Franc Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Piękności jak zawsze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 7 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 idealna marchewka, do tego z brązem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Dzięki za lajki . Właśnie skończyłem pracę nad bezsterowcami, dziesiątkami. Ważą około 16 g - oto zdjęcia i filmik: Wziąłem się za ósemki . 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 vibraxy - cykady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Ładna migotliwa praca. Prezentujesz je prowadząc pod prąd w tempie powiedzmy umiarkowanie-szybkim... A czy w stojącej wodzie też dałyby radę i w prowadzeniu wertikalnym? Nadawałyby się na jeziorowe okonie i szczupale? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 11 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Prądu tam prawie nie ma - to takie złudzenie wywołane niewielkim kadrem, woda płynie bardzo leniwie a więc na jeziorach jak najbardziej też można łowić okonie i szczupłe.Łowi się tym podobnie jak cykadą, w opadzie dość szybko osiąga znaczne głębokości i można wówczas wobka poderwać i prowadzić skokami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 11 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2016 Rewelacyjnie! Zaprojektuj jeszcze takie 30-36g i będzie się działo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Chyba 30-36cm M 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jarek wziąłbym ze 3 x 10cm Da się zrobić? Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 A ja wzialbym te 30-36cm PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 14 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Musiałbym przebudować warsztat - to już prawie deski surfingowe 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 Nie każ się prosić PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 20 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Po bezsterowcach przyszedł czas na sterowce . Długość 8 cm, waga około 10 g Poniżej filmik z pracą: 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Brawo, brawo! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Taki handmade doceniam Jak się kolega muddler nie obrazi, to zostanie wsadzony do jednego worka z resztą inspirujących mnie lurebuilderów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pixel Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Kopara mi opadła jak zobaczyłem Twoje prace. Nie mogę się napatrzeć na staranność i estetykę wykonania. Pozwoliłem sobie, że będę Cię lustrował znaczy wątek będę obserwował 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Perfekcja wykonania + nienaganna praca imitująca ukleję = wiara w skuteczność i radość z łowienia. Jestem pod ogromnym wrażeniem ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Jeszcze nie ochłonąłem po bezsterowcach a tu już boleniówki są!... Piękne! Bolenie mogą czuć się gatunkiem zagrożonym! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Ojjj będzie kosić. Praca na prawdę elegancka. Brawo Ty!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Jarek planujesz jakieś woblerki bóleniowe ok 5,5-6 cm? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wepster Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Piękna praca tych boleniówek wyszła. Moim zdaniem ideał pracy boleniowego sterowca. Intensywne lustro i można liczyć w każdym momencie, że rąbnie nie tylko rapa. Świetne! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leepek Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Wobki dotarły, czekają już w pudełku na maj Estetyka wykonania jest niesamowita!Czekam na boleniówkę 10cm. Jak już stworzysz na pewno się po nią zgłoszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Boleniówki dziesiątki w drodze A dzisiaj skończyłem 6 cm bezstery na okonia i nie tylko. Ważą prawie 5 g, toną dość szybko i nadają się do głębszego łowienia. Można nimi dość daleko rzucić, ponieważ brak steru i smukły kształt, powoduje że stawiają mniejszy opór w powietrzu. Jak się zachowują w wodzie widać na poniższym filmiku: 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Po prostu "Świetna Robota" i tyle. Miło popatrzeć na kunszt i pracę takich wyrobów. Musi być w to włożone serce i dusza...nieprawdaż. Z przyjemnością zbieram kasę na zakup.Pozdrawiam...Zyga Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez Zyga102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi