Skocz do zawartości

minogi mister twister

havy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Tytułowa minoga(perlowa)

była kiedyś moja ulubioną guma.pamieta jeszcze ktos z kolegow ta gume?od paru lat nigdzie nie moge jej kupic.moze ktos widzial gdzie mozna je dostac lub chcialby odstapic cos ze swoich zapasow bede wdzieczny za kazdy namiar badz odsprzedana sztuke.pozdrawiam

Witam.Tytułowa minoga(perlowa)

była kiedyś moja ulubioną guma.pamieta jeszcze ktos z kolegow ta gume?od paru lat nigdzie nie moge jej kupic.moze ktos widzial gdzie mozna je dostac lub chcialby odstapic cos ze swoich zapasow bede wdzieczny za kazdy namiar badz odsprzedana sztuke.pozdrawiam

Witam,wiele lat temu kupiłem kilka paczek tych gum.Były b.skuteczne na sandacze.Od tamtej pory już ich nie spotkałem.Mam ich jeszcze kilka sztuk,niektóre przebarwione.

Dokładnie takie kojarzę. Miałem kiedyś parę sztuk, ale ich rewelacyjności niestety nie uświadczyłem.

Nie pisalem ze zawsze i wszedzie najskuteczniejsze-od dwoch lat nic na nie nie zlowilem-ale ulubione.mam do nich sentyment i nadal w nie wierze.moge caly dzien machac bez efektow roznymi gumami bez efektow,ale jesli na koniec zaloze minoge i tez nic to mam wewnetrzne poczucie ze zrobilem wszystko co moglem a ryby nie chcialy wspolpracowac.Moi znajomi wedkarze tez nie mieli na nie specjalnych wynikow i smieja sie z mojego bzika na ich punkcie.Jesli zostala ci choc jedna i chcialbys ja odstapic-wymienic to bede wdzieczny .pozdrawiam

• 6 miesięcy temu...
  • 8 miesięcy temu...

One chyba nigdy nie miały własnej , odrębnej nazwy . U nas chodziły pod zawołaniem właśnie minogi , a w niemieckich sklepach jako flossenwurm . Kształty i fasony są podobne , ale niestety zniknęła bezpowrotnie tak specyficzna delikatność i galaretowata nietrwałość gumy . Ta obecna to już standardowa kondoniarska bezpieczność i wytrzymałość . Tak to jest z softami z segmentu china domestic market , Manns też się dramatycznie skiepścił ciałem ..

• 4 miesiące temu...
  • 3 lata później...