Tomek_N Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Gratuluje pieknych pstragow Zaczyna sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Pomorze rządzi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zamki Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Łukasz no to przygrzałeś. Gratulacje. !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirat Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Łukasz piękne rybki na otwarcie gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ładnie połowiłeś @ŁukaszGD gratulacje.Ja dzisiaj miałem więcej szczęścia niż wczoraj. Pod koniec łowienia miałem pod samymi nogami wyjście dużego potoka, ale nie zaatakował woblera Minnowa 7 cm T. Oceniłem go na ok. 45cm. Twardo łowiłem w tym miejscu. Po kilku rzutach znowu wyszedł tym razem trochę dalej, ale znowu nie zaatakował przynęty. Zmieniłem Minnowa na Executora IEX7SR – RTR i przywalił. Trochę powalczył, głównie młynkując i chlapiąc po powierzchni, było sporo emocji . Musiałem wejść do wody po stromym brzegu, żeby go podebrać. Bałem się o żyłkę, bo w trakcie walki okręcił ją sobie wokół karku. W końcu jednak szczęśliwie wylądował w podbieraku. Miarka pokazała 47cm !!! Jest nowa życiówka, wiec pozwoliłem sobie na więcej fotek Wiem, że ich jakość delikatnie mówiąc nie powala, jednak to moje pierwsze próby z samowyzwalaczem. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 no, no gratulacje koledzy. Łukasz dałeś czadu. spore te mamuśki. ocierały się o 50cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 No, no Grzechu pogratulowc , fajnie ze lubelskie nie odpuszcza ja jutro jak dobrze pojdzie atakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie no grzesiu nie jest zle. twarzy twojej nie widac, ale grunt ze jest kropek no i oczywiscie naszywka JERKBAIT.PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Naszywka to podstawa Jutro trzecia tura. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Aaach!Latacie na gulu tymi kropkami!U nas cwaniaka nie da się nawet podejść, pęka lód pod nogami :?Gratuluje rybek :twisted:Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soja Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Dziś rozpoczynałem jak co roku - na Kwisie.Warunki pogodowe i stan wody - cudo!Miałem trzy pstrągi na brzegu, dwa ok 40cm i jeden ok 35cmPrzepraszam za jakość zdjęcia ale robione z telefonu - aku z aparatu fotograficznego ładowały się całą noc i po jednej focie padły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Łukasz - wielkie gratki, super rozpoczęcie sezonu!!Ja dzisiaj znów poniżej wymiaru J.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wątek nabiera tempa jak stara lokomotywa. Gratuluję wszystkim udanego rozpoczęcia .Jutro trzecia tura, po niej niestety, u mnie dłuższa przerwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszGD Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Łukasz dałeś czadu. spore te mamuśki. ocierały się o 50cm? @Mateusz,ocierały się,ocierały...odpowiednio w kolejności zdjęć miały:1.nie wiem dokładnie , bo nie miałem miarki, z mierzenia do wędki wyszło 48cm2.513.48 Mam nadzieję, że spotkam się z nimi za jakieś 4 miesiące Pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Łukasz dałeś czadu. spore te mamuśki. ocierały się o 50cm? @Mateusz,ocierały się,ocierały...odpowiednio w kolejności zdjęć miały:1.nie wiem dokładnie , bo nie miałem miarki, z mierzenia do wędki wyszło 48cm2.513.48 Mam nadzieję, że spotkam się z nimi za jakieś 4 miesiące Pozdrawiam ŁukaszNo i mamy króla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jutro więcej i wrzucę jakieś zdjęcia. Ogólnie mizernie. Sławek chyba miał życiówkę ale postanowiła się?odhaczyć. Poza tym Sławek jeszcze jeden spad (około 40cm). U mnie spad (z 35 cm) i zaliczone 40cm. Gratuluję wszystkim łowcom! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja również oprócz zaliczonego ok. 35cm zaliczyłem spad dobrego 40taka. Spadom mówimy stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 U Sławka był kaban bo ... ja w pierwszym momencie myślałem, że Sławek wpadł do wody - wcale nie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Jutro więcej i wrzucę jakieś zdjęcia. Ogólnie mizernie. Sławek chyba miał życiówkę ale postanowiła się?odhaczyć. Poza tym Sławek jeszcze jeden spad (około 40cm). U mnie spad (z 35 cm) i zaliczone 40cm. Gratuluję wszystkim łowcom! PozdrawiamRemek Gratuluje wypadu Najwazniejsze ze rybki zaliczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Gratuluję łowcom Grzechu podnosisz poprzeczkę, strach myśleć co będzie jak weźmiesz się za muchę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 @Bassy nie ściemniaj weż sie do roboty w domu nie połowisz <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dosłownie kilka zdjęć z naszej wyprawy: Podstawowy problem w castingu zimowym i właściwie jedyny - zamarzające na potęgę małe przeloteczki. Co 3-4 rzuty trzeba było przeprowadzić tuning sprzętu. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 no ładne zdjatka,i test 51DC na mrozie <_< jak wypadł?,co do obecnosci zycia pod woda,to pewnie to co NAD wodą(ślady na śniegu)przyczyniło sie do tej pustki pod woda <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 no ładne zdjatka,i test 51DC na mrozie <_< jak wypadł?,co do obecnosci zycia pod woda,to pewnie to co NAD wodą(ślady na śniegu)przyczyniło sie do tej pustki pod woda <_< Będzie w ostatniej części art. ale by nie robić offtopa - piszczy nawet przy -C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi