Memphis Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Nie byłbym sobą, gdybym nie wstawił filmiku . Płotka 15 cm, okoń 13 cm i ukleja 10 cm. DSCN5482.JPG Teraz pracuję nad bezsterowcami, takimi jak te dziesiątki DSCN5468.JPG i innymi też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Memphis Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 A gdzie lub jak kupić te wobki? Zwłaszcza te szczupakowe plotki 15cm i bez sterowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 25 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Memphis,pisz priva do Muddlera i po sprawie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enyjuzer Opublikowano 1 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Moje dwa największe szczupaki tej jesieni (78cm i 82cm) padły na woblera Muddlera - sandaczowy 8cm pływak. Oba uderzyly podczas obławiania wiślanych przykos, gdzie głębokość wody nie przekraczała 1,5m. Prowadzenie dość wolne z częstymi pauzami. Poniżej zdjęcia prezentują tego 82cm. Wykonanie i praca woblerów od Jarka na bardzo wysokim poziomie. Jedyny mankament to lotność, z racji sporych sterów (zdarza się że niektóre troszkę koziołkują). Parę wypraw nad wodę i wywalczyły sobie stałe miejsce w woblerowym pudełku. Pozdrawiam Twórcę i wszystkich forumowiczów. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 2 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 (edytowane) Wielkie dzięki za fotki Przemku - gratulacje No cóż lotność pływaków nigdy nie będzie zbyt duża.Poniżej prezentuję płotki bezsterowe o wadze 22 g i znacznie większej lotności. Jest z nimi też ukleja - waga18 g Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Niedościgniona estetyka wykonania, pod tym względem na jerku jesteś dla mnie top 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Niedościgniona estetyka wykonania, pod tym względem na jerku jesteś dla mnie top 1 Zgadzam się w 100%. Mistrzostwo???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildEast_dzikiwschod Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Witam, może posiada Pan na "zbyciu" bezsterowce z tego filmu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskimek Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 Piękności...nic dodać nic ująć.łowiac takimi przynętami to musi być sama przyjemność.pozdrawiam twórcę wątku i chylę głowę bo talent do pozazdroszczenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 13 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 No potwierdzam petarda wobki.mi przypadły do gustu podlodówki w tamtym roku ale niestety szczupakom też.postanowiłem zrobić podobne ale wykonanie madlera to poezja...a praca ostatniego bezsterowca rozbraja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 13 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2017 (edytowane) Dzięki wszystkim za miłe wpisy, mobilizujące do dalszej pracy Witam, może posiada Pan na "zbyciu" bezsterowce z tego filmu? Właśnie "zbyłem". Kolega nagrywa takie fajne - może złapie się jakiś bużański klocek Tymczasem dzisiaj wstawiam nowe pstrągi i kiełbie w nietypowej wielkości 7,5 cm - pływaki, na trochę głębszą wodę. Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildEast_dzikiwschod Opublikowano 17 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2017 Złapie się złapie , oględziny i "zmacanie" świeżo dostarczonych woblerów dają mi tą pewność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Trochę zamilkłem, ale to nie oznacza że nic nie robię - powielam, koloryzuję...Tak wyglądają niektóre z nich. 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jak zwykle szczena opada, przepiękne 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jak zawsze mistrzostwo!???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dojechane na maxa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Jarku,bardzo ładnie bawisz się barwami. Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Miazga. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haratacz Opublikowano 25 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 Wyborne, sam bym zjadł :-) Panie Muddler, jak często coś się nie udaje? Pytam z ciekawości, bo taka perfekcja wymagała wiele pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Powiem tak - udaje się na 99% ale cały czas doskonalę swój warsztat.Tak prezentują się ostatnio wykonane piątki i bezsterowce Dzięki wszystkim za słowa wsparcia 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOLO Opublikowano 26 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Estetyka wykonania powala na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 27 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Nie wiem czy już nie pytałem, te płetewki malowane ręcznie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 27 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2018 Wycinam kilka promieni pióra z kaczki krzyżówki, albo inne i przyklejam do korpusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Mnie zawsze ciekawiło w jaki sposób to przyklejasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Przyklejam Caponem - zwilżam nim płetwę, potem kładę ją na igle, przykładam do korpusu i dociskam delikatnie palcem Wymaga to odrobinę wprawy, bo zamiast do korpusu płetwa może przykleić się do palca 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi