kamildarbanski Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Witam kolegów. Mam pytanie czy moze ktos z was był lub jest posiadaczem tego oto kijka z tytułu? Ubrany dosc przyzwoicie jak na ten przedział cenowy. Mianowicie chcialbym sie dowiedziec czy kij obsłuzy sandacza w podanym zakresie c.w? Interesuje mnie czy jest wystarczajaco sztywny i szybki by dobrze zaciac zanderka, bo nie mam nigdzie w sklepie go oblukac. Jesli ktos posiada moze jakies fotki z ugiecia albo kij i jest z okolic warszawy i bylaby mozliwosc podjechac i go obejrzec to bardzo prosze o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 napisz do kolegi rychu1961 , może Ci dużo powiedzieć na temat tych wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 dziekuje kolego napisze na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Mam takie cudo tyle ze 2,23 . dla mnie kij rewelacja zapas mocy jeszcze spokojnie ma . 20g w opadzie daje rade , jeden minus krótki dolnik ale mój akurat jest przedłużony takze idealnie pasuje mi do ręki . Polecam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 ale masz go na sprzedaz czy na wlasny uzytek? mogłbys mi fotki ugiecia na poczte przeslac? bylbym bardzo wdzieczny.. kamildarbanski@wp.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) 2,44 ma dłuży dolnik całe 31 cm, a 2,23 ma całe 26. Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez Czerwc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Tak w tym 2.23 dolnik jest zdecydowanie za krótki , kij szybki i bardzo czuły ciekawostką jest że wersja do 12g i do 18g to te same wędki kupowałem do 12g kuzyn do 18g i nie różnią się niczym oprócz opisu cw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Czyli reasumujac kij ma na tyle mocy by sluzyl jako narzedzie do polowu sandaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidostroda Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 spokojnie daje sobie rade z sandaczami 70cm wycholował fajnie ze przy holu ryby ciagnie całym blankiem , nie ma sztywnego typowo pałowatego dolnika , całą mocą ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Odświeżę temat, Przymierzam się do zakupu:Konger Stallion Strike Furion 2,44 2-12 jako lekka okoniówka ( jak jest jej czułość, jak się spisuje na okoniowych połowach)może ktoś ma tą wędkę i coś o niej napisze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Mam 2-12 ale w wersji 2,23 to nie jest lekka okoniówka ,raczej na średnie i większe garby . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 A jak jest z czułością? i przenoszeniem brania na wędkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidos Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Tutaj jest elegancko , bardzo czuły i brania czuć na dolniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Super o to mi chodziło Szykuje mi się nowy zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Super o to mi chodziło Szykuje mi się nowy zakup Polecam kupić w stacjonarce, ew. dogadać się przez telefon bo te staliony mają czasami nadlewki lakieru mi się taka trafiła chyba na 2 przelotkach. PS: A co do komponentów to przelotki to Fuji Hardloy, a nie Alconite. Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez Spinnigista 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Polecam kupić w stacjonarce, ew. dogadać się przez telefon bo te staliony mają czasami nadlewki lakieru mi się taka trafiła chyba na 2 przelotkach. PS: A co do komponentów to przelotki to Fuji Hardloy, a nie Alconite. A i słusznie mam taki zaprzyjaźniony sklep, w którym można zamówić wędkę, która kosztować będzie taniej niż, na alledrogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 O kurcze...ładne wędeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mam takie cudo tyle ze 2,23 . dla mnie kij rewelacja zapas mocy jeszcze spokojnie ma . 20g w opadzie daje rade , jeden minus krótki dolnik ale mój akurat jest przedłużony takze idealnie pasuje mi do ręki . Polecam . Kurcze, a ja go kupiłem głównie dlatego, że w końcu jakiś w miarę wyglądający badyl ma właśnie krótki dolnik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Dziś mam zamiary wybrać się na wodę dzierżawioną przez osobę prywatna testować patyk Stallion Sword Strike 2,44 8-28. Potrzebował by ktoś z was zdjęcia ugięcia to proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Proszę przetestować kijek i zdać nam relację, z połowu nim. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinnigista Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 A więc na szybko opiszę kijek w @ 2xup poście. Kij jest bardzo szybki o szczytowej akcji, cw dolne jest dobrze opisane co do górnego to nie wiem bo nie sprawdzałem. Co do czułości to jest ok było kijka brań i jedna mała rybka. Patyk fajnie trzyma rybkę i ogólnie jest ok. Zobaczymy jak będzie na majówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Mam nadzieję, że zdążę go kupić przed długim weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 24 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Też się przymierzam do tego patyka zobaczymy czy nie będzie wtopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misie.k Opublikowano 4 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 Witam. Póki co na sucho bo jeszcze nad wodą nie byłem to patyk robi dobre wrażenie, w necie to taki dość masywny się wydawał, a tak na żywo taka wykałaczka, ale akcje ma taką jak lubię, drugi mój kijek kupiony na czuja, teraz tylko nad wodę i pobiczować nim trochę myślę o nawijaku do niego, i będę szukał czegoś do 220gr. tak żeby łącznie wyszło 310gr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordG Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Czy faktycznie ta wędka z cw. do 12 i do 18 różni się tylko naklejką? Wersja do 12g waży 106g, a do 18g waży 115g, więc blank jest chyba troszkę grubszy/mocniejszy? Czy tym kijem połowię obrotówkami 00-1, woblerkami do 3cm i jakimiś smukłymi 5cm oraz wahadłówkami do 9g? Chciałbym nabyć ten kijek ze względu na niską wagę oraz ciekawy wygląd. Niestety nie mam opcji gdzieś na miejscu obejrzeć kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi