grochol Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Witam . Czy coś pod pstraga. Tonące i plywajace . Razem z 10 szt kolorystyka pstrąg . Da rade Pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Da radę . Napisałem na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 4 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 Długość 16 cm, waga 35 g, pływak z aluminiowym sterem - muszę go dopracować... Wzdręgi pływające 10 cm + filmik : 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 6 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Długość 16 cm, waga 35 g, pływak z aluminiowym sterem - muszę go dopracować... Wzdręgi pływające 10 cm + filmik : Idziesz kolego w dobrym kierunku Może się w końcu doczekam na coś dla mnie 25cm+ w malowaniu pstrazka, hmmmm )))) PozdrM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Tak po centymetrze w dużych odstępach czasu . Dzisiaj jednak znowu cofam się w stronę miniaturyzacji, oto okonki 6 cm w trzech odmianach: bezsterowiec, pływak ze sterem i tonący. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 7 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Cykado wobler Bajka wygląd jak i praca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Zakochałem się.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Jakość 5+Po ile masz 8 i 10? Marcin, Marcin... Nie piszemy postów jeden pod drugim. Jeśli czegoś zapomniałeś, edytuj poprzedni i dopisz to, czego zapomniałeś. Masz na to godzinę... Pytania o ceny (i cały handel) załatwiamy na priv. Inaczej z wątków zrobimy bazarowy śmietnik. Edytowane 9 Września 2016 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 9 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Mam 10 już połowiły, nieźle lecą przy czym zjawisko plątania nie istnieje,fajna praca i cena przystępna. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nowa szesnastka bardziej dopracowana. Ster jest szerszy i bardziej oddalony od oczka zaczepowego. Uklejki tym razem bez steru o wadze 6 i 10 g z płoteczką 4 cm i 4 g. Większa ilość już się robi 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 19 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Myślę że tą szesnastkę mocno polubią jesienne szczupaki .Jak głęboko nurkuje i czy nie plącze się podczas rzutów . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 19 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Wobler zrobiłem także z myślą o głowacicy a nie tylko o szczupakach, dlatego nie nurkuje głęboko - powiedzmy około 1,5 m, ale to też zależy od długości linki na jakiej jest prowadzony. Nie splątał się ani razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 30 Września 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Większa ilość bezsterowych uklejek gotowa 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Majstersztyk! Co tu dużo mówić... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 A jaka wychodzi wielkość uklejek bezsterowych w cm i ich odpowiednio waga ?.Piękne są. Nie ma dwóch zdań... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Gabarytowo są takie jak te z filmiku, tzn: 8, 6, 4 cm i odpowiednio waga około 10, 6, 4 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dalszy ciąg bezsterowych uklejek, ale są też w innym kolorze : I płotki ze sterem i z oczkiem w grzbiecie: Wszystkie mają 6 cm, co pokazuje zapałka, którą dodałem dla porównania wielkości i około 6 g wagi - płotki są trochę lżejsze. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 7 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Jesteś perfekcyjny robota taka, że napatrzyć się nie mogę, mega szacun. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 8 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2016 Ooooo ! pewnie niedługo czeka nas Twój powrót - kiełże i inne... będzie się działo . Dzięki za miłe słowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 15 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 Dorobiłem jeszcze dwa pływaki z aluminiowym sterem, 16 cm i 37 g.Filmik prawdopodobnie wstawię jutro, bo dzisiaj jest wiatr i ciągle coś z drzew leciało do wody. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 (edytowane) Piekne. Jak sa dostepne to poprosze oba.Nie chcesz mi zrobic duzych to wezmę co jest. PozdrM Edytowane 15 Października 2016 przez Melanzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 No niestety nie są, zrobiłem je dla kolegi z forum, ale może zrobię ich więcej - zobaczymy.Wstawiam obiecany filmik: Skończyłem też kilka uklei bezsterowych 10 cm i 17 g 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 (edytowane) U Panie to na głowacicę było by super... Strugaj na zimę się przyda Edytowane 16 Października 2016 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 A tak na poważnie to trzeba się zapisać na takie 16 czy będą ogólnie dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 16 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Wbijaj na priv, tam uzgadniam co i jak . Przeważnie w 10 dni się wyrabiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi