Artek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Zaczepiane za grzbiet uklejki 6, 8 i 10cm. już u mnie, wykonanie jak zawsze rewelacja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 31 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Teraz wziąłem się za sterowce Wrzucę jeszcze parę pstrążków , jakie ostatnio udało mi się wystrugać. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Bardzo fajna praca. Zwłaszcza tego płytszego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Swietnie wygladaja te twoje wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Dzięki piątka bezsterowa 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Podobnie jak inni, zamieszczam ważny link, dotyczący pomocy koledze w trudnej sytuacji.http://jerkbait.pl/t...amputacji-nogi/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Mam filmik z piątką bezsterową waga około 3,5 g. Na tych fotkach są sterowe dziesiątki, 16 g Sklejone z dwóch połówek boleniówki w ścisku 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Płotka o wadze 13 g i 8 cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Jarku jak tam postępują prace nad łamańcami ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 się dzieje w wątku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Jarku jak tam postępują prace nad łamańcami ?. Dzisiaj rozpocząłem - na początek jeden testowy egzemplarz, choć trudno mi sobie wyobrazić tak ładną płotkę w wersji złamanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Korpus już mam po wystruganiu i po oszlifowaniu Jak widać zrobiłem na dwóch zaczepkach, ale stalaż jest z jednego kawałka drutu, tzn. z dwóch - po jednym na każdą połówkę.Teraz tylko ozdobić i można kręcić filmik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Z tego będą płotki ósemki z górnym zaczepem A tutaj mam gotowe uklejki 6 i 5 cm w większej ilości. Edytowane 25 Października 2019 przez muddler 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 (edytowane) Łamaniec i bezsterowce z poprzednich postów skończyłem.Jak na moje oko, złamanie powinno być trochę bardziej przesunięte do tyłu - ale i tak nie jest źle. Edytowane 25 Października 2019 przez muddler 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku12345 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Świetne prace ! A łamaniec -mega ! Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Wobki doszły. O wynikach łowienia poinformuję. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 9 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 (edytowane) Super że tak szybko - trzymam kciuki.Ja tymczasem takie wyrzeźbiłem Wszystkie są już w drodze... Edytowane 26 Lutego 2022 przez muddler 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KubaWoblerek Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Piękności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Sander Opublikowano 10 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Bardzo dobrze wyglądają. Chętnie wypróbuję! Maestro Muddler dotarła moja wiadomość ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Wczorajsze bolenie na szóstki Edytowane 10 Września 2022 przez muddler 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 :wub: śliczne są!bolki też 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2017 Nie wstawiałem nic przez jakiś czas , ale miałem trochę pracy - z wobkami oczywiście Tak wyglądają niektóre z nich: Szczupakowe są o długości 15 i 10 cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 14 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 (edytowane) Czas na bezsterowce 6 cm i 6 g Edytowane 10 Września 2022 przez muddler 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr100 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2017 witam chcialem sie dowiedziedz gdzie moge kupic woblery na szczupaka ploc i okonia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 witam chcialem sie dowiedziedz gdzie moge kupic woblery na szczupaka ploc i okonia?Napisałem odpowiedź na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi