Fin333 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Ujmująca jest ta Twoja delikatność zdobienia. Coś tam niby ledwie naniesione a jakie efekty! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 A ja tam czekam z niecierpliwością na 15 może być w paski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Ujmująca jest ta Twoja delikatność zdobienia. Coś tam niby ledwie naniesione a jakie efekty!Mobilizują mnie Wasze kliknięcia . Wstawiam filmik z pracą jednego z okonków: [you tube] [/you tube] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Niektórzy lubią okonki w takiej barwie : 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Widzę że jeszcze trochę i nie będzie można odróżnić od oryginału!przepiękna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Wracam po przerwie . Przedstawiam Wam kiełbiki długości 6 cm i około 6 gram, tonące. Pracują wyraźnie i z dużą częstotliwością - filmik wstawię jutro jak znajdę trochę czasu: Zrobiłem też dwa duże woby - szczupakowce 15 cm i około 40 gram, ale są pływające - na płytszą wodę będą ok. Na fotce, dla porównania wielkości jest też kiełbik: 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Oto dwa filmiki przedstawiające pracę wobków z poprzedniego posta - dzięki za polubienia . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Świetnie wyglądają Twoje woblery.Czy mi się wydaje czy ten szczupakowy potrzebuje sporej prędkości, żeby wystartować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Szczupakowy to duży kloc i przy takich próbach na krótkiej lince i przy małym kadrze robi takie wrażenie - zanim się zakolebie to już jest koniec ekranu hehe.Na długiej lince chodzi lepiej, nie trzeba jakoś ekspresowo zwijać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Fakt taki klocek potrzebuje trochę dystansu na rozbujanie się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 13 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Piękne woblerki. Bardzo podoba mi się Twoje malowanie. Idealna tonacja barw, przypuszczam ,że na żywo wyglądają jeszcze lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 13 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Dzisiaj wystrugałem kolejne dwa szczupakowce 15cm. Na fotce są jeszcze ślepe i nieoszlifowane. Kusi mnie żeby grzbiety pomalować na żółto z dodatkiem czerwieni - ale zobaczymy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Zrób to! . Pomyśl nad 10cm woblerem pod sandacza, właśnie w zolciach czy czerwieniach. Z pod twojej ręki może wyjść bardzo fajny wabik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Przekonałeś mnie - zrobię to! . Już dostały pierwsze warstwy. Dziesiątki też już oszlifowane.A dzisiaj pokażę jak robię stery. Dużo nie będę się rozpisywał bo fotki wszystko pokazują: 1. 2. 3. 4. Gotowe Poniżej okonki w odcieniu pigwowca razem z kiełbikami: 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Dość pracochłonna metoda. Ciekawi mnie, czy przy tym szlifowaniu nie ucierpi wobler? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Jesteś chyba jedynym, który robi w ten sposób stery Każdy sposób dobry, ale faktycznie - chyba dość czasochłonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Eeeee nie jest tak źle . Prostokącik z poliwęglanu wycina się szybko, przewierca się szybko i wkleja też szybko. Trochę więcej czasu zajmuje szlifowanie - żeby było równo i żeby nie pokaleczyć wobka potrzeba trochę wprawy. Robię wszystko na oko, bez mierzenia, co trochę skraca czas - oko wychwyci wszelkie krzywizny.Podczas szlifowania trzymam wobka bardziej za krawędzie steru, a nie tak jak na fotce - przynajmniej na początku, kiedy ścinam narożniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adashhh Opublikowano 16 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Jesteś chyba jedynym, który robi w ten sposób stery Każdy sposób dobry, ale faktycznie - chyba dość czasochłonny.. A ja znam teraz już trzy Albo to się robi modne albo dopiero teraz zaczeli pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Jarku tak z ciekawości się zapytam: Dlaczego nie masz statusu: Twórcy ? Przecież już dawno powinieneś mieć za takie fajne wobki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Nie wiem gdzie się przełącza . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 A kto ma ten przełącznik? Chętnie napiszę do niego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 A kto ma ten przełącznik? Chętnie napiszę do niego . Lurebuilding Team, moderacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robimax Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 No właśnie, chyba jak mało kto kolega zasłużył na status Twórcy, zwłaszcza biorąc pod uwagę ile porad i pomocy jest zawarte w tym wątku majacym raptem 10 stron, że o samych wobkach nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekt1991 Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Wysokie wykonanie ;] możesz powiedzieć jakiej taśmy aluminiowej używasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Lurebuilding Team, moderacjaProstuję - tylko moderacja Ostatni wpis w tym wątku: http://jerkbait.pl/topic/7399-warsztat-tw%C3%B3rc%C3%B3w-przyn%C4%99t-index/wyjaśnia sprawę nadawania statusu "twórca". P.s.Pozwoliłem sobie zawiadomić moderatora, niedługo powinna nastąpić korekta statusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi