muddler Opublikowano 29 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Prowadziłem je tak, żeby u oglądających wystąpił efekt jak na meczu tenisowym, a nie efekt oczopląsów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzisiaj ukończyłem szczupakowo-sandaczowe, mają 10cm i około 18gram - tonące. Pomalowałem je trochę inaczej .Pracują nie za mocno - mi się podobają , nie wiem jak wam. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emson Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Piękne malowanie! Ciekaw jestem ich pracy, stery robisz dość specyficzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Dzięki za wyrazy zachwytu . Pracują podobnie jak ten ostatni na filmiku - ta płotka aluminiowa, tylko nieco wężej . Szersze stery powodują drobniejszą pracę - jak znajdę trochę czasu to zrobię filmik. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez muddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Przedstawiam wam moje ostatnie boleniówko-sandaczówki albo sandaczówko-boleniówki - trochę inne ustawienie sterów.Mają 8cm i około 10gram, pracują wąsko: Prawdopodobnie dzisiaj wstawię filmik z pracą tych i innych - długo mi się przesyła na youtube . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 17 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 Jest filmik z pracą wobków - woda była trochę mętna , ale coś widać. Ten ostatni jest na szczupłego : http://www.youtube.com/watch?v=xOKm4NmBjrY 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 21 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 I jeszcze jeden filmik, tym razem w zwolnionym tempie i z muzyczką . To taki krótki filmik reklamowy na youtube żeby świat dowiedział się o istnieniu moich wobków . Zróbcie sobie na pełny ekran . https://www.youtube.com/watch?v=tIhpXMwqwJ4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 22 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Okoń zaakceptował wobka . 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT666 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Jesteś jednym z nielicznych którzy pokazali w swoim wątku co i jak się robi. Gratulacje za to. Jest się na kim wzorować i przez to podnosić swoje umiejętności. Pozdrawiam i czekam na więcej. .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Pokazałem tylko powłokę zewnętrzną moich wobków - nie wiem czy zdecyduję się na pokazanie flaczków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 ekstra te woblerki jeżeli chodzi i jakość wykonania. Częściej będę odwiedzał ten wątek bo widzę że potencjał ogromny nic nie zmieniaj bo jest na prawdę dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 26 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Dzisiejsze poranne okonie 2 x 35cm : I jeszcze z półprofilu . 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Podwojnie ciesza ze na swoje przynety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Świetne malowania, tylko pozazdrościć pewnej ręki xDD na co i jak wklejasz stery że nie są umazane z kleju dookoła jak to jest u mnie ;P? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 27 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Używam distalu rapid. Składniki kleju muszą być dobrze rozmieszane, a szczelina w wobku dobrze dopasowana do grubości steru. Rozsmarowuję klej odpowieniej grubości drutem bardzo dokładnie i cienką warstwą, ale koniecznie na całej górnej i dolnej płaszczyźnie szczeliny. Następnie wypełniam klejem wywiercony w prostokątnej płytce poliwęglanu otwór i wsuwam w szczelinę. Niewielki nadmiar kleju, który wypłynął w czasie dociskania poliwęglanu usuwam palcem i wygładzam językiem - klej nie przywiera do języka . Owal steru szlifuję dopiero po związaniu kleju, mini szlifierką. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vigo Opublikowano 27 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Jarek z tym językiem to niezły hardkor wystarczy zwilżony wodą palec, do poślinionego palucha też Distal nie przywrze i można ładnie wygładzić spoinę. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez Vigo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 29 Czerwca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Przez ten hardkor nie robiłem fotek, tylko poprzestałem na krótkim opisie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jarku paczka od Ciebie dotarła dziś w moje ręce, drodzy koledzy powiem wam że jestem pod wielkim wrażeniem kunsztu tego twórcy, tak dokładnie wykończonej przynęty chyba jeszcze w rękach nie miałem, pozazdrościć talentu... Zdjęcie z rybką oczywiście wstawię jak tylko te zaczną współpracować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 1 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Dzięki Tomku za miłe słowa . Dzisiaj wrzucam nowe trzy pływające, niezbyt głęboko nurkujące, 10cm i około 11gram, praca oszczędna : I kolorystyczny hardkor - 8cm i około 9gram, tonące, praca wąska: Te same w innym świetle: Na koniec dwa rodzaje razem : 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Brak słów na estetykę wykonania, miażdżysz tym system totalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brown Opublikowano 1 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2015 Robią wrażenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jarku Ty nie ściemniaj, bierz sie do roboty za grubego zwierza , coś ok 15 -17 cm ,wszak jesień na horyzoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 2 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jarku Ty nie ściemniaj, bierz sie do roboty za grubego zwierza , coś ok 15 -17 cm ,wszak jesień na horyzoncie Nie wykluczam takich rozmiarów . Na razie drobniej przędę - okoniowi spodobała się krwista czerwień wobka: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Ladne okonisko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 2 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2015 Jarku ja już je tez potestowałem, łamańce szczególnie mi odpowiadają (jednego tato mi skroił tak mu się spodobał), mam jednak małe "ale" są kurde za lekkie. Jak by tak z 20-25 gram miały przy tej konstrukcji łamańców były by rewelacyjne dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi