Szymon3069 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Shimano Catana 2500 FC Pełna nazwa kołowrotka: Shimano Catana 2500 FC Producent: ShimanoModel: Catana FCWielkość [Rozmiar]: 2500Masa: 260gg Zastosowanie: wszechstronnyTyp hamulca: przedniMoc hamulca: 3kgkgPrzełożenie: 5.2:1Ilość wybieranej linki: cmLiczba łożysk: 2+1Pojemność szpuli żyłka: 240m/0,20mm Pojemność szpuli plecionka: Kraj produkcji: OPIS KOŁOWROTKA Jaskrawa czerwień serii Catana FC jest adresowana do wędkarzy, którzy chcą się wyróżniać z tłumu. Catana jako kołowrotek klasy P4 oferuje wyjątkowe parametry warte swojej ceny. Jest wyposażony w 2 kryte, nierdzewne łożyska kulkowe i 1 wałeczkowe, nawój linki Varispeed i aluminiową szpulę ARC. To uniwersalny kołowrotek do różnych metod łowienia. - Kryte łożyska kulkowe ze stali nierdzewnej- Korpus z XT-7- Pojedyncza korbka z P3- Typowy kabłąk- Przekładnia z ciśnieniowo odlewanego cynku- Super Stopper II- Dyna-Balance- Power Roller Schemat: Zdjęcia kołowrotka Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł rekord 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pranagal Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2016 Nigdy więcej nie chcę słyszeć o tym bublu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2016 Nigdy więcej nie chcę słyszeć o tym bubluTo nie słuchaj, nikt Ci nie każe, albo uzasadnij.Jak dotąd żaden z Twoich 50-ciu postów nie wniósł niczego nowego, ani ciekawego... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Nigdy więcej nie chcę słyszeć o tym bubluNie ma to jak wyskoczyć z niepotrzebnym tekstem i nie mieć nic więcej do powiedzenia. Mam ten kołowrotek 2 lata albo więcej i żeby nie krakać, ale złego słowa nie powiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasperek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Podstawowym mankamentem tego kołowrotka jest to, że od strony uchwytu korbki producent montuje łożysko a po drugiej jej stronie tuleję ślizgową. Niby nic takiego, ale tańszy Shimano Sienna FD2500 posiada pełne łożyskowanie korbki. Za co wobec tego konsument płaci więcej? Za lakier... Jak ktoś chce to sprawdzić to proszę bardzo. Poniżej linki do schematów i wypisane nazwy łożysk: 1. Catana (3 łożyska: 8553, 8554 i 13767):http://fish.shimano.com/media/fishing/shimano/sac/images/schematics/Spinning/Current/Catana_FC/14CAT2500FC_v1_m56577569831025995.pdf2. Sienna (4 łożyska: 9459, 8554 i dwa elementy 8553):http://www.shimanofish.com.au/media/fishing/shimano/saf/documents/all_schematics/spinning_reels/SN2500FD_v1_m56577569830878623.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 niestety bublem jest otwór pomiędzy rotorem a obudową kołowrotka. którą wszystkie możliwe śmieci mogą się dostać.czyściłem taki koledze i po prostu nie mogłem uwierzyć że można coś takiego zrobić. w podobnej cenie wole passiona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Nie jest taki zły.Da się łożyskami apgrejdować.I najgorsza z możliwych rekomendacja...Stosunek ceny do jakości - nie znajdziesz nic lepszego!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczybilet Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 niestety bublem jest otwór pomiędzy rotorem a obudową kołowrotka. którą wszystkie możliwe śmieci mogą się dostać.czyściłem taki koledze i po prostu nie mogłem uwierzyć że można coś takiego zrobić. w podobnej cenie wole passiona.Ja nie kładę kołowrotka, czy ogólnie wędki na piachu, ziemi itp. itd. więc tego typu problemów nie mam. Jak ktoś dba tak ma. pozdro 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi