muddler Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nowe się robią A tu zalewam oczy schną I gotowe Wszystkie mają 4,5 - 5cm , ważą około 4gram i są tonące.Mam jeszcze takie o długości 8,5cm i ważą około 9gram, też tonące. Zdjęcie poniżej. Pięć złotych w porannym słońcu 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja już mam te 5 cm u siebie, koledzy wykonanie bajeczne, brać, wybierać i zamawiać bo kolega Jarek ma wielki talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Do mnie też dotarła druga parka,wykonanie pierwsza klasa.Polecam i czekam na większy arsenał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Fakt te 5 cm przydały by się w barwach okonia (żywo zielone takie rażące z czarna pręgą i czerwonawo-żółtym brzuszkiem by każdego dużego garbusa kusiły) i jazgarza bo narybek tego lubią rzeczne sandacze. Taką parkę wtedy też bym zamówił jako kolejną do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio449 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Gratuluję talentu,piękny i niepowtarzalny styl rybką zapewne też się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Bardzo ładne.Ciekawe oczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nowe się robią I co tam z tego wyszło?Wszak maj coraz bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Prace postępują . Do wieczora dwa pozostałe dostaną aluminium, jutro pójdą w pierwszy lakier. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Fajne takie Japan style . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Fakt te 5 cm przydały by się w barwach okonia (żywo zielone takie rażące z czarna pręgą i czerwonawo-żółtym brzuszkiem by każdego dużego garbusa kusiły) i jazgarza bo narybek tego lubią rzeczne sandacze. Taką parkę wtedy też bym zamówił jako kolejną do kolekcji. Kolego Jarku liczę po cichu że to moje zamówienie uwzględniłeś? Co do wobków 5 cm jakie mam od Ciebie w sobotę przeszły testy i ich praca jest mega rewelacyjna, nawet bez ściągania, w swobodnym przytrzymaniu w nurcie pracują, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Kolego Przemo, okonek i jazgarz dostaną za chwilę ostatni lakier jutro wrzucę foto. A dzisiaj postanowiłem przedstawić wam ostatnie skończone wyroby .Oto płoteczki 5cm i 6cm, tonące 4 i 5 gram: Okonki denaturacik o tych samych gabarytach co płotki: Strzeble 5cm tonące około 4 gram wagi: Na koniec płotki 7cm tonące jeszcze bez sterów, dosychające : 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Kolego Przemo, okonek i jazgarz dostaną za chwilę ostatni lakier jutro wrzucę foto. A dzisiaj postanowiłem przedstawić wam ostatnie skończone wyroby . Czekam i czekam i ............ ale spoko niech doschną by się coś nie popsuło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czekam i czekam i ............ ale spoko niech doschną by się coś nie popsuło. Doschły i oto są: okonek i jazgarz , wieczorem wkleję stery. Wraz z nimi doschły również tęczaki : 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 rewelacyjna robota oż miło popatrzeć. czy takie cukiereczki są do nabycia? na pewno będę tu częściej zaglądał. pozdrawiam i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Piękna robota.Powinny się cenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jarku rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 (edytowane) Ukończyłem szczupakowce . Mają 10cm i około 15 gram wagi, są tonące ale bez kotwic pływają. Pierwszy od góry ma pracę łagodną, a dwa pozostałe dość mocną i nadrzucają grzbiecikami (boczna praca ).Poniżej te same w innym rzucie: Wrzucę jeszcze porównanie wielkości do okonka 5cm: Jeden kolega z forum namówił mnie na łamańce, no i spróbowałem. Wyszło coś takiego, na razie w stanie surowym, ale może będzie się nadawał do łowienia .. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez muddler 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: :clappinghands: PRZEPIĘKNE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ten łamany będzie mega działał, głownie do łowienia w rzece bo jak na stojącą wodę to owszem łamany też będzie ekstra ale w wielkości wyżej pokazanych szczupakowych.Ps. pozaokrąglaj trochę ranty z miejsca przecięcia wobka by nie wyglądał jak przęcięty tasakiem w chwili złości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Ciekawe te "mordki" Naprawdę piękne prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Janusz ty wiesz jak te małe 5 cm zarąbiście pracują, testowałem na rzece, dawno takich wariatów nie widziałem no i ważne że zaje...cie lotne. Gdyby ten szczupakowy w kształcie tej 5-cio centymetrówki miał z 25 gram też takiego bym pewnie przytulił do swojej kolekcji, 15-styo gramowe jednak za lekkie dla mnie a nie wiem czy 25-cio gramowe miały by identyczna pracę, to już pytanie do Twórcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Łamaniec gotowy . Ma 6cm z groszami i około 5gram, tonący. Drobno sznuruje .Niżej w innym ujęciu razem z innymi: Jutro wkleję dwie boleniówki, każda w innym kolorze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Fajnie tylko ten łamaniec jest dla pstrągarzy a ja bym chciał płoć lub wzdręgę w barwach jak pokazałeś szczupakowe wyżej. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Oto gotowe boleniówki, 8cm i około 9 gram Dorzucę jeszcze coś na pstrąga , wszystkie 5 lub 6 cm i o wadze 4 lub 5 gram - tonące. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Bardzo fajne dokładne konstrukcje ,oczko brzuszne w konkretnym miejscu ,stery też inne niż standard :-) ,wstawisz jakieś filmiki z pracą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi