Skocz do zawartości

Pstrągi 2010

popper

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki, dzięki,dzięki. Nawet nie wiecie, jak się cieszę, tą rybą.

Ciekawostka dla niezdecydowanych.

Ogromna frajda i satysfakcja gdy ryba odpływa, bez potrzeby tzw. reanimacji :mellow: .... Po prostu zwiała mi z ręki gdy właśnie zamierzałem jej skrzela natleniać :huh:

U Sławka był kaban bo ... ja w pierwszym momencie myślałem, że Sławek wpadł do wody - wcale nie żartuję

A Grzecho i Łukasz nie zasypiają przecież gruszek.... Patu też jeszcze nie zagrał najwyższym C

No a te zapowiedzi i plany na 2010 ??? A Remek i Friko w tandemie zgranym też zawsze coś wynajdą..

Gorący sezon się zapowiada :lol:

Waldek,

Gratuluję pięknego kropka :huh: Wprawdzie czterech sztuk ci nie wykrakałem, ale połączyć te 4 które miałeś złowić B), dały ci 1 konkretną sztukę :mellow: Ciszę się że w Kwisie takie sztuki jeszcze są :D Teraz nic jak wymagać od ciebie 60 B) więc GO GO GO GO GO GO kibicuję tobie :mellow:

Pozdrawiam Paweł

Gratuluję wszystkim pięknych ryb. Popper jesteś mistrzem. Wybieramy się z kumplem nad Kwisę pod koniec marca. Czytałem o odcinku od autostrady do m. Łozy. Uważasz że jest dobry? A jeśli nie to czy możesz polecić inny z dobrym dojazdem bo jesteśmy z daleka. Jakbyś mógł podpowiedzieć na co łowić pod koniec marca to byłbym wdzięczny.

dzięki pstrągarze, mam nadzieję, że to nie będzie moje ostatnie słowo w temacie pstrągów B) , obawiam się tylko - jak zrobi się cieplej, to będę bardziej aktywny w wątku flyfishing :lol:,

póki co czekamy na zgłoszenia ryb z weekendu. Jak nam Patu dowali....... :lol:

... haha, a patu siedzi na ławce rezerwowych ( w ten week <_< ), z antybiotykami w garści :angry: .

Gratuluję @bassy kropala :D