Wiktor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Po moich pstrągowych dołkach można chodzić GÓRĄ!!Rzeka zamarznięta......czy na wodach górskich można łowić z przerębla?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Jak w sobotę z Grzechem byliśmy to marzyłem żeby - 10 było faktycznie był totalny hardcore <_< , niestety praktycznie nie dało się łowić, woblery obmarzały po kilku rzutach, zamieniając się w bryłkę lodu, żyłka marzła na całej długości, a nawet na szpuli, nad wodą spędziliśmy ok 1 godziny, ale jedno branie odnotowałem, w takich warunkach było to bezcenne wrażenie tak wyglądała rzeka. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 właśnie tą rzeczką chcą nam puścić kajaki, uprzedni ją wyrównując i udrażniając koparkami, dlatego apeluję do wszystkich o podpisywanie petycji http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&goto=175436 msg_175436 pzdrGzrecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 Wreszcie wrzuciłeś poglądowe fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Temperatura wzrasta. Ciekawe kiedy pojawią się ryby na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 w radiu słyszałem, że na wybrzeżu ma być +2 normalnie upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 jak by u nas było +2 to na przestrzeni 2 dni temperatura by wzrosła o 30 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kolejna fotka znad Kwisy- widok wylot z zapory w Leśnej Niestety zamarzanie powoli ale wciąż postępuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 ładnie tam klimat jakby z jakiejś gry wojennej w stylu call of duty albo medal of honor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Raczej z Tajemnicy Twierdzy Szyfrów, bo to tam krecili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Raczej z Tajemnicy Twierdzy Szyfrów, bo to tam krecili. no przecież mówię, że gdzieś już to widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Na pomorzu z mrozami lepiej ale świder trzeba zamienić na narty śnieżne . Ryby jeszcze nie reagują Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kolejna fotka znad Kwisy- widok wylot z zapory w Leśnej Niestety zamarzanie powoli ale wciąż postępuje Świetna okolica, fantastyczne wkomponowanie budowli w teren. Trzeba to koniecznie zobaczyć na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Miałem jechać a tu się okazuje, że rzeki półtora metra szerokości. Do tego jak śnieg spada to się nie rozpuszcza... Poddałem się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stargardzianin_pstrąg Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Akurat ładna pogoda się zrobiła, słonko zaświeciło, lód już nie skuwa całej rzeczki, a ja jestem do wtorku rano uziemiony . Mam nadzieje że zdążę puki -15 stopniowe mrozy wrócą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Do kolegów z Pomorza czy Radunia jest zamarznięta bo jutro planuje wypad na ryby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Wolniaki stoją reszta jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Nie zamarzła ale.... Gdy wyjeżdżałem, snieżyca, gdy wschód przywitał, to pełnym słońcem. Zwariowana pogoda a woda wciąż w dół idzie co widać a fotce. Pozostało podziwać stadko ptaszydeł. Zawsze to lepszy biały niż czarny ptak A przy okazji. Słyszałem o planowanych odstrzałach czarnych ptaków. Z realizacą tylko coś jakby nie tak. Jak zawsze <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ja dzisiaj tez nie wytrzymalem i pomimo choroby wybralem sie nad wode z synkiem. Odkladalem to juz od trzech dni, bo liczylem ze zima odpusci. Tym razem z brzegu. Przystan byla zamarznieta. Na szczescie cos sie udalo wymeczyc i junior mial radoche. To nie to samo co potokowe, ale do 15 marca jeszcze troche zostalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Brawo Luko, wreszcie ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2010 Ja odwiedziłem swoją rzeczkę ale tylko odwiedziłem ,bo ma ona ok 1-3m szerokości bez lodu i nie wiadomo gdzie się zaczyna i kończy pokrywa lodowa.Nawet nie rozkładałem wędki tylko zrobiłem kilka fotek i wróciłem do domu.Moja wyprawa zakończyła się przejażdżką pks-em w dwie strony i spacerem w 50cm zaspach.PZDR Aby do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 U mnie dzisiaj początek sezonu, postanowiłem z dwoma maniakami pojechać w dobry sprawdzony odcinek jakim jest San w Postołowie. Całą noc mocno sypało, ale powolutku pokonaliśmy wszystkie góry oraz serpentyny. Śnieg nie przestał padać San wolny od lodu, a więc można było zacząć połów. Niestety nikt z nas nie zaliczył żadnego brania, wyjścia czy cokolwiek. Przed pierwszą wróciliśmy zmarznięci, przemoczeni jednakże w dobrych humorach do domów z nadzieją, że już niedługo odkujemy się za pierwszy dzień sezonu na którejś z pięknych rzek Bieszczad Pozdrawiam!Rivera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 skoro nikt fotek nie dodaje to przynajmniej ja pokaże ponury klimat 31 stycznia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ponury klimat ? ...toz to bajka ...w lecie w upal jak spojrzysz na to zdiecie to docenisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 skoro nikt fotek nie dodaje to przynajmniej ja pokaże ponury klimat 31 stycznia . Łał ale super sceneria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi