Gość Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Pare fotek z Potoku Turawskiego i Sanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Cześć wrzucam pre fotek z urlopu nad Sanem, nic konkretnego nie udało mi się wyholować, ale pierwsze kroki z muchówką mam za sobą spotkałem na urlopie @mirata, okazało się, że zapisaliśmy się na ten sam kurs u Sikory . pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 cd . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Gdzie byłeś nad sanem ja łowiłem od ujścia hoczewki i w miejscowości załuż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Na OS-ie i w Łączkach. Niestety trafiłem na kapryśną pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kibol Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Dzisiaj Wilkowa Wisła obdarowała mnie kilkoma kropkami w tym czterema w granicach 30cm i jednym rodzynkiem 46cmi jeszcze fotka z ubiegłego miesiąca /lipasek z Sanu/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 lipiasek ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Koniec sezonu a wątek zaraz spadnie na drugą stronę... Trzeba odświeżyć. Byłem chyba za późno bo ten był pierwszy i to żerujący. później już tylko skubnięcia. Nadal ma 45 cm - do zobaczenia w przyszłym sezonie . Tym samym mój tegoroczny sezon pstrągowy uważam za zamknięty. Sorki za zdjęcie ale byłem sam a zdjęcie robione komórką. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Gratki ja myśle jutro zakończyć sezon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Ja też zakończyłem dzisiaj sezon .Szału nie było bo tylko jeden miarowy ale za to ładny 60taczek .Zdjęcie totalnie spartaczone bo nie chciałem męczyć pstrążka i po jednym podejściu do samowyzwalacza popłynął rześko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajman Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2010 Prawdziwego faceta poznaję się po tym jak kończy Gratulację Tomi,ładna rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 No Tomi pozamiatałeś na koniec. Teraz nikt się już niczym nie pochwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wonton Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 No my Sławku też kończyliśmy sezon i powiem Ci że tak jak i twój nasze były szczupłe jak nigdy. Te upały im dały w kość, będzie marne tarło no chyba, żę teraz się nażrą. Ja nawet fotek nie pokazuje bo to skóra i kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Myślałem, że tylko na południu popowodziowe pstrągi takie chude, a patrząc na Sławka fotkę muszę zmienić zdanie.Dało kropkom w kość tegoroczne lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Może to i nie to samo co kropek, ale za to na muchę i prawie 60 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 koniec roku zawsze należy do Tęczaków, ja niestety nie mam się czym pochwalić Prawie 60 na muchę to tanio sesji zdjęciowej nie oddał Zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Gratulki Jarek!Mam nadzieję, że jak mrozy odpuszczą to też się wybiorę na tęczaki z rzeki z której wyjąłeś to monstrum. Możesz mi zdradzić na priv gdzie dokładnie go trafiłeś i jakie są wieści na odcinku spinningowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Gratulki Jarek!Mam nadzieję, że jak mrozy odpuszczą to też się wybiorę na tęczaki z rzeki z której wyjąłeś to monstrum. Możesz mi zdradzić na priv gdzie dokładnie go trafiłeś i jakie są wieści na odcinku spinningowym? To TA rzeka też jest tajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Chyba większość z nas wie o jaką rzekę chodzi Tajemnicy tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Chyba większość z nas wie o jaką rzekę chodzi Tajemnicy tu nie ma Przecież wiem I tak zazdroszczę PozdrawiamW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Jarek zamienił bym się moim potokiem za tego tęczora .Uwielbiam zasiedziałe tęczaki ,to sa dopiero fajterzy potok ma na noc.Gratki Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 No przyznam, że dawno nie przeżyłem takich emocji. W tym samym dniu 2 godziny wcześniej podobny przy próbie podebrania wszedł w faszynę i przetarł żyłkę. Poza tym praktycznie nie było brań. A zazwyczaj łowi się tam mniejsze tęczaki. Napotkani muszkarze też w większości bez rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi