tregon Opublikowano 6 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 może jutro będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flytier Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 Wczoraj wreszcie upragniony poczatek sezonu. 2 godzinki lowienia przyniosly kilka potokowcow w przedziale 25-38cm, teczaka i kilka odpowiednikow polskich kleni-chubs(srodkowe zdjecie). Wszystkie rybki skusily sie na nimfy. Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 cześć Wątek nieco przygasł więc warto go trochę rozruszać Dzisiejsza 47-ka złowiona na prowadzone z prądem wahadło @dzerwysa, w które miałem okazję się uzbroić na Kropku Drawy.Miałem nosa Igor, że Twoje wahadła sprawdzą się na naszych pstrągach . pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 @dzerwysa, w które miałem okazję się uzbroić na Kropku Drawy. Gratulacje, Piękny pstrąg. Którą konkretnie blaszkę używałeś? PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Gratki Grzecho. Wreszcie coś się dzieje. A z castmanii dochodzą słuchy, że i Spigot coś tam dzisiaj wodę dotlenił. A Soja nawet bardzo nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewer Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Pięknie Grzesiu, pięknie....Aż strasz pomyśleć co będzie jak muchówke weźmiesz do ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Gratki Grzecho - ładny pstrąg. Fajny, niepozorny masz tam ciurek za plecami - takie potrafią obdarzyć niezła rybą.U mnie na razie same niefotogeniczne, ale coś zaczyna się ruszać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Gratulacje Grzechu. Dzień był Twój, nie tylko z powodu tej ryby także gratulejszyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 @dzerwysa, w które miałem okazję się uzbroić na Kropku Drawy. Którą konkretnie blaszkę używałeś? 4 cm miedzianą pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 [moderator: proszę o przestrzeganie regulaminu - wielkości ryb!] Pierwszy tegoroczny,nieduży ale bardzo cieszy..A ten z niedzieli 43cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Elektron? na Twoje wahadełka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Ładny potok, gratulacje.Po wobku domyślam się, że był nastawiony na gryzienie a nie podskubywanie Marcin czyżbyś chciał wywołać wahadłomanię <_< pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Dziękuje.Na wachadełka myślę że jeszcze za wcześnie.Pstrągi sąjeszcze mało agresywne.Nie ma ich jeszcze w szybkich miejscach,stoją w swoich domkach.Ale myslę że z każdym dniem będzie coraz lepiej.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 Ładny potok, gratulacje.Po wobku domyślam się, że był nastawiony na gryzienie a nie podskubywanie Marcin czyżbyś chciał wywołać wahadłomanię <_< pzdrGrzecho Nie dziękuję. wystarczy że ostatnio wywołałem przelotkomanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Dwa wyjscia na wode, polegl podczas holu trzeciej ryby, +50cm. Flextec CDX66 10ft aftm 5/6 Tak poza tym to fajnie sie rzucalo i ladnie holowalo. Teraz bede musial sprawdzic czy gwarancja dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 O ja pitole, tylko współczuć.... PS wazne ze ryba chociaz była pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 Zadzwonilem do sklepu i przedstawilem sprawe. Obiecali wyslac zamienna czesc. Zatem gwarancja dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tregon Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 dziwnie to jakoś pękło .... na złączu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
argrabi Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Mnie tez się kiedyś tak zdarzyło.. powodem było niezbyt dokładne połączenie elementów (nie było dobrze dociśnięte).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 jaka wada w nawoju omotki? przecież to samiec nie wytrzymał, samiczka jest zdrowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Wedka byla na 100% dobrze zlozona. Zreszta mam w zwyczaju co jakis czas sprawdzac laczenie podczas wedkowania. W domu z trudem udalo mi sie wyciagnac zlamany kawalek z laczenie. Zamienna czesc juz jest w drodze. Za tydzien schodze na lad i biore sie za crash testy. Mam namierzone jeszcze kilka ryb, na ktorych warto by zlamac kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierak Opublikowano 19 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2010 Witam,I do mnie się w końcu uśmiechnęło szczęście - 43 cm. na żabkę mann'sa Przy okazji test nowej wędki (st.croix TRS70MLF2) zdany rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi