bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 jak Wam się podoba ? niestety jak zobaczyłem cenę zestawu, to przestałem dalej czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Za 5 lat to bedzie normalne echo w normalnej cenie, oczywiście jak tak dalej elektronika bedzie się szybko rozwijała a jej cena też bedzie niska jak obecnie.Poza tym ,to przy tak dużej rozdzielczości i tak krótkim czasie odświeżania będzie można liczyć łuski napotkanym rybkom . Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) mam nadzieję, na razie z wyświetlaczem 15", to około 130 000 zł Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 miramar69 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Oj tam ,oj tam - "gentelmeni" nie rozmawiają o tak nędznych "piniądzach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 trout master Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A co to na tej fotce jest ? Ja jakoś nie widzę tam nic co mógłbym określić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 chyba potrzebujesz 3200kHz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Mi to wygląda na jakaś zalana działkę a to co widać wygląda mi na lekko zrujnowany płotSwoja drogą to jakość genialna i można sztachety policzyć co do sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 albo jakaś stodoła co sie rozpadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wy chyba potrzebujecie Aparatu Fotograficznego, a nie sonaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 To co według Ciebie to przedstawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bardzo ładny wraczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bardzo ładny wraczek. wygrał Pan randkę z .... z kim tam chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 może i wraczek ale nie widzę nic co by sugerowało, że to wrak poza rombowatym kształtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 dziwne, bo każda osoba której to pokazywałem, która używa SI i wie w jaki sposób powstaje obrazowanie SI, od razu wiedziała ale może to kwestia postrzegania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) dla mnie najfajniejsze jest, to, że jak dopasuje do wielkości mojego monitora 24" , to w tej rozdzielczości wygląda super i teraz wyobraźcie sobie, że macie taki wyświetlacz na łódce Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Wow lub jak kto woli - łał. Konkretnie wygląda i robi wrażenie. Ciekawe za ile lat będzie w rozsądnej kasie :-) Wysłane z mojego GT-I9515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) sama technologia, to szybko zjedzie z ceny, bo na razie to zarabianie na czystym marketingu, gorzej, że do takiej rozdzielczości powinien być właśnie wyświetlacz w okolicy 19" i to połączenie będzie pewnie jeszcze długo sporo kosztować Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ciekaw jestem czy przetwornik był rozmiarów kompaktowych czy to był taki U-boat holowany za łodzią jak maja na wyposażeniu strażacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Z laptopem na ryby będziemy śmigać :-) Wysłane z mojego GT-I9515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ciekaw jestem czy przetwornik był rozmiarów kompaktowych czy to był taki U-boat holowany za łodzią jak maja na wyposażeniu strażacy stawiam raczej na rozmiar miednicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 paawelek83 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 hehe.To moja łódka zamiast płynąć 35Km/h nawet do ślizgu by nie wyszła:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 psulek Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Z drugiej strony jako spowalniacz do trola jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Panowie...zapewne powinienem podbijac bebenka, zeby bylo bardziej zaj..scie... Natomiast przypominam sobie czasy, kiedy na ryby jezdzilem pociagiem elektrycznym a jedyna troska bylo, czy zdaze (od stacji do stanicy bylo ze 3km przez pola) zanim pani pojdzie ze stanicy. Do zdobycia bowiem byla lodka, w ktorej komorach bylo 50/50 wody oraz wiosla strugane z kawalka sosny. Do tego w ramach kotwicy bloczek betonu ~15kg z kawalkiem postrzepionej linki 7,5m(wiecej nie bylo trzeba). Teraz moge sobie tam podjechac samochodem terenowym z wlasnym srodkiem plywajacym i silnikiem, ktory wprawi moj uklad w szybkosc rzedu 40 km/h, do tego rozne pierdoly w postaci superechosond, supermodulowych wedzisk i kolowrotkow, przynet z marsa, linek i innych akcesoriow spoza naszego ukladu slonecznego....i wychodzi, ze....krol jest nagi... Pojdzmy dalej - lodki ~1400km/h, akcesoria z planet odleglych o 10000 parsekow i inne pierdoly..i co? cos sie komus nie zgadza? Witamy w swiecie realnym! Gumo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jest takie porzekadło ''Sprzętu kupa - wędkarz dupa'' 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 najwięcej łowiłem jak nad Wisłę jeździłem PKS-em, który pokazywał się co 3h i jak wracałem z wody, to zawsze się na niego spóźniałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Hehe, toż to sonar holowany rodem z marynarek wojennych i ich systemów ZOP - zwalczania okrętów podwodnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bazyloss
jak Wam się podoba ?
niestety jak zobaczyłem cenę zestawu, to przestałem dalej czytać
25 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi