joker Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 Klasa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Stado 15tek juz do mnie dotarło .Wyglądają rewelacyjnie. ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 2 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2015 Jest i Muddler;)https://www.facebook.com/WorldsHandmadeLures/photos/pcb.1032543870123662/1032543433457039/?type=3&theater 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prus Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Okonki już w pudełkach , wyglądają lepiej niż na zdjęciach, jak tak samo dobrze będą się prezentowały w wodzie to o wyniki jestem spokojny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 3 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2015 Super . Jedźmy z następnymi, tym razem są to uklejki czarno-białe, mierzą 8 cm i tyle samo ważą - jak pracują pokażę niedługo na filmiku razem z większym egzemplarzem - właśnie schną 10-tki. Szczupłe je polubią 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUDI75 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Uklejki wymiatają, zresztą jak i cała reszta.Muddlery to jedne z najpiękniejszych wobków jakie widzialem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 To fakt! Wszystkie woblery super ale te uklejki mają to coś!! "Prostota" -fascynuje....myślę że azjaci mogli by je mocno polubić... Myślałeś nad wersją 6cm (6gr)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 6 cm i 6 gram zrobię, ale nie wiem kiedy - zobaczymy.A dzisiaj skończyłem 10-tki, ważą 15 gram. Na zdjęciu są razem z ósemkami. Wklejam też filmik z pracą: 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 . Jak będą 6-tki to się piszę na 2,3 sztuki. Mam cię na oku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2015 Rewelacja Panie, rewelacja! pięknie prezentujesz swoje wyroby, na tle piasku wyglądają bajecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 8 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2015 Na prawde praca każdego wobka Twojej produkcji przypadła do gustu mi a także rybom. Gratuluję talentu. Malowanko pierwyj sort. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) Ponieważ nowe jeszcze schną, dzisiaj przedstawię Wam jak poszerzam szczelinę na ster .Wycinanie szczeliny pokazałem już na str. 8 mojego wątku, a więc zaczynam od pomalowanego i polakierowanego wobkaZalakierowaną szczelinę, którą widać na zdjęciu, czyszczę przy pomocy wiertełka szlifuję złożonym papierem ściernym i szczelina gotowa Poszerzam ją do grubości steru przy pomocy papieru ściernego, w którego złożenie wsuwam zwykły papier Ilość warstw zwykłego papieru zwiększam stopniowo, aż do uzyskania odpowiedniej szczeliny. Drugim sposobem jest użycie odpowiedniej grubości wiertełka - też najlepiej robić to stopniowo zaczynając od najcieńszego.Ciąg dalszy, czyli wklejanie steru jest na str. 10. Edytowane 9 Listopada 2015 przez muddler 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1979 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witam waszystkich a w szczególności ciebie Jarku Sam kiedyś próbowałem robić woblery i nawet z kilku byłem zadowolony bo były dość dobrze wykonane,tak mi się w tedy wydawało :PAle patrząc na Twoje woblery to aż mi witki opadły,wykonanie jak i sam opis poszczególnych etapów produkcji to jest pierwsza liga Masz talent który wykorzystujesz w stu procentach i do tego jeszcze się tym dzielisz. ps.jakiej taśmy aluminiowej używasz do oklejania wobków bo wiem że nie wszystkie się nadają do tego typu prac. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Witaj Mariusz. Cieszę się że moje wobki podobają się i że swój pierwszy post na forum umieściłeś w moim wątku . Woblery oklejam najzwyklejszą, samoprzylepną taśmą aluminiową firmy SCLEY. Jest trochę gruba i najlepiej nadaje się do większych woblerów, ale dzięki temu można na niej nacinać łuseczkę nożykiem . Po zaprasowaniu drewnianym patyczkiem dobrze trzyma się zaimpregnowanego korpusu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Hej Jarek .Można liczyć na jakieś pływaki pod kropka, we wściekłych kolorach jak seledyn i róż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Hej Jarek .Można liczyć na jakieś pływaki pod kropka, we wściekłych kolorach jak seledyn i róż ? Hej, jak mam coś dla Ciebie zrobić to zapraszam na priv .Na razie robię szczupakowce, dzisiaj kiełbie 10 cm i 15 gram, tonące. Na razie tylko dwa - jak zrobię więcej w różnych rozmiarach, to wrzucę filmik z pracą. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Mój ulubiony wątek w lurebuildingu,piękne Panie ,pięknie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Odłóż kiełbie dla Rafała .P.s-czy mi się wydaję? czy takie duże kotwy do nich zakładasz? wyglądają na #1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Mój ulubiony wątek w lurebuildingu,piękne Panie ,pięknie I SKUTECZNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Kurczę moje jeszcze nie skusiły żadnego szczupaka :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Odłóż kiełbie dla Rafała .P.s-czy mi się wydaję? czy takie duże kotwy do nich zakładasz? wyglądają na #1Odłożyłem. Do dziesiątek zakładam kotwice dwójki. Kurczę moje jeszcze nie skusiły żadnego szczupaka :-( Musisz poprowadzić bliżej paszczy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Musisz poprowadzić bliżej paszczy Tego nie brałem pod uwagę :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Te kielbie pieknie wygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1979 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Brawo ,kolejna pięknie wykonana praca Kiełbiki jak malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Przepiękne kiełlbiki.. Przepiękne pstrążki... Przepiękne szczupakowce... Duszno mi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi