muddler Opublikowano 30 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Dawno nic nie wstawiałem - ponad miesiąc Ale cały czas coś robię, powielam... np. szczupak piętnastka, pozostałe dwunastki różne piątki, nawet niebieskie boleniowe siódemki i ósemki takie około 5,5 cm i bezsterowce 5,7 i 8 cm Wszystkie drewniane struganki. Zrobiłem też nowy wzór, taki na okonia - na razie dwa tylko: 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur 17 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 witam gdzie kupie te woblerki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2017 (edytowane) Napisz do mnie na priv Tych czwórek mam już więcej, ale jeszcze muszę stery wykończyć.Gotowe mam cierniki piątki, takie na granicy pływalności - tak wyglądają i tak pracują: Edytowane 10 Września 2022 przez muddler 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2017 Czwórki wolnotonące w większej ilości: Zamieszczam jeszcze jeden filmik z pracą - zawsze to jakieś nowe spojrzenie z innej strony 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 11 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Boleniówka sterowa w dwóch kolorach... ... i w trzech rozmiarach Teraz pracuję nad czymś takim Mają chwytać bąbel przodem, ciągnąć go przez chwilę pod wodą i puszczać w postaci ścieżki drobnych bąbelków - pokażę to niedługo na filmiku Edytowane 10 Września 2022 przez muddler 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 (edytowane) Już mam, tak to wygląda Według mnie najlepiej przynętę poprowadzić zmiennym tempem, poszarpując nieznacznie, wtedy chlapnie, zostawi jakieś bąble, wykręci eskę albo zanurkuje z lusterkiem.Sami wiecie jak, co wam będę opowiadał... Edytowane 10 Września 2022 przez muddler 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Widzę że coś nowego super że doskonalisz swoje woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Robi pozytywe wrażenie, ścieżka drobnych bombelków, wytworzonych podczas prowadzenia woblera .A lekka fala wpływa na pracę przynęty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav_id Opublikowano 15 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Te ołówki mają płetwy piersiowe z kilku promieni pióra? Fajnie to wygląda, 3D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 15 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 (edytowane) Tak, płetwy robię z promieni piór, np. lotki kaczki krzyżówki, albo szyjne kury domowej. Edytowane 15 Września 2017 przez muddler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 29 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 (edytowane) Zrobiłem ukleję w kolorze kiełbia, później będzie pstrąg tęczowy i potokowy Edytowane 25 Kwietnia 2021 przez muddler 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piethras Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Mistrzostwo świata!Pstrągi też wezmę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 4 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 (edytowane) Skończyłem, ale już ich nie mam Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 4 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2017 Praca woblerów rewelacja. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Dziękuję Jarku za ekspresową realizację zamówienia. Wykonanie woblerków na najwyższym poziomie. Dam znać jak je przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 8 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 (edytowane) Ostatnio trochę łowiłem Trochę też robię, np. takie: Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Niezła rodzinka poławiaczy boleniowych , jaka długość najmniejszego i największego ? Edytowane 14 Listopada 2017 przez GoLoManoLo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 14 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Zrobiłem ukleję w kolorze kiełbia, później będzie pstrąg tęczowy i potokowy Jarku, to już krzyżujesz gatunki ryb . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Niezła rodzinka poławiaczy boleniowych , jaka długość najmniejszego i największego ?Na zdjęciu górnym 5, 7 i 8 cm, na zdjęciu dolnym 6, 7 i 8 cm Jarku, to już krzyżujesz gatunki ryb .Spodziewam się liczniejszego potomstwa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Mam gotowe bezsterówki ósemki ważące około 11gFilmik pokazuje jak zachowują się w wodzie Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Extra jeździ w wodzie, a to lusterkowanie w opadzie - cud, miód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Nie wiem jakim cudem nie trafiłem wcześniej na ten temat... Ewidentnie za mało odwiedzam forum. Przeglądam temat od kilkunastu minut i nie mogę zebrać kopary z podłogi. Szacun chłopie, świetna robota. Edytowane 24 Listopada 2017 przez Dominik Kubisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Nie wiem jakim cudem nie trafiłem wcześniej na ten temat... Ewidentnie za mało odwiedzam forum. Przeglądam temat od kilkunastu minut i nie mogę zebrać kopary z podłogi. Szacun chłopie, świetna robota. Jak troche na te cukierasy połowisz,kopara opadnie Ci jeszcze niżej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik15 Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 (edytowane) Jak troche na te cukierasy połowisz,kopara opadnie Ci jeszcze niżej Dlatego już skontaktowałem się z twórcą na priv. Edytowane 25 Listopada 2017 przez Dominik Kubisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Dlatego już skontaktowałem się z twórcą na priv. Napewno nie będziesz żałował.Połamania życzę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi