popper Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Dzisiaj woda podwyższona, trącona, szybka. Ryby współpracować nie chciały .Ciepło. Jeszcze szaro, brak zieleni ale w powietrzu czuć wiosnę. Widać pierwsze bazie.Pozostało zachwycanie się urokiem miejscówek. : I wściekłość na debila, który w takim miejscu raczył rozpakować swój, zapewne nowy kołowrotek oraz nawinął, na szpulę, nową jak należy się spodziewać po opakowaniu, żyłkę: Śmieci zebrałem do podręcznego wora i ruszyłem dalej. Życie jest pełne niespodzianek jak się okazuje .Znalazłem swój własny wobler, który zniknął mi z oczu, w śnieżnym puchu, jakieś 2 miesiące temu. Wobler cały, nietknięty korozją czy innymi oznakami uszkodzeń czekał w zeschłej trawie, kilkanaście metrów dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 To, można powiedzieć, piękna nagroda Cię spotkała za szlachetny uczynek posprzątania po brudasie - jak widać do przyzwoitych ludzi los też się czasem uśmiecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Piekne zdjecia i fajnie ze mogles znalezc swojego woblerka po tak dlugiej zimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Ale szczęście! Ale .... to ja mam takie woblerki Pewnie mój PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Remku ja tez mam - i co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2010 Spoko, spoko. Ten jest na pewno mój. Miejsce zapamiętane z wielką dokładnością. Gdyby nie ok. 30 cm warstwa świeżego śniegu, nigdy bym go tam nie zostawił.Pociesza mnie jeszcze jedno. Zdaje się, że na moich miejscówkach, ruch jest niewielki, skoro dotrwał do dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Waldku gratuluję połowu - mi też sprawia satysfakcję wyłowienie przynęty wcześniej zerwanej. W tym roku po tygodniu mi się to udało. Wiedziałem gdzie więc z drugiego brzegu podałem drugiego wobka i zaczepiłem zerwanego. Trochę przeciągań i biegnąc z nurtem udało się złapać zerwanego. Z kolei wczoraj po dosyć cienkim drzewie czołgałem się na drugi brzeg by odczepić wobka. Udało się i chyba wobek był za to wdzięczny, bo przyniósł mi taką oto rybkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Ho ho ho, Sławku, tożto już kabanek można powiedzieć - gratulacje! Tylko wędki za kabankiem nie poznaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Sławku, jakieś nowinki kolorystyczne ?U mnie, taka kolorystyka? Hmmmmm, no nie wiem Na Twojej wodzie jak widać daje radę Strzelam 43cm? Paweł, coś mi mówi, że to GUIDE SELECT CAST albo cóś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Sławku, widzę, że blisko 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 O ...widze Slawku ze byles nad Choinkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Po kolei Popper ma rację - to sztywna pałka ze stajni dragona ale u mnie się sprawdza jak na razie.Wobek flagowiec został zrobiony bo spodziewałem się trąconej wody. Już kiedyś takie kolorki mi skutkowały więc mam to w arsenale i w jakiejś formie na pewno wprowadzę do zdobień. Tak przy okazji to siódemeczka .Remku w tym przypadku prawie robi wielką różnicę Jerry tak na choinkowej, choć na zdjęciu bardziej by pasowała trawiasto-trzciniasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Tiaaa. Data na tej pamiątce wskazuje ile czasu oczekuję na pojawienie się siódemki. . Może, kiedyś doczekam, tylko, czy jeszcze będę potrzebował, czy będzie mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 21 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2010 Waldku wiem, że czekasz i to cierpliwie . Jednego flagowca dam Ci gratis - tak symbolicznie za cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rekin175 Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ten wobek to nie Bigbait Flyer 5cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 tak to FLYER, z pierwszych partii produkcji, nie sygnowany jeszcze jako BIGBAIT, no chyba że się mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 tak to FLYER, z pierwszych partii produkcji, nie sygnowany jeszcze jako BIGBAIT, no chyba że się mylę Chyba troszeczkę jednak się mylisz - ja obstawiam castera . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 W imieniu mojego pstrągowego przyjaciela...miły kropek na początek sezonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Niezły kaban!Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Znajoma, bardzo znajoma rzeczka - witamy w klubie jej miłośników. BTW, gratki Jacek za grubego 40-taka - przygotuj się na większe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Troszeczkę Patryku niedoszacowałeś tej długości. Ale niech będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Na moje oko pod 60cm +-2cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 miły kropek na początek sezonuTo KROPISKO a nie kropek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Remik, racja, jest większy. Faktem też jest, że jest mega odpasiony - gratki dla łowcy raz jeszcze... Widać po załączonym obrazku, że są już w bardzo dobrej kondycji. Wysypały się żaby - zaczyna się właściwy sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amitaf Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 W imieniu mojego pstrągowego przyjaciela...miły kropek na początek sezonu Witam!Na moje wieści to gruby 50-tak.Wielkie gratki Jacku (to do łowcy - na foto)Oby takich więcej w tych znajomych rewirach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi