cyprys19 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2023 Nawet po stelażu widać z jaką starannością i precyzją wykonujesz swoje woblery.Chylę czoła,pięknie wyglądają i świetnie pracują :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 10 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 (edytowane) Ukleje bezsterowe z górnym zaczepem 8cm 11g, 7cm 9g ... i jeszcze taki okonek Edytowane 3 Kwietnia 2023 przez muddler 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvuss Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Poezja jak zawsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 11 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2023 Jak zawsze perfekcyjnie wykonane 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2023 (edytowane) Bezsterowa plotka 7cm bije u mnie rekordy "popularnosci"Sandacze, bolenie, jazie i okonie juz melodwaly sie na niej.Natomiast ten rozbujnik, wczoraj, przetestowal jej wytrzymalosc dosc solidnie. Pisze rozbojnik bo w kategorii sum to jeszcze kijanka/sumowe dziecko, ale w kategorii drapieznik, ryba 112cm, na boleniowym zestawie castingowym potrafi juz dac frajde z holu i wlaczyc troche taktycznego myslenia...Dzieki Jarku za wspaniale woblery!!!Jak tylko bedziesz mial jakies wolne moce przerobowe to daj tylko znac, chetnie znow cos zamowie Edytowane 9 Czerwca 2023 przez Rheinangler 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 10 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 (edytowane) Dzięki wielkie za super wpis, moce przerobowe mam jak najbardziej... Robię teraz takie krąpiki 6cm 10g i 7cm 16g dedykowane pod szczupaka i nie tylko jak pokazuje praktyka Edytowane 10 Czerwca 2023 przez muddler 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 U mnie ploteczki łowią bolenie i sumki, zatem wysłałem wiadomość na Priv w sprawie krąpików :-) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 11 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 (edytowane) U mnie to woblery na ,,trudne,, ryby gdy inne już zawodzą i nie kuszą do brań. Ulubiona to bezsterowa ukleja 8cm(nie cykada), prowadzona co jakiś czas z lekkim twiczem. Daje to na ogół piorunujący efekt. Po kilku latach wędkowania odnoszę wrażenie, że na Wisełkę przydała by się uklejka 10-9 cm 5-8 gram cięższa od standardowej ósemki. Jedyny minus to kotwice. Ostatnio przekonałem się o tym boleśnie...... bo z kotwicy zrobiły się widły. Edytowane 11 Czerwca 2023 przez vako 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 28 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2023 (edytowane) Wczoraj dotarly Jarku do wobki, to ze jak zawsze piekne to wszyscy wiemy i gdyby dzis nie polowily nie byloby co pisac Krotki wyskok wieczorem nad rzeke dal mi dwa okonie i sandacza a wszystko na bezsterowa uklejke 7cm Gdyby Ci kiedys wpadlo do glowy z tym wzorem na dwuch kotwicach zejsc jeszcze do 5 lub 6cm to daj prosze znac Edytowane 28 Czerwca 2023 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2023 Powiem krótko; kupiłem próbnie Krapiki 7cm / 16 g i na szczęście dokupiłem szybko następne. Panie Jarku, to nie są woblery - to jest prawdziwy majstersztyk i cudo. Jak to lata , praca to prawdziwa magia na wolno i na szybko. Tymi Krąpikami otworzyłem na jeziorze puszkę Pandory. Okonie po 40 cm waliły jak oszalałe. Drobnicy nie zliczę. Powiem krótko- dobrze , że Pan tu jesteś... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2023 Można by było zamówić 4szt 7cmpłotki bezsterowe z uszkiem na grzbiecie, 3szt. ukleje 8cm też bez steru. Jeśli można to proszę o info na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2023 Sowos; Wyślij to swoje zamówienie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 (edytowane) Tak jest, zamówienia tylko na priv. Fajny garbus - brawo Ty Edytowane 10 Sierpnia 2023 przez muddler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Odebrałem zamówiony ,,towar''Polecam wykonawcę.Dzięki muddler. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 3 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2023 (edytowane) Na krąpika 7 cm. Krąpik pierwszy raz wylądował na agrafce ???? teraz już będzie stałym bywalcem ???? pozdrowienia dla Twórcy Edytowane 3 Października 2023 przez roobek 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Na krąpika i płotkę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 27 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 (edytowane) Nieźle, nieźle . Ale żeby nie było zbyt rybnie, dzisiaj wstawiam filmik z pracą krąpika 7cm, 16g Ten też na krąpika wziął Edytowane 27 Listopada 2023 przez muddler 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2023 Rewelacja. Od dwóch lat staram się osiągnąć taki poziom wykonania. Praca przynęty jest osiągalna, jakość wykonania i estetyka ni cholery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Bezdyskusyjnie wykonanie pierwsza liga , praca również cóż więcej trzeba ???????? A robisz może w innym malowaniu ?? designie ?? ???????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 28 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Oczywiście że tak. Malowanie może być dowolne jak u tych uklejek sterowych poniżej. Ja jednak najczęściej wybieram naturalne kolory i takie też polecam. Metaliczny połysk uważam za ważny... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roobek Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Natural tak zawsze dobry ale ten z ostatniej foty też napewno zrobi robotę ???? zgłoszę się napewno ???? a nie pokusił byś się o coś w stylu fire-tiger ???????? też robi robotę ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedo Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Nie można oderwać oczu. Wykonanie poziom Mistrz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2023 Krąpik dostępny w ofercie jeszcze na ten kończący się sezon ?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muddler Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Wszystkie są dostępne cały rok - robię na zamówienie. Na priv uzgadniam termin wykonania... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 4 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2024 Witaj. Wysłałem wiadomość z zapytaniem na pw.Rzucisz okiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi