta gume?od paru lat nigdzie nie moge jej kupic.moze ktos widzial gdzie mozna je dostac lub chcialby odstapic cos ze swoich zapasow bede wdzieczny za kazdy namiar badz odsprzedana sztuke.pozdrawiam Witam,wiele lat temu kupiłem kilka paczek tych gum.Były b.skuteczne na sandacze.Od tamtej pory już ich nie spotkałem.Mam ich jeszcze kilka sztuk,niektóre przebarwione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Chodzi mi wlasnie o te stare z cieniutka falbanka.Probuje wkleic zdiecie ale nie moge zmniejszyc rozmiaru,jak corka wroci to mi wklei,ale dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Ja posiadam troche inne ale bardzo podobne.Chyba musze ich znowu użyc bo widac,ze skuteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karaś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 to nie jest przypadkiem to? http://www.decathlon.com.pl/PL/poczworne-ogonki-bia-e-10cmx1 0-85641188/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 to nie jest przypadkiem to? http://www.decathlon.com.pl/PL/poczworne-ogonki-bia-e-10cmx1 0-85641188/Niestety to nie są te gumy.Te poszukiwane mają właśnie taką falbankę która przy prowadzeniu przynęty drobno faluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bezel Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Te gumki wyglądały jak miniaturka potwora z Loch Ness ?Taki ogon z dwoma rzędami frendzelków ? grzebień taki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Nareszcie moge wrzucic fotke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Mam dokładnie takie same Miałeś sie odezwac @havy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dokładnie takie kojarzę. Miałem kiedyś parę sztuk, ale ich rewelacyjności niestety nie uświadczyłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dokładnie takie kojarzę. Miałem kiedyś parę sztuk, ale ich rewelacyjności niestety nie uświadczyłem.Nie pisalem ze zawsze i wszedzie najskuteczniejsze-od dwoch lat nic na nie nie zlowilem-ale ulubione.mam do nich sentyment i nadal w nie wierze.moge caly dzien machac bez efektow roznymi gumami bez efektow,ale jesli na koniec zaloze minoge i tez nic to mam wewnetrzne poczucie ze zrobilem wszystko co moglem a ryby nie chcialy wspolpracowac.Moi znajomi wedkarze tez nie mieli na nie specjalnych wynikow i smieja sie z mojego bzika na ich punkcie.Jesli zostala ci choc jedna i chcialbys ja odstapic-wymienic to bede wdzieczny .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Przykro mi, ale specjalnie przeszukiwałem wszystkie pudełka i nie ostała mi się ani jedna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Szkoda ale dzieki.Kazdy spinningista ma chyba przynete ostatniej szansy ktora zaklada gdy wszystko zawodzi.Moze cos o nich napiszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Hej koledzy naprawdę NIKT nie pamięta nazwy tej gumy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Sprzedawane były w takich opakowaniach: Na etykiecie jedynie było napisane Grub i rozmiar w calach.Dawno nie produkowane, zastąpione G-Grub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Zdaję się, że mamy reedycję tych gum przez Dragona: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 31 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 http://www.mistertwister.com/information/g-grub/692#descript ionLewlaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Hej.Kupiłem dzis tą podróbkę dragona.Jutro pomoczę ją w wannie ale z wyglądu tylko podobna,więc poszukiwania nadal aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 One chyba nigdy nie miały własnej , odrębnej nazwy . U nas chodziły pod zawołaniem właśnie minogi , a w niemieckich sklepach jako flossenwurm . Kształty i fasony są podobne , ale niestety zniknęła bezpowrotnie tak specyficzna delikatność i galaretowata nietrwałość gumy . Ta obecna to już standardowa kondoniarska bezpieczność i wytrzymałość . Tak to jest z softami z segmentu china domestic market , Manns też się dramatycznie skiepścił ciałem .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leslaw Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Rage Tail Anaconda f. Srike King Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zaraz dostaniesz nagrodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi