admin Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Gratulacje! Tak jest przełączam za chwilkę. Super przynęty - jestem pod wrażeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Dwa pytania o kiełbiki http://jerkbait.pl/topic/56310-wobki-muddlera/?p=1735344Jak szybko toną? Poszukuję wersji wolno tonącej.A jeśli spełniają warunek, czy są do kupienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 19 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Ooooo jestem TWÓRCĄ! ... Dziękuję wszystkim za wstawiennictwo i dziękuję również Administratorowi za przełączenie - teraz to się dopiero zacznie hehe.Jeżeli chodzi o kiełbiki to toną dosyć szybko, są mocniej dociążone gdyż zależało mi na dalszych rzutach. Na temat wolnotonących wypowiem się na prv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Ukończyłem piętnastki . Mają jak poprzednie około 40 gram i są pływające - wyglądają tak: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Kosa jak zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Przede wszystkim witam Bez bicia się przyznaję, że oglądam twój wątek pierwszy raz. Cóż, nie było mnie długo w tym dziale...Przejrzałem wątek z uwagą i chwalić cię za jakość prac nie muszę, bo koledzy sowicie to zrobili Wspaniała robota! Natomiast chciałbym zwrócić uwagę wszystkich na ten wątek z jednego powodu. Jest to Zdrowo prowadzony wątek z punku widzenia założeń Jerkbait.pl, w pełni zgodny z regulaminami o wpisach i umieszczaniu zdjęć ryb oraz starannej prezentacji. I co warto zaznaczyć, komentatorzy utrzymują poziom dyskusji sami z siebie, ponieważ nie "zachęcasz" ich do innych komentarzy. Stawiam cię za wzór w tym dziale, bo sam nim nie byłem. Gdybym mógł zmienić regulamin przyznawania statusu Twórcy, a to nie zależy ode mnie, to przyznawałbym go nie za ilość wpisów jaka się pojawia (bo z tym się nie zgadzam), ale za prowadzenie wątku zgodnie z zasadami wyznaczonymi przez Jerkbait.pl. Tylko tyle i aż tyle. Dodaję do obserwowanych. No i te twoje areo sprawia, że myślę o rzuceniu pędzelków. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Ja pierdziele co tu się dzieje , zęby bym sobie wybił jak z otwartą gębą ze stołka spadłem . SUPER 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Wasze ostatnie wpisy nakazują mi wyżej zawinąć rękawy i wziąć się do pracy . Dziękuję za słowa uznania .Poniższe fotki pokazują ostatnie moje rękodzieła - są to szczupakowce lub sandaczowce długość 10 cm i około 15 gram wagi i są tonące: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Muddler do jakiej głębokości schodzą piętnastki 40gramowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 A te ostatnie 15 gramowe na jaką głębokość schodzą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 No właśnie! Jarek opisz głebokość i charakter pracy, może jakieś " mówi" . Osobiście interesują mnie te 15gramowe..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 40 gramowe są pływające i nadają się raczej do płytszego łowienia. Ale wiadomo że na odpowienio długiej lince i przy szybszym prowadzeniu mogą zejść głębiej, nie są to jednak woblery ostro murkujące . Praca szczupakowca o tej samej gramaturze i kształcie jest na filmiku na poprzedniej stronie. Piętnastogramowe to tonące woblery, więc schodzą do dna na wodzie stojącej - wystarczy poczekać . Na wodzie płynącej zależy od szybkości nurtu. Nie są to woblery głębinowe, i pracują raczej wąsko choć nieco szerzej od poprzednich podobnych, które są na poprzednich stronach razem z filmikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Przepiękne! Mega starannie wykonane, mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 15-tki świetne , no nie ma bata łowne muszą być Czy myślałeś może o takim łamańcu pod szczupale , też płytko chodzącym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tonyopole Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Bardzo fajne wobki. Piękne malowanie i świetne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BreederGoulda Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) 15-tki świetne , no nie ma bata łowne muszą być Czy myślałeś może o takim łamańcu pod szczupale , też płytko chodzącym ? już Jarek takie robił mam dwa od niego te co pokazał na 8 stronie. Praca ich jest przez Jarka bardzo skromnie opisana bo zachowują się te woblery znakomicie w wodzie. Mimo że moje są tonące przy długości 11 cm i wadze ok 20 gram to nie odpadają na dno jak kamień i podczas łowienia szczytówka w górę i idą pod powierzchnią lustra wody. Edytowane 24 Września 2015 przez CarIvan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 26 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Łamańce? może kiedyś. Na razie wszedłem w brokat i muszę przyznać, że spodobało mi się. Poniższe fotki przedstawiają woblery 8 cm i 8 gram, tonące. Pracują wąsko - może zrobię filmik z pracą: Planuję inne kolory brokatowców 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 Takie sylwestrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Brokat zawsze jest na topie. Eleganckie woby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 No, jest filmik z pracą sylwestrowego brokatowca: Dołącze jeszcze fotki korpusów pod imitację okonia, przed chwilą szlifowanych - będą miały 13cm: A jutro wkleję fotki brokatowców w innych barwach - właśnie dosychają . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Dziękuję za "polubienia" . Wklejam fotki innych brokatowców, ale o tych samych gabarytach i o takiej samej pracy jak poprzednie,tj. 8cm i 8g, tonące: Edytowane 2 Października 2015 przez muddler 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Kiełbiki już u mnie. Dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 ''Piętnasteczki'' już u mnie i powiem że na żywo robią wrażenie wykonanie na najwyższym poziomie , piękne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 A u mnie całe stado , czas na testy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Mam i ja :D :wub: aż szkoda łowić! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi