muddler Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam. Jestem nowy na forum, ale zaglądałem tutaj czasami i obserwowałem prace twórców przynęt, a także sposoby ich wytwarzania. Muszę przyznać że jestem pełen podziwu dla talentów i pomysłów jakimi zostaliście obdarzeni, do tego stopnia że i ja postanowiłem zająć się czymś podobnym . Moje wobki zaczynam wykonywać od suchej gałęzi, jest to najczęściej wierzba,tnę ją na kawałki odpowiedniej długości a następnie poddaję dalszej obróbce nożykiem i papierem ściernym. Dalej jest już z górki . Na zdjęciach poniżej widać co mi wyszło tym sposobem:Tęczaczki Potokowce i okonki. Wszystkie woblerki są o długości 5cm i około 4 gram wagi.Proszę o komentarze, mam nadzieję że wasza reakcja będzie pozytywna 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jestem pod wrażeniem. Pięknie, czyściutko z bardzo fajnym malowaniem. Chyba nie chcesz powiedzieć, że jesteś początkującym ? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bardzo realne, jak na początek to pojechałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Piękne prace.Bardzo dojrzałe. Technicznie dopieszczone. Na zdjęciach trudno ocenić pracę woblera, ale sądząc po jakości wykończenia zakładam w ciemno, że i praca jest perfekcyjna. Witaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Jarku,jakiej grubości stery są w twoich "5" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_moto Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Piękne wrażenie robią tylko pozazdrościć talentu wstaw filmik pracy tych cukiereczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dzięki za dobre słowa, naprawdę nie spodziewałem się .Piotrusiu, stery są grubości 1mm, stelaż przez całość.Wrzucę jeszcze takie w innej stylistyce: Te są długości 7,5 cm i ważą około 7 gram. Oczywiście pracują, nadają się do łowienia . 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeusz67 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ta robota nie wygląda na początkującego , świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bardzo ładne wobki Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zacząłem w maju zeszłego roku od zbudowania lodówkowca do aerografu. Przedtem też coś tam wystrugałem i robiłem muchy na lipienie, ale nie wychodziły minajlepsze. Smacznego jajka i mokrego dyngusa życzę . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bogactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
logun74 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ładne Twoje wobki , widać serce włożone w prace , gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 No nareszcie założyłeś swój wątek moje namowy nie poszły w las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mega wykonane! Czysto i dbale! Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Pięknie zrobione woblery. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eaw32 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Dopieszczone w każdym detalu super wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dryzd Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Widać,że masz talent Woblery robisz klasowe a i stery jakieś takie w kółko są Ciekawe jaką mają pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trociu Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 super wykonanie, jakimi farbami malujesz, bo wspomniałeś coś o aero? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 ...... wstaw filmik pracy tych cukiereczków. ..... Ciekawe jaką mają pracę. Ja też chętnie zerknąłbym na zygzaki i wywijasy tych "zabawek". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Te 7,5cm to już mistrzostwo, jak bym takie w sklepie zobaczył to od razu bym zakupił! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dzięki wszystkim za miłe słowa - zmobilizują mnie do dalszej pracy. Witaj Pride, maluję akrylami wszelakiej maści , bye. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Bardzo ładnie wykonane woblerki. Jestem pod wrażeniem cieniowania, robisz aero czy stosujesz inne techniki? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No, to ja po świętach przetestuję tego ślicznego tęczaczka, to nagram filmik jak ów woblerek pracuje. Dla mnie wyglądają jak pisałem rewelacyjnie i drapieżnikom również się zapewne będą podobały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Wobki w realu wyglądają super i tez tak pracują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Maluję aero i pędzelkiem akrylami, używam też ołówka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi