ptr Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Jaka długość i waga mniej więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 11 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 Długość podałem 5,5 cm, waga ok. 3g wolno tonące. Jak rzucisz przed dołkiem, to zatoną dopiero w dołku i zwijasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guma87 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Te pstrągowe to ekstraklasa lurebuildingu. Widzę że łuska robiona nową techniką. Super sprawa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Chciałbym zapytać o boleniówki - czy robisz jakieś modele pływające (ew. bardzo, bardzo wolno tonące) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Chciałbym zapytać o boleniówki - czy robisz jakieś modele pływające (ew. bardzo, bardzo wolno tonące) ?Nie próbowałem, takie woblery nie latały by zbyt daleko...trochę brakuje mi czasu na eksperymenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek M Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Właśnie zapoznałem się "na żywo" z "pstrągóweczkami".Powiem tak... jeszcze leżę. Z wrażenia. "Parę" woblerów różnych twórców już w życiu widziałem, ale te... dopracowaniem formy, jakością wykonania, subtelnością malowania i wyczuciem kolorystyki "rozwalają system" ???????????? Pozdrawiam i przesyłam wyrazy szczerej zazdrości. Zarówno talentu, jak i umiejętności. Jarek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Co fakt to fakt ,uzycie aero i detale wyrywaja z butów.Wielku szacunek dla twórcy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tk-knives Opublikowano 17 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2021 WitamWątek dawno nie odwiedzany więc podbiję Napisałem priv w sprawie wobków do autoraMoże skrzynka pełna Po odczytaniu proszę o kontakt Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 (edytowane) Działam cały czas, tylko mniej wstawiam na forum...Ostatnio takie wykombinowałem bezstery 5cm / 4,5g Pracują identycznie jak ta szóstka 6,5g z filmiku poniżej Edytowane 6 Listopada 2024 przez muddler 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Piękne wykonanie,jak zawsze a do tego skuteczne Zapasy się kończą trzeba uzupełnić,pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2021 Czy one mają delikatny hologram? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Nie, tylko malowane mocno rozcieńczoną niebieską farbką i na to jeszcze farbka srebrna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobo Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2021 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxx Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Czy masz coś na stanie z woblerkow boleniowych i te takie fajne szczupakowe które są na filmikach z około 5 lat temu ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loco Opublikowano 9 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2022 Kapitalne woblery ! Nienaganne wykonanie. Bardzo dziękuję 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 (edytowane) Witam po przerwie , dawno nic nie wstawiałem, ale nadal działam... Np. takie uklejki 6cm, 3g, pływające i takie krąpiki 6cm, 11g I jeszcze filmik z krąpikiem w akcji Edytowane 6 Listopada 2024 przez muddler 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 A na moje zamówienie można liczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Bardzo fajne krąpiki,szczupłym powinny smakować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 26 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) Najnowsze boleniówki prezentują się tak: Siódemki, waga 9g Szóstki, waga 7g Zdjęcia robiłem w świetle naturalnym i sztucznym, stąd różnica Załączam też filmik Edytowane 6 Listopada 2024 przez muddler 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 (edytowane) Lowie juz nimi od poczatu sezonu i sa po prostu swietne!6-tka troche przytyla w stosunku do poprzedniej wersji tzn jest troszke szersza w grzbiecie (mam na mysli wysokosc woblera) co daje bardzo fajne efekty w prowdzeniu w tzw dryfcie czyli ze znoszacym ja nurtem. W stosunku do starszej wersji daje jednak wiekszy opor w expresie co czasami jest zaleta np na wolnym uciagu i wada na szybkim gdy operuje 10 lb kijem.7-ke mam po raz pierwszy i najwiecej polowilem nia sandaczy ale najchetniej po nia siegam gdy lowie bolenie kijami +15lb.Pogratulowac moge Ci Jarku nie tylko urody i pracy tych woblerow ale takze ich "pancernosci". Twoich boleniowek i sandaczowek uzywam chyba juz trzeci rok i jak dotad tylko dwa woblery zostaly zniszone przez ryby. Jak dla mnie to rewelcyjny wynik Edytowane 26 Października 2022 przez Rheinangler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelxx Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Witam.Czy jest szansa coś zamówić na przyszły sezon ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Mega cacuszka !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 25 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2022 Polecam robią robotę !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 23 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 (edytowane) Płoteczki 7 cm, bezsterowa 10g sterowa 8g ...a tak były wykonane Robię następne, żeby wystarczyło dla wszystkich Edytowane 6 Listopada 2024 przez muddler 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Śliczne i praca mniam mniam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi