świstak Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Witam kolegów. Zapewne znajdą się wśród nas osoby spędzające większość swojego czasu w delegacjach(kierowcy, przedstawiciele, właściciele firm).Tułając się bezsensownie od hotelu do hotelu z nadmiarem wolnego czasu, którego ciężko zagospodarować w jakiś sensowny sposób. Nie znając topografii lokalnych łowisk oraz braku informacji na temat lokalnych porozumień ciężko jest nam myśleć o wędkarstwie.Wysuwam się więc z propozycją aby w jakiś sensowny sposób połączyć swoje siły, i razem postarać się ten czas zorganizować najlepiej nad wodą, ale i pogaduchy w jakimś sensownym hotelu, przy piwie powinny nam ten czas nieco umilić.Najlepszym rozwiązaniem było by opisanie przez was w jakim rejonie się poruszacie, jakie miejsca noclegowe polecacie Osoby posiadające jakieś informacje na temat agroturystyki wędkarskiej również zapraszam do wypowiedzenia się.Miejmy nadzieję że temat rozwinie się w takim stopniu że nie jeden z nas na tym skorzysta. PozdrawiamJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jako że ja rozpocząłem ten temat pozwólcie że napisze parę słów o sobie. A więc mam na imię Jarek i jestem przedstawicielem firmy Kuchinox zajmującej się sprzedażą armatury, paneli natryskowych, zlewozmywaków oraz klamek drzwiowych.Poruszam się po terenie Polski południowej od Nowego Sącza po Chojnów. Bardzo zainteresował mnie odcinek odry w Brzegu Dolnym i w szczególności jego chciał bym w tym roku kilkukrotnie odwiedzić, jeżeli któryś z kolegów porusza się w podobnym rejonie zapraszam do wspólnego wędkowania oraz spotkania przy piwie w jakimś hotelu których mogę kilka polecić a w szczególności:hotel Ibis - Wałbrzychhotel Dębowe wzgórze - pokrzywnahotel Wena - WrocławGospoda Kruszyn - KruszynAusteria Niemczańska - Niemczahotel Krak - Myślenicehotel Arkas - pod Opolem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Jarku, fajny temat, ale mam prośbę. Przypilnuj języka polskiego, podejrzewam, że to niedbałość, nie zwracasz na to uwagi, a szkoda. Z Twojego pisania wynika, że potrafisz. Wiem, że nie to jest najistotniejsze, ale uwierz, warto. Wielkie i małe litery, podstawy składni zdania, konsekwencja w pisaniu. Zazdroszczę nadmiaru wolnego czasu. Polecam agroturystykę w Borkach. Jest to wieś na skraju Puszczy Boreckiej, zlokalizowana pomiędzy dwoma jeziorami - Łaźno i Litygajno. Wskazówka - sklep w środku wsi, właściciele sklepu i kwaterek to Agnieszka i Marek, przesympatyczni ludzie. Można łowić z ich pomostu, albo wziąć łódkę. Z Markiem warto pogwarzyć, czy bierze ryba, gdzie jej szukać, co dziś żeruje. Agnieszka jest przesympatyczna, choć jej nadmiar energii nie wszystkim przypasuje. Prowadzi sklep, w którym można kupić zezwolenie na wędkowanie, robale, blaszki, piwko i ćwiartkę na wieczór. Jak ktoś zgłodnieje, to niech do niej zapuka.Z całego serca polecam, miejsce warte odwiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Jak jeździsz w sądeckie to polecam Frania Sikonia w Białym Dunajcu "Pod Hubą", wygód nie ma, ale Franiu to człowiek instytucja, nad rzekę Cię weźmie i co chcesz pokaże.W Kłodnym nad OSem polecam Marysię Ligas, meta nad samą wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 ... ale Franiu to człowiek instytucja, nad rzekę Cię weźmie i co chcesz pokaże... A, jam nie ciekaw... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
świstak Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Barku wybacz jeżeli w ten sposób Cię uraziłem. Język polski był zawsze moją kulawą nogą, wolałem matematykę i WF i tak jak mówisz nie przywiązuje do tego jakiejś znaczącej uwagi.Co do wolnego czasu to nie ma tu nic do pozazdroszczenia. Wolał bym pracować po 12 godzin i spędzać resztę wolnego czasu w domu lub z przyjaciółmi, a tak to zazwyczaj siedzę w hotelowym pokoju i szukam starych minnowków w sieci Ot takie mam zajęcie aby jakoś sobie ten czas umilić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie, żebyś mnie uraził. Razi mnie wszechobecne lekceważenie języka polskiego, naleciałości anglojęzyczne, upraszczanie itd., itp. Czy to tak trudne, by włączyć kontrolę językową w przeglądarce i zwracać uwagę na podkreślenia?Smutne, że coraz większa rzesza młodych ludzi olewa język, którym posługuje się na co dzień. Co gorsza, nie potrafią owi ludzie sklecić trzech zdań w języku obcym, ale przenoszą jego pochodne do swoich wypowiedzi, bez zrozumienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi