Sinopapużasty Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Jarek widziałem na żywo Twoje wyroby...i się zastanawiam czy Ty je pod mikroskopem tworzysz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natalusia74 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Przesyłka dotarła wszystko w należytym porządeczku,super wykonanie jeszcze raz dziękuję pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2018 Ja również posiadam parę sztuk różnych woblerów i jestem z siebie dumny, że nie pożałowałem tych parę groszy.Wykonanie i szczegóły to Mistrzostwo. I nie chwalę ...tylko oceniam realny wyrób.Tak trzymaj Muddler... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 (edytowane) Dzięki Nowa amunicja 6, 7, 8 cm... ... i dzisiejszy siedemdziesiątak na szóstkę Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 2 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Eleganckie, będzie coś na giełdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 2 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2018 Raczej nie, ale jak coś potrzeba to zapraszam na priv - może coś uzgodnimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyko Opublikowano 3 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2018 ... i dzisiejszy siedemdziesiątak na szóstkę ładna gruba ryba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCin--88 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 CZESC JARKU, potrzebuje jakieś wobki pod okonia na płytka wodę ok 1M oraz głębszą ,polecisz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 1 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2018 (edytowane) Czy jest szansa zamówić 3-4szt takich boleniówek w wielkości ok 8-10cm i masie ok 14-16g? Edytowane 1 Lipca 2018 przez Żbiku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanu Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Jaka jest waga boleniowych 6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 (edytowane) Dawno nic nie wstawiałem, ponieważ jestem dość mocno zajęty robieniem woblerów Waga szóstki boleniowej wynosi około 6 ga te piątki bezsterowe poniżej mają około 3,5 g - są to takie prototypy z jedną kotwiczką nr 10 albo nr 8.Nie ma potrzeby zbroić wobler o takiej wielkości w dwie kotwice - kiedy biorą mniejsze okonie, to często środkowa tkwi w pysku a ogonowa gdzieś w oku, albo w głowie.Na drugim zdjęciu jest czwórka bezsterowa 3-gramowa, w opadzie lusterkuje a w poziomie robi eski - należy prowadzić zmiennym tempem z zatrzymaniami, wtedy wygląda jak mała rybka - okoń to lubi... Filmiki zrobię jak się wyklaruje woda w jeziorze. Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2018 Ta czwóreczka bezsterowa elegancka!, na mokje oko wobek unwersalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 (edytowane) Mam filmik z bezsterowymi piątkami Ostatnio mi zagryzł okoń a koledze z forum boleń Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Tałocha Opublikowano 3 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Coś czuję ze letnie pstrągi go polubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Obejrzałem Filmiki na YT, jestem zafascynowany.....szczena opada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 5 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Ostatnio jestem dość mocno zajęty wykonywaniem woblerów dla kolegów z forum i nie tylko Ponieważ dawno nic nie wstawiałem, dzisiaj pokażę wam niektóre z nich. Woblery wolno tonące 7 cm w różnych kolorach - waga około 5 g Niewielkie 4 cm i około 2 g pływające albo też wolno tonące. I jeszcze takie sterowe i bezsterowe w różnych rozmiarach...Ich pracę już pokazywałem w filmikach z poprzednich postów, ale jeszcze zrobię w innych ujęciach Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Co tu taka cisza w tym wątku? Jarek strugasz coś, czy jesteś na urlopie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iresta Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2019 Właśnie Jesteś na rybach?Jarek coś tam kiedyś zamawiałem czekam i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 (edytowane) Oj strugam, strugam - ledwo zipię Ostatnio takie nastrugałem Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Kilery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Oj strugam, strugam - ledwo zipię Ostatnio takie nastrugałem Jarku z grubej deski musiałeś strugać . Jak zwykle wykonanie pierwsza klasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Dowiedziałem się, że połowili trocie morskie na Twoje wobki, które zamawiałem dla nich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Jarku z grubej deski musiałeś strugać . Jak zwykle wykonanie pierwsza klasa. Tonę we wiórach ale cieszę się że łowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 5 Września 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 (edytowane) Po dłuższej przerwie wstawiam najnowsze czwórki. Mimo że ważą tylko 2 gramy, da się nimi naprawdę daleko rzucić na żyłce 0,16 mm W czasie testów udało mi się złowić kilka patelniaków... Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@l Opublikowano 5 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2019 Majstersztyk ???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi