rolek Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 Piękne pstrążki łowicie -- gratulacje. A oto moja rybcia z chłodnego czwartku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dzisiaj walczyliśmy na Wiśle z Tomkiem .Początek nie był zbyt optymistyczny Tomkowi spadła 50tka a mi poszła z mucha dobra 60tka.Na szczęście rybki się rozkręciły i zaczeło być z górki . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Pstronie Tomka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Moje rybieńki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Bajkowa Sceneria i przepiekne Rybki!!!Gratulacje ja czekam na moja nowa zabawke i tez rusze na kropy ale o 50 moge tylko pomarzyc na moim Ciurku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dublecik 60tek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Gratuluje wam pieknych pstragow . Tomi pootwieraj te zalaczniki ...czy zdiecia nie moga byc deczko wieksze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 A jak mam je otworzyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Hihi ...sam tego nie umiem robic ale jak wstawiasz zdiecia to jest taka opcja tylko trzeba cos tam nacisnac ...poczekajmy moze ktos pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwinPower Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 najlepiej zrobic to za pomoca imageshack.pl otwierasz tam fotke potem klikasz na nia we własciwosci i kopiujesz adres tzw URL i wlkejasz go w okienko które siepojawi po nacisnieciu ikonki które sa nad oknem textowym a dokładnie pod buźkami miedzy a pod spodem jest ikonka odpowiadajace za wstawianie fotek z innych stron,praktycznie bez limitu wielkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Wiem ze wstawajac tu zdiecie jako zalacznik [ a tak jest wstawione] wystarczy tylko dodatkowo nacisnac jakas komende i zdiecie sie pokaze . Niektorzy nie wiedzac o tym tylko zalacznik wstawiaja pomijajac ten jeden przycisk ...czekam na pomoc admina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Nalezy edytowac wiadomosc i na liscie zalacznikow obok zdjec jest opcja wstaw obrazek do tresci wiadomosci wystarczy na to kliknac tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Z tego co widze to oprocz -browse- trzeba dodatkowo nacisnac -wstaw obraz do tresci wiadomosci- tak mi sie wydaje ze to konkretnie jest pomijane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Genialne pstrągale. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Przepiękne pstrągi. Kapitalne... Tyle dużych ryb jednego dnia i to nie pierwszy raz... Czyli można zrobić Eldorado i w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Przepiękne pstrągi. Kapitalne... Tyle dużych ryb jednego dnia i to nie pierwszy raz... Czyli można zrobić Eldorado i w Polsce.Dokladnie I po co tu jechac na slowenie skoro w polsce sa takie magiczne miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Ano jeszcze tylko klikamty okolicy inne by się przydały. Jeśli takie łowisko powstanie na Dunajcu czy na innych pięknych górskich przełomach, to faktycznie nie bezie sensu jeździć po Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Prawda jest taka, ze jaki gospodarz taka i woda. I jak widac jak sie chce to i w polsce mozna... Wystarcza tylko checi i zaparcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Balo od trzech lat istnieje oes na Dunajcu .Łowimy tam srednio co dwa tygodnie i jest zajebiście.Ale wielkość ryb jest troszke mniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 OK - Tomi. Pewnie i tak. przepraszam, nie orientuję się we wszystkich muchowych OESach. Może doczekacie prawdziwych kabanów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 10 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Kabany tam są tylko statystycznie łowi się ich mniej ,więcej wody trudniejsza techniczne .Ja miałem w tym roku cztery klocki i ani jednego nie wyjołem po prostu zabrakło szczęścia .Trzy tygodnie temu koleś złowił 67cm .Dwa tygodnie temu kolega był pierwszy raz i złowił kwadratowego pstronia na 54cm.Dużych ryb jest trochę na południu ale jeszcze trzeba mieć czas na ich łowienie a z tym jest największy problem no i odrobine szczęścia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 12 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Dzisiejszy spaślaczek z pomorskiej rzeczki.Namierzony i wypracowany na kolanach. Przynęta Minnow 7S D.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 No Mario, powrócił w dobrym stylu na forum. Dobrze Cię tu widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 W końcu się ujawniłeś Mariusz.Gdzie się tak chowałeś?PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssamer Opublikowano 31 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2010 brudna woda - blady pstrung Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi