demowsky Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Dzięki za miłe słowa . Wrzucam łamańce w "oczo..bnych" kolorach. Mają 9cm i około 10 gram, tonące. Mniam.. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 20 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Sandacze będą je mniamać w takich barwach. Profeska wykonania i zarabista praca, koledzy kupować te wobki bo widzę że Jarek ich nie wystawia na giełdzie a marynował przecież nie będzie w słoikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 21 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2015 Kolega Przemek vel Carlvan słusznie prawi .A oto boleniówki, pierwsza w nowej barwie, zamierzam uczepić się trochę tego kolorku. Długość 8cm i około 9gram. Praca delikatna, drobna, wąska ale trochę robi na boki tzn. nieznacznie iksuje. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Zrobiłem okoniówki 5cm około 4gram tonące. Praca drobna i wąska. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Chce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Chce! Nie tylko Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Nie no, serio? tak się napalacie? muszę trochę uważać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 23 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Nie no, serio? tak się napalacie? muszę trochę uważać .Proste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Zrobiłem okoniówki 5cm około 4gram tonące. Praca drobna i wąska. jak rapala orginal? Sliczne sa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Inaczej:poprosze po sztuce-okoniowke boleniowke i zielonego lamańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Moim zdaniem lepsze jak rapala original Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Moim zdaniem lepsze jak rapala original No, Polak potrafi . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Te okoniówki są tak malowane ,czy to jakaś opalizacja ? Bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 25 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Te okoniówki są tak malowane ,czy to jakaś opalizacja ? Bardzo ładneDołącze się również do tego pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 25 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2015 Malowane farbkami akrylowymi aerografem. Maluję warstwowo tzn. grzbiet oliwkowy i boki niebieskie, następnie zanurzam w lakierze . Po wyschnięciu maluję grzbiet czarną farbką i brzuch białą, znów zanurzam w lakierze , potem czerwony - znów lakier, całość wykańczam metalikiem srebrnym i jeszcze lakier parę warstw. Oczywiście są oklejone folią aluminiową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 (edytowane) Niebieski szczupakowiec i "normalny" 10 cm i około 18gram, tonące. Praca dość wąska: I jeszcze z innej beczki , cierniczki samczyk i samiczka 4,5 i 5cm, około 4 gram tonące. Praca drobna: Wszystkie strugane ręcznie nożykiem z drewna wierzbowego . Edytowane 26 Maja 2015 przez muddler 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Jarek ty wystaw je w dziale Giełda twórców tylko wcześniej zapoznaj się dobrze z Regulaminem giełdy/sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No chętnie , ale czy nie muszę mieć statusu "Twórcy"? Na razie mam "+Forumowicze". Cały czas jestem nowy i nie wiem kiedy będę starszy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Więc wystaw w dziale Sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 No chętnie , ale czy nie muszę mieć statusu "Twórcy"? Na razie mam "+Forumowicze". Cały czas jestem nowy i nie wiem kiedy będę starszy .http://jerkbait.pl/topic/7399-warsztat-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t-index/Napisano 12 grudzień 2014 - 10:26Wprowadzamy nowe zasady przyznawania i uchylania statusu "twórca". 1. "Twórcą" jest osoba aktywnie prowadząca swój wątek w dziale "lurebuliding" lub "rodbuilding". Na wniosek moderacji może być uhonorowana inna osoba, na przykład autor interesującego artykułu (artykułów) w powyższych tematach. 2. Aktywne prowadzenie wątku to minimum 10 wpisów własnych przez okres 3 miesięcy i przedstawienie minimum 3 różnych (wizualnie) przynęt (lurebuilding) lub jeden nowy projekt (rodbuilding). 3. Weryfikacja statusów będzie raz do roku. Osoby spełniające kryterium z punktu drugiego, mogą w każdym czasie ubiegać się o uzyskanie/przywrócenie statusu "twórca". Najbliższa weryfikacja i tym samym utworzenie nowego indeksu będzie miała miejsce po trzech miesiącach od wejścia tego regulaminu Polecam uwadze pkt 3 powyższego regulaminu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/7399-warsztat-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t-index/Napisano 12 grudzień 2014 - 10:26Wprowadzamy nowe zasady przyznawania i uchylania statusu "twórca". 1. "Twórcą" jest osoba aktywnie prowadząca swój wątek w dziale "lurebuliding" lub "rodbuilding". Na wniosek moderacji może być uhonorowana inna osoba, na przykład autor interesującego artykułu (artykułów) w powyższych tematach. 2. Aktywne prowadzenie wątku to minimum 10 wpisów własnych przez okres 3 miesięcy i przedstawienie minimum 3 różnych (wizualnie) przynęt (lurebuilding) lub jeden nowy projekt (rodbuilding). 3. Weryfikacja statusów będzie raz do roku. Osoby spełniające kryterium z punktu drugiego, mogą w każdym czasie ubiegać się o uzyskanie/przywrócenie statusu "twórca". Najbliższa weryfikacja i tym samym utworzenie nowego indeksu będzie miała miejsce po trzech miesiącach od wejścia tego regulaminu Polecam uwadze pkt 3 powyższego regulaminu No wlaśnie spełniam warunki z pkt 1 i 2 chyba że trzeba czekać 3 miesiące? . A bez statusu "Twórca" nie mogę nic wystawiać na giełdzie twórców ? Edytowane 27 Maja 2015 przez muddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 27 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 Spełniasz, Jarosławie, spełniasz.Zresztą, nie tylko Ty. Przypomniałem starszym stażem kolegom, a Tobie i innym znajdującym się w podobnej sytuacji podpowiadam - zostać "twórcą" jest bardzo łatwo. Wiąże się z tym nie tylko możliwość wystawienia swych prac na "giełdzie twórców", ale i większa i lepsza (możliwość dołączania zdjęć) skrzynka pocztowa. Wystarczy w okresie ostatnich trzech miesięcy, 10 wpisów własnych i choć jedno zdjęcie, trzech różnych woblerków! Nawet tak wątłych norm, spora część kolegów prowadzących swoje wątki - nie spełniała i zostali oni pozbawieni statusu "twórca". Każdy jednak, niezależnie od stażu na jerkbaicie, kto spełnia kryteria regulaminu, może wystąpić do moderatorów (na priv) o przyznanie (lub przywrócenie) mu statusu. Warto do prośby dołączyć adres swojego wątku. Każdy wniosek, jest w najbliższym możliwym czasie, (nie samym jerkbaitem człowiek żyje ), rozpatrywany i nowi "twórcy" otrzymują uprawnienia. Tak więc każdy, którego wątek posiada co najmniej 10 wpisów autorskich (plus jakieś zdjęcia swoich prac), powtarzam - każdy, może wystąpić o zmianę swojego statusu. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2015 (edytowane) Już raz się zwracałem z tym do moderatora Piotra vel milupa i powiedział mi że niebawem nastąpi zmiana .Mam nadzieję że nie zapomniał . Edytowane 27 Maja 2015 przez muddler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Na filmiku poniżej przedstawiłem pracę niektórych moich wobków. Nie zwracajcie uwagi na agrafkę jaką użyłem i na dzięcioła w tle . Edytowane 29 Maja 2015 przez muddler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 29 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Jarku one w silniejszym nurcie rzeki pracują jeszcze ciekawiej a przy delikatnym poszarpywaniu to dopiero fikają w wodzie, powiedz przeoczyłem czy nie pokazałeś najważniejszego - pracy sandaczowych łamańców w oczojebnych barwach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi