Skocz do zawartości

Wobki muddlera

muddler

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie zapoznałem się "na żywo" z "pstrągóweczkami".

Powiem tak... jeszcze leżę. Z wrażenia. "Parę" woblerów różnych twórców już w życiu widziałem, ale te... dopracowaniem formy, jakością wykonania, subtelnością malowania i wyczuciem kolorystyki "rozwalają system" ????????????

Pozdrawiam i przesyłam wyrazy szczerej zazdrości. Zarówno talentu, jak i umiejętności.

Jarek

• Like 2

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 miesiące temu...
  • 6 miesięcy temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...

Najnowsze boleniówki prezentują się tak:

zcZvKGj.jpeg

GyaY1G2.jpeg

Siódemki, waga 9g

post-59838-0-25309800-1666799306_thumb.jpg post-59838-0-39001100-1666799313_thumb.jpg

Szóstki, waga 7g

post-59838-0-81415800-1666799338_thumb.jpg post-59838-0-27811800-1666799348_thumb.jpg

post-59838-0-19824900-1666800152_thumb.jpg

Zdjęcia robiłem w świetle naturalnym i sztucznym, stąd różnica

Załączam też filmik

Edytowane przez muddler
  • Like 17

Lowie juz nimi od poczatu sezonu i sa po prostu swietne!

6-tka troche przytyla w stosunku do poprzedniej wersji tzn jest troszke szersza w grzbiecie (mam na mysli wysokosc woblera) co daje bardzo fajne efekty w prowdzeniu w tzw dryfcie czyli ze znoszacym ja nurtem. W stosunku do starszej wersji daje jednak wiekszy opor w expresie co czasami jest zaleta np na wolnym uciagu i wada na szybkim gdy operuje 10 lb kijem.

7-ke mam po raz pierwszy i najwiecej polowilem nia sandaczy  :lol: ale najchetniej po nia siegam gdy lowie bolenie kijami +15lb.

Pogratulowac moge Ci Jarku nie tylko urody i pracy tych woblerow ale takze ich "pancernosci". Twoich boleniowek i sandaczowek uzywam chyba juz trzeci rok i jak dotad tylko dwa woblery zostaly zniszone przez ryby. Jak dla mnie to rewelcyjny wynik ;)

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 2

• 5 tygodni później...
  • 1 miesiąc temu...