mestre16 Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Odgrzeje kotleta. Miałem kiedyś stallion strike furion 244/2-12g ale niestety połamał mi go kolega... I zastanawiam się czy nie kupić go ponownie i ewentualnie nie porzeźbic coś przy nim. Myślałem nad łowieniem na niego pstrągów, co o tym myślicie? Pamietam ze jako okoniowka spisywała się bardzo fajnie poza tym ze małe okonki potrafiły spaść ze względu na sztywność wedki i łowienie na pletke ale mega leżał mi w ręce uchwyt i podobała się szybkość blanku. Jak myślicie, jak się będzie spisywać ta wędka na kropkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 16 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2021 Podłączę się do tego ciepłego kotleta Zapytam czy ten kij będzie współpracował z woblerami Twitch-owymi , powiedzmy 5-7 cm i tak 7-10 gram czy szukać czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1981 Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć czy model stallion strke furion 223/12 jest wklejką?Połamałem moją stara wklejkę gts cormorana i potrzebuję trochę mocniejszej wklejki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabberwokie Opublikowano 28 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć czy model stallion strke furion 223/12 jest wklejką?Połamałem moją stara wklejkę gts cormorana i potrzebuję trochę mocniejszej wklejki.Kolega ma tę wędkę i z tego, co kojarzę nie jest to wklejka;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rej Opublikowano 5 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2021 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć czy model stallion strke furion 223/12 jest wklejką?Połamałem moją stara wklejkę gts cormorana i potrzebuję trochę mocniejszej wklejki.to nie jest wklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi