popper Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 29.12.2009, odcinek poniżej Bolesławca. Widok z mostu autostradowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Też zaczynasz na Bobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie. Zacznę od Kwisy. Bliżej i hmmmmm. Mam pewne porachunki. O ile ten senior przetrwał, to chciałbym w końcu skusić go, do brania. W zeszłym roku zaliczyłem z nim ze 4 asysty. Później już go nie widziałem. Mam jednak cichą nadzieję, że jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 No i gitara Oby do 1.... Karta opłacona dziś, więc trzeba będzie pomęczyć sprawę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi