joker Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Płociowe ruchy ma ten szczupak, spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xwaldi Opublikowano 21 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2016 Fajne te płotki i okonie robisz. Są one może na sprzedaż? Jeśli tak to jaka cena za szt.? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 22 Czerwca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Płociowe ruchy ma ten szczupak, spoko Zębacze będą miały dylemat do rozgryzienia Fajne te płotki i okonie robisz. Są one może na sprzedaż? Jeśli tak to jaka cena za szt.?Dzięki -zapraszam na priv. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 (edytowane) Nazwałem go Sandaczem Muddlerowym , bo złapany wczoraj w Wiśle na Twoją płotkę 10cm ... .Okaz nie był wielki , bo 48 cm , ale przeciwnik zacny i piękny.Szkoda tylko , że odczepiłem wobler i dopiero pomyślałem o zdjęciu. Starość nie radość... . Zdjęcie odpływającej ryby pozostawiłem, drugie usunąłem. Na naszym forum istnieją pewne zasady dotyczące publikacji zdjęć i proszę je (te zasady) szanować. Na miłość boską, chwalić się niemiarową rybą?!!! Edytowane 23 Czerwca 2016 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Nie będę polemizować , bo nie warto. Chciałem tylko pokazać skuteczność wyrobu kolegi Muddler.Za stary jestem , żeby się chwalić, chyba że dobrym zdrowiem.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Oto gotowe boleniówki, 8cm i około 9 gram Czy sa obecnie to kupienia i jak cenowo szt.? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Piękne woblery robisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 9 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2016 Nie ma szans by sie dowiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Panowie piszcie do Jarka na priv.może człowiek zalatany ,a info o wiadomości prywatnej trafi do niego na e-mail 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Myślę , że pracuje nad kilkoma wobkami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 Mnie Muddler zaszokował swoimi wyrobami i staram sie dojsc do rownowagi. Pozytywnie zaszokowal rzecz jasna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 Myślę , że pracuje nad kilkoma wobkami Powielam Tonące okonie dziesiątki i ósemki w gramaturze około 15 i 9. Czasami wyskoczę na wzdręgi - mikrojigi sam ukręciłem Dzięki za lajki , jutro postaram się wstawić filmik z pracą okoni. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcepanek Opublikowano 11 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2016 mikrojigi sam ukręciłem Nielicheee. Takie trochu na wielkanocne łowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2016 Skończyłem filmik . 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 (edytowane) Ukleje 10 cm i około 15 g na początku wyglądały tak: A tak wyglądają gotowe w świetle słonecznym: - szczupłym i sandaczom powinny się spodobać. Edytowane 28 Lipca 2016 przez muddler 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Dziesiątka w barwach płotki , wzdręgi i okonia na jaką głębokość nurkuje, miejsce wodowania bajoro.Szczupak 15cm takie samo pytanie . Jestem zainteresowany zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 28 Lipca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2016 Woblery tonące toną do dna, trzeba tylko poczekać . Ja łowię nimi z brzegu na jeziorach i rzekach średniej wielkości, są odpowiednie na łowiska o głębokości 2 lub 3 m. W sprawie ew. zakupu wbijajcie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Na filmiku niżej jest wersja pływająca uklei o wadze około 12 g Zrobiłem też szczupaka tonącego 15 cm , 35 g i wzdręgę 10 cm, 15 g Na fotkach wyglądają tak: Na ostatniej fotce to niebieskie na grzbietach, to tylko odbicie nieba, a nie pomalowane 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Na ostatniej fotce to niebieskie na grzbietach, to tylko odbicie nieba, a nie pomalowane A szkoda, bo świetny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 A szkoda, bo świetny efekt Tak sobie myślę, co my biedni byśmy bez słońca zrobili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Tym pływającym ósemeczkom - 8 cm i 8 g, ustawiłem stery prawie poziomo, co spowodowało bardziej zdecydowane nurkowanie. Zrobiłem też mniejszy rozmiar tonących okoni i płotek - 6 cm i 6 g. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafer Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Te ósemki medium runner to chyba dla mnie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Czasami jak ktoś pokazuje malowanie woblera z dopiskiem Real fish, świerzbią mnie palce by wystukać na klawiaturze - wejdź do wątku Mudlera i zobacz malowanie na real fish. Na szczęście powstrzymuję się od takiego pisania. Perfekcyjnie opanowane aero. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Te ósemki medium runner to chyba dla mnie ? Są w drodze Czasami jak ktoś pokazuje malowanie woblera z dopiskiem Real fish, świerzbią mnie palce by wystukać na klawiaturze - wejdź do wątku Mudlera i zobacz malowanie na real fish. Na szczęście powstrzymuję się od takiego pisania. Perfekcyjnie opanowane aero. Dzięki chociaż za wpis tutaj, dzięki któremu mój wątek dłużej utrzymuje się na widoku Edytowane 20 Sierpnia 2016 przez muddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Mogę ci pisać codziennie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi