muddler Opublikowano 17 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 (edytowane) Tym razem nieco większe z dwoma kotwiczkami 5 cm / 4 g Następne będą boleniówki sterowe Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 17 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2019 Jarku,powrót w bardzo dobrej formie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 21 Października 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 (edytowane) Tak prezentują się boleniówki sterowe 6, 7, 8 cm / waga około 6, 8, 11 g Następne będą bezsterowce Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@l Opublikowano 22 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2019 (edytowane) Posiadam kilkanscie sztuk???????? dla mnie rewelacja???????? Edytowane 22 Października 2019 przez Wojt@l 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Bezsterowe boleniówki, ale da się nimi łowić inne ryby też Długość 6, 7, 8 cm / waga 6, 9, 11g Mam jeszcze takie bezsterówki zaczepiane za grzbiet: 5cm / 3g. Filmik prawdopodobnie wstawię jutro Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 7 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 (edytowane) Mam filmik z piątkami - waga około 3g Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 27 Listopada 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 (edytowane) Kombinowałem trochę z kolorami Zrobiłem też dwa filmiki. Piątki ważą około 2,5 g i są neutralne - zależy od kotwiczek - kiełbie 4,5 g. Edytowane 27 Maja 2024 przez muddler 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Kombinowałeś i Super wykombinowałeś Świetne są 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 16 Grudnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Pstrągowe szóstki pływające, strugane z drewna, co widać po wiórach Edytowane 6 Listopada 2024 przez muddler 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jaca_ Opublikowano 18 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2019 Sztos woblery 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek1969 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 Panie Jarku, może ma Pan na zbyciu "pstrągowe" 6-7cm w kolorze pstrąga, jakieś srebrne lub oliwkowo-złote. Dziękuję za odp(proszę ew maila na makarek2009@wp.pl) Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 5 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 Panie Jarku, może ma Pan na zbyciu "pstrągowe" 6-7cm w kolorze pstrąga, jakieś srebrne lub oliwkowo-złote. Dziękuję za odp(proszę ew maila na makarek2009@wp.pl) MarekOd takich rozmów są wiadomości prywatne na forum. Jak to Janusz mówi - nie róbmy targowiska z wątków. Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropshot Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Mozna wiedziec jakiego lakieru Pan uzywa do lakierowania końcowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam84 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witam jak je mogę kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Witam jak je mogę kupić Najlepiej napisać na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dokładnie tak cały czas działam... ...wstrzymajcie się jednak do maja bo zaczynam się nie wyrabiać. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Oglodajac Twoje woblery zawsze szukam jakiś niedociągnięć, choćby pyłku pod lakierem. Na tę chwilę nie znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micek31 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Masakra jakby komputerowo były robione bez skazy wielki szacunek :-). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nie ma co szukać niedociągnięć, bo się ich nie znajdzie. Jedyną ich wadą jest wygląd, który raczej sugeruje umieszczenie w gablocie, a nie ciskanie do wody. Staranność wykonania, elegancja (takie mam skojarzenie), wyważenie zdobienia tych woblerów i charakterystyczna maniera pozwalająca na pierwszy rzut oka rozpoznać autora. Mój numer 1 w rodzimym lurebuildingu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Ja tam wad nie dostrzegam. Teraz ryby będą miały głos/wybór. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybi81 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Mogłem być źle zrozumiany. Swoim wpisem kilka postów wyżej chciałem wyrazić swój zachwyt nad precyzją wykonania.Sam coś tam dłubie i wiem że do tak wykonanych woblerów trzeba podchodzić z wielkim zaangażowaniem, pasją dbałością.Brawo dla autora wątku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) .......czyli się zgadzamy. Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez vako 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 4 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 (edytowane) Witam po przerwie Wstawiam kilka fotek ostatnio wykonanych boleniówek, w różnych rozmiarach... ...i złowionych ryb... A tego bolenia wytargał forumowy łowca okazów. Filmiki z pracą moich woblerów znajdziecie TUTAJNiedługo będą nowe Edytowane 6 Listopada 2024 przez muddler 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PLnK Opublikowano 4 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2020 wykonanie perfekt, byłem zaskoczony pedantyzmem twórcy (bez obrazy ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 (edytowane) Takie pstrągowe... mogę się podzielić Edytowane 6 Listopada 2024 przez muddler 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi