ictus Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Jak będzie mi brakować dużych pstrągów to wybiorę się ponownie nad Łupawę Ty znów wybierzesz mi okresową przynętę, i nim stanę nad wodą, piędziesiątaki ustawią się w kolejce do mojego wobka (chyba że do tego czasu nauczę się tej Twojej magicznej sztuki dżigowania ) PozdroIctus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 deszczowo aczkolwiek bezwietrznie i dość ciepło, przyjemnie. niespełna dwie godziny nad wodą i jest nowa życiówka. całe dwa centymetry więcej niż do tej pory. znów samiczka, z tym tylko, że tym razem 54 cm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Wyjatkowo pieknie ubarwiony . czy pstrykles mu wiecej zdiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 mam jeszcze kilka. nie bardzo lubię się bawić w ich pomniejszanie, więc tutaj zamieściłem tylko jedno.właściwie 'kilka' sprowadza się do dwóch dodatkowych zdjęć. szybko chciałem mieć za sobą oddawanie naturalnemu środowisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 jest taka opcja ze mozesz ten zalacznik otworzyc i wtedy wszyscy maja szanse go podziwiac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 widzę, że coś robię nie tak. jest obraz, ale jest i link. w przyszłości postaram się wyeliminować błędy. dziękuję za podpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 uczymy sie caaaale zycie... , gratuluje pieknosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 @Stcroix Przepiekny ten Kropek Ja jeszcze kilka razy sie wybiore to moze cos polapie, narazie czekam na nowe spioszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 @StCroix przepiękny kawał przepięknej ryby - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 @StCroix - gratki piękny kaban, chętnie bym potrzymał go za Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 @StCroix gratki, pięknie ubarwiony ten kropkowaniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 2StCroix - gratulacje, ładny kaban. Czy to polska ryba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 tak, polska. gdzieś jeszcze są takie piękne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 super kolorki... jak nie nasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Piękna locha Gratulacje @St.Croix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Piękne potoki.Masywne i wspaniale wybarwione. Gratulacje. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ictus Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Mateusz a ty gdzie złowiłeś tego czterdziestaka? Wygląda jak złote runo Ictus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2010 Hej, Złapany w marcu. Na tajnej rzece Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 @stcroix nie jestem do końca pewny ale na 95 % złowiłeś go na Nizinnej Wiśle a pstrąg jest z zarybień dlatego ma takie czarne kropy.Tak czy siak gratki bo to piękny kabanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 tomi78, jest dokładnie tak jak piszesz. rybka jest z nizinnej Wisły i także nie podejrzewałem jej o to, że jest od początku do końca dzika. łowiłem tam przeróżnie ubarwione pstrągi, ale takiego jak ten nigdy.pozdrawiam, irek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibol Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Bardzo ładny kropek gratki ze zdjęcia wywnioskowałem że złowiony w Ochabach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Singor_ths Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Jeden z kilkudziesięciu pieknych pstrągów, złapanych na Warsztatach Pstrągowych Łupawa 2010. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Ładny, krępy pstrąg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Przepiekny Ja juz mam nowe spioszki i pare nowych wobkow ale niestety musze czekac do nastepnej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Gugcio, na jakiej wodzie lowisz te slinczne pstragi? Kinzig? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi