muddler Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 (edytowane) Tak prezentują się siódemki pływające o wadze 6 g. Woda utraciła klarowność i filmik wyszedł średnio - ale jest Edytowane 14 Lutego 2023 przez muddler 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Jak zwykle wykonanie perfekcyjne,ale do tego już zdążyłeś nas przyzwyczaić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 (edytowane) Błystki podlodowe, drewniane 4 cm i niecałe 4 g - opadają trochę wolniej od tradycyjnych. Edytowane 14 Lutego 2023 przez muddler 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Coś mi się widzi że ta błystka nie tylko pod lodowa może być....myślę że spokojnie można ją wykorzystać na starorzeczach, wolnych uciągach itp.... trzeba będzie ją rozważyć.... Oczywiście, jak zwykle super się prezentuje! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Fajna sprawa taka drewniana błystka nie łowię na lodzie ale gdybym miał zacząć na pewno bym się w coś takiego zaopatrzył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 31 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Okoń niewielki, ale ładnie zapozował - pewnie spodobała mu się ta czerwona kuleczka na kotwicy Wracam jednak do woblerów pstrągowych - oto czterogramowe szóstki, pływające: Z powodu mętnej wody, filmik zrobiłem z dwoma tylko, ale wyszło całkiem nieźle. Edytowane 14 Lutego 2023 przez muddler 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 jak żywa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 31 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Woblery ładnie się prezentują i ładnie pracują. Nie rozumiem tylko tej nowej mody na montaż filmu z "trzęsącą" się większą częścią obrazu. Osobiście wolałbym na całym ekranie mieć pracującego w wodzie wobka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Strzelin Opublikowano 3 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 (edytowane) Jestem, to ja chciałbym porozmawiać o ewentualnych zakupach wobków. Wątki autorskie to nie bazar, ewentualne zakupy załatwia się na giełdzie lub na priv Edytowane 3 Lutego 2017 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 4 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Cześć Rafał Na górze strony masz komunikator, tam wysłałem do Ciebie wiadomość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 10 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2017 Człowiek biega po sklepach a pod ręką takie cukiereczki ,nic tylko brać. Słowa uznania dla Ciebie za mistrzowskie wykonanie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 15 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 Dzisiaj testowałem podlodówki,jednym słowem ...BAJKA. Super powolny ,extra wyczuwalny opad to jest to co lubię najbardziej.Okonki niestety brały dzisiaj same kajtki ale (na moje nieszczęście) szczupak też potwierdził że kunszt wykonania na najwyższym poziomie i niestety zabrał mi jedną sztukę na dzień dobry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 19 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 masz może coś na sprzedaż z tego ? http://jerkbait.pl/topic/56310-wobki-muddlera/?p=2013169 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 19 Lutego 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Odpisałem na priv - w takich sprawach proszę pisać na priv a nie tutaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Wczoraj dotarły wobki od Jarka,wykonanie pierwsza klasa.Nic tylko ruszać nad wodę.Jarku napewno będę chciał więcej. Dzięki i pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Nie byłbym sobą, gdybym nie wstawił filmiku . Płotka 15 cm, okoń 13 cm i ukleja 10 cm. Teraz pracuję nad bezsterowcami, takimi jak te dziesiątki i innymi też... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3k_lubin Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Kawał woblera ta płotka, to już chyba na grubego zwierza A wykończenie jak zawsze perfekcja. Pozazdrościć cierpliwości i talentu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Teraz pracuję nad bezsterowcami, takimi jak te dziesiątki i innymi też...Czyżby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Ta ukleja 10cm to jak gleboko schodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Jest tonąca i nadaje się go głębszego łowienia. Waga około 15 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Bezstery już mam Zaczepiane z przodu: i za grzbiet: Filmik pokazuje pracę czterech z nich Edytowane 10 Września 2022 przez muddler 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cobrax Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Szósteczka wyjątkowo ciekawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 a jak pracują w opadzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Zaczepiane z przodu opadają poziomo i kołyszą się na boki, a zaczepiane za grzbiet opadają skośnie głową w dół i osiągają dość szybko większą głębokość - można je wtedy poderwać i wprawić w wibracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi