lysyterrorysta Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Witka. Jak w temacie opinie na temat tej pletki. Proszę nie pisać nic nie wnoszących postów. Przed napisaniem tego tematu użyłem wyszukiwarki. Info dla tych wrednych Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Używałem w tamtym sezonie, ogólnie fajny produkt, nie pląta się wogóle, cicha na przelotkach, bardzo gładka. Mam rozmiar 0,14 czy przegrubiona się nie będę wypowiadał bo nie mierzyłem, tylko raz urwałem przynętę na zaczepie, mocna linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flygobius Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Czy tak cicha jak daiwa tournament? Miałbym mniejszy problem z zakupem ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Miałem okazję jeden dzień łowić na tą pletkę i rzeczywiście jeżeli chodzi o dragona to chyba najlepsze pletka od nich, ale zarazem najdroższa... U mnie w sklepie stacjonarnym 200 zł z groszami za 0.06 trochę przesada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czy tak cicha jak daiwa tournament? Miałbym mniejszy problem z zakupem ☺Niestety nie mam porównania z Daiwą, a tą linka jak się przeciągnie między palcami sprawia wrażenie jakby to była żyłka. Jest bardzo gładka, dzięki temu można dalej zarzucić. Nie ma pamięci kształtu, można stosować ciężką gumą, po chwili lekki wobler, nie zrobi brody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Używałem w tamtym sezonie, ogólnie fajny produkt, nie pląta się wogóle, cicha na przelotkach, bardzo gładka. Mam rozmiar 0,14 czy przegrubiona się nie będę wypowiadał bo nie mierzyłem, tylko raz urwałem przynętę na zaczepie, mocna linka.Kolego a jak sie zachowuje ta paletka po kilku miesiącach wędkowania? Traci cos ze swoich atutów czy raczej nic sie z nią złego nie dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg1407 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja tez kupiłem ta plecionke za namowa kolegi ze sklepu najpierw chciałem kupic HM8X to ponoc ta jest o wiele lepsza nie strzepi sie na kamieniach tak szybko i jest dosyc sliska ,kolor Stalowy z dakeka wygląda jak by na młynku była żyłka na sucho test na zrywanie wypadł zadowalająco na Palomarze nawinałem ja na TD 3000 zobaczymy w sezonie jak bedzie sie spisywac ale mysle ze da rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Kolego a jak sie zachowuje ta paletka po kilku miesiącach wędkowania? Traci cos ze swoich atutów czy raczej nic sie z nią złego nie dzieje?Trochę barwę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Trochę barwę.czyli standardowo jak każda pletka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jak Wam udaje sie uzywac plecionki caly sezon tak, ze traci jedynie barwe? Mnie z 275m nawinietej na szpule power pro zniklo na tyle duzo, ze pod koniec sezonu musialem wymienic. A tegoroczne lowiska nie wydaja mi sie nieprzyjazne lince... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Jak Wam udaje sie uzywac plecionki caly sezon tak, ze traci jedynie barwe? Mnie z 275m nawinietej na szpule power pro zniklo na tyle duzo, ze pod koniec sezonu musialem wymienic. A tegoroczne lowiska nie wydaja mi sie nieprzyjazne lince...Chyba wszystko zależy od typu łowiska. Ja wędkuje głównie na dość mocno zarośniętym zbiorniku. Pletka wystarcza mi na jakieś 2 sezony. Łowie dość sporo godzin, bo jestem chyba maniakiem jakimś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Moimi zbiornikami w tamtym sezonie były głównie niewielkie glinianki i jeziorka. Woda dość czysta, niewielka ilość zaczepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Przełowiłem 2,5 sezonu tą plecionką . Grubość 0,14, standardowe główki mustada rozgina bez problemów... Traci kolor ale to chyba każda plecionka tak ma.. Po dwóch latach łowienia na wytrzymałości ciut jej spadło ale byłem sporo nad wodą i jeszcze więcej na nią łowiłem... Podsumowując:Nie najtańszy produkt ale wart swojej ceny... Obecnie używam dwóch grubości: 0,10 i 0,14... Cena u mnie w sklepie 149 pln za szpulkę 135m. Więc uważam że warto. Lepszych/droższych nie używałem. W porównaniu z Mikado nihonto Octa Braid czy jakoś tak - mikado nadaje się do zawijania rolad śląskich na obiad Pozdrawiam kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Po roku użytkowania tej plecionki muszę powiedzieć, że to bardzo dobry produkt. Jest bardzo śliska co daje nam możliwość oddawania dłuższych rzutów. Nie strzępi się i jest bardzo wytrzymała. Trochę traci barwę ale to normalne. Jestem bardzo zadowolony z jakości tego produktu i mogę go polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Po roku użytkowania tej plecionki muszę powiedzieć, że to bardzo dobry produkt. Jest bardzo śliska co daje nam możliwość oddawania dłuższych rzutów. Nie strzępi się i jest bardzo wytrzymała. Trochę traci barwę ale to normalne. Jestem bardzo zadowolony z jakości tego produktu i mogę go polecić z czystym sumieniem. Pozdrawiam Przyjacielu czy testowałeś plecionki firmy Varivas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Przyjacielu czy testowałeś plecionki firmy Varivas?Kolego nie było mnie stać na ta plecionkę ale w słyszałem wiele o tej plecionce, no i macałem na targach w poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marioo Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 (edytowane) Jest tañsza od dragona 8x Nano sprawdz sam????i jakość bez porównania.Z dragona plecionek się wyleczyłem,po zakupie Jiging braind masakra???? Edytowane 7 Kwietnia 2016 przez Marioo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysyterrorysta Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Te tańsze to chyba 4 splotowe poprawcie mnie jeśli się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi