woblery z Bielska Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Armia w szyku Proste środki, niezwykła staranność wykonania - prawdziwy wzór do naśladowania dla (nie tylko) początkujących strugaczy. Hand made w najlepszym, górno półkowym wydaniu. Chapeau bas! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 super te bezsterowce 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Coś mi się widzi, że tych sterowych 6-tek będziesz musiał dorobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 17 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Dzisiaj, samotna płotka 10 cm i 16 g, którą też będę powielał . Kilka już nawet schnie, ale mniejsze - ósemki. I jeszcze taki okoń na uklejkę Niewielki ale waleczny 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FarioQ Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Piękna płoteczka. Lubię takie proste, klasyczne wzory. Nigdy nie zawodzą.Robiła by robotę na moich rewirach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Dzisiaj, samotna płotka 10 cm i 16 g, którą też będę powielał . Kilka już nawet schnie, ale mniejsze - ósemki.O matko!... Jak pięknie lusterkuje w opadzie!... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 17 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Wobki pierwszy sort. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 18 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2016 E tam...takie sobie !!! , ale jak już będą - to muszę być pierwszy w kolejce .... Bajka i tyle. Świetne lustro, to co widzimy to naprawdę wzór do naśladowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 24 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Kolejki nie ma, ale lepiej dmuchać na zimne .Właśnie ukończyłem nowe płotki i uklejki ósemki, o wadze 8 i 9 g na szczupłego i okonia: Na koniec jeszcze ryby, jakie złowiłem na zeszłorocznego okonka - muszę powielić 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2016 Przy powielaniu najważniejsze są zapiski. Przekonałem się o tym ostatnio jak zrobiłem kiedyś dwa dziwne wobki testowe, pomalowałem i leżały rok w poczekalni, założyłem na agrafkę i okazały się łowne jak cholera, koszą szczupłe aż miło, Niestety za diabła nie mogę sobie przypomnieć co mają w środku, Będzie chyba sekcja. Teraz jest fota z rozmieszczeniem obciązenia i dokładny opis. Niczego już nie pomijam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 (edytowane) i wczesny poranek nad NoteciąZłowiony ostatnio BoleńPoniżej boleniowe szóstki pięciogramowe z zapałką, dla porównania wielkości: I płotki dziesiątki szesnastogramowe: Filmiki z pracą zamieściłem w poprzednich postach. Wziąłem się też za takiego szczupaczka 15 cm z sękiem . W porównaniu z poprzednimi wyszczupliłem go i zwiększyłem odległość steru od przedniego oczka, co powinno złagodzić nieco pracę - zobaczymy co wyjdzie. Edytowane 31 Maja 2016 przez muddler 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Dla Melka ten pajkus? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 31 Maja 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 No, tak się pod nosem uśmiecha , ale nie - ja będę na niego łowił . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebait Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Wobki extra - Bolo też niczego sobie. Rewelka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weizen Opublikowano 31 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2016 Jestem pod wrażeniem twojej pracy super woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2016 W końcu są te piękne płoteczki 16g/10cm. Normalnie, usychałem bez nich w trzcinach.Już nie muszę się martwić o słabe brania ..... . Rezerwa dla mnie 2 szt i reszta na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 Dzięki za SUPER SZYBKĄ dostawę. Woblery po prostu piękne a praca bajeczna. Jeszcze listonosz się dobrze nie rozkręcił , jak już pędziłem z nimi nad wodę.Polecam każdemu , kto chce kupić świetne i super wykonane woblery. Ja jestem uradowany .... . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 4 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2016 No, tak się pod nosem uśmiecha , ale nie - ja będę na niego łowił .Okej, tym Ci pozwolę łowić Zrob mi proszę takiego z 2-3razy większego może być złamany da radę? PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 6 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Dwa razy dłuższy, dwa razy grubszy i do tego złamany ... Taki zdolny to ja nie jestem. Dziesiątka w barwach płotki i wzdręgi. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 6 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2016 Patrzę, patrzę, starsze i najnowsze. Ty normalnie masz fabrykę w rękach. Wszystko tak idealne i dopieszczone, że wręcz nieprawdopodobne. Perfekcjonizm wykonania powala na glebę! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Jarku, dzisiaj dopiero mam okazję zobaczyć nowe "rybki"w mojej ławicy,jak zwykle perfekcja w każdym szczególe,dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek1b Opublikowano 15 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2016 No właśnie perfekcjonizm powala! Myślałem że na zdjęciach są ładnie wykadrowane ale wczoraj dotarły do mnie zamówione woblery i szok. Nie przeglądam na bieżąco wątków Twórców i taką perełkę przegapiłem Ja jestem pod wrażeniem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2016 Po przeczytaniu Waszych postów, wziąłem się do intensywnej pracy nad okoniami: Dorobiłem też płotki, a gotowe woblery prezentują się tak: Ważą około 15 gramów i są tonące - filmik pokazuje jak pracują . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 20 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 Człowieku...! Przestań wymyślać te piękniejsze wzory , bo mnie żona z domy wygoni. W domu sama kasza i chleb , a woblerów przybywa.Fantastyczna praca, aż dech zapiera. A ta żaba z filmu jaka zakręcona i napalona na te płotki... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 20 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2016 OK. Jeszcze tylko szczupaczek, ja też właśnie staram się wyjść z kaszy i chleba . Waga 35 g, tonący - pracuje tak jak było zamierzone, tzn. oszczędniej od poprzednich - zresztą zobaczcie na filmiku: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi