MARIUSZ 69 Opublikowano 16 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Ukleja bezsterowa bomba ,piękna praca w opadzie ,to taka wielozadaniowa przynęta . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Nowe trzeba tylko pomalować... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 24 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Ukleja bezsterowa bomba ,piękna praca w opadzie ,to taka wielozadaniowa przynęta .Jestem ciekaw jak to trzeba wyważać aby tak wlasnie pracowała w opadzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 24 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Wkładam ołów w brzuch woblera jak najniżej i dość dużo w stosunku do ilości drewna - wobler musi tonąć zdecydowanie. Bocznemu lusterkowaniu sprzyja też płaski kształt woblera. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cardi1 Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Witam!Jestem zainteresowany pstrągami potokowymi 5cm-pływające.Jest szansa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 27 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Wkładam ołów w brzuch woblera jak najniżej i dość dużo w stosunku do ilości drewna - wobler musi tonąć zdecydowanie. Bocznemu lusterkowaniu sprzyja też płaski kształt woblera.Chyba też musi być odpowiednia proporcja wysokości korpusu do jego grubości. A gdyby zrobić wobler o przekroju kwadratowym. Czy też będzie lusterkować? Od razu odpowiadam, że nie wiem, nie sprawdzałem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 28 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Faktycznie, płaski korpus sprzyja lusterkowaniu, chociaż nie jest warunkiem koniecznym. Za przykład może posłużyć wobler "mały" JAZ'a, który w przekroju poprzecznym byłby prawie okrągły, a lusterkuje jak ta lala . W niektórych przypadkach ważnym może okazać się również stosunek szerokości korpusu do szerokości obciążenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 28 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Wydaje mi się że koniecznym warunkiem jest odpowiednio szybki opad. Woblery które są imitacją ryb, powinny mieć kształt ryb - o przekroju kwadratowym, a więc z płaskim brzuchem, mogłyby zachowywać się trochę jak szybowiec - ale ja tego też nie sprawdzałem i nie mam pojęciajak by to było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 30 Października 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Więcej szesnastek pływających z aluminiowym sterem - na głowacicę i nie tylko. Pracują jak poprzednie - może ciut delikatniej. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 I mają jeszcze jedna zaletę... Są wśród nich moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 I moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 31 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Wykonanie artystyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 I super podejście do klienta! Już u mnie dzięki są piękniejsze na żywo! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szperacz76 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Proponuję wprowadzenie nowej jednostki estetyki wykonania: Md = 1 Muddler 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Boleniowe szóstki pomalowałem i tak się prezentują: A tu ja z rybą 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Taki strumyk to jest skarb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 7 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie wiem jak Ty,to robisz,że one są takie idealne i bez najmniejszej skazy. Powinniśmy wprowadzić taką ocenę woblerów w skali Muddlera 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 8 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Staram się po prostu. Filmik zrobiłem dzisiaj w tym samym strumyku co wczorajszy - rzeczywiście ułatwia pracę 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Jak malujesz te płetewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 9 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Nie maluję, są wykonane z promieni pióra szyjnego kury domowej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek K Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Następnym razem muszę spróbować wykorzystać ten patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 30 Listopada 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Dalszy ciąg pstrągowych, tym razem strzeble 5 cm pływające i wolno tonące. Pływaki są na granicy pływalności, na filmiku widać że po zanurzeniu wobler nie wychodzi na powierzchnię. Pracuję teraz nad pstrążkami mocniej nurkującymi z bardziej poziomym sterem - zobaczymy co wyjdzie 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Bardzo Mi się podobają ,chętnie wejdę w ich posiadanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Jubilerska robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 pięknie pracuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi