popper Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Dzięki, dzięki,dzięki. Nawet nie wiecie, jak się cieszę, tą rybą. Ciekawostka dla niezdecydowanych. Ogromna frajda i satysfakcja gdy ryba odpływa, bez potrzeby tzw. reanimacji .... Po prostu zwiała mi z ręki gdy właśnie zamierzałem jej skrzela natleniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No to Waldku mam wrażenie, że na długo pozamiatałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 U Sławka był kaban bo ... ja w pierwszym momencie myślałem, że Sławek wpadł do wody - wcale nie żartuję A Grzecho i Łukasz nie zasypiają przecież gruszek.... Patu też jeszcze nie zagrał najwyższym C No a te zapowiedzi i plany na 2010 ??? A Remek i Friko w tandemie zgranym też zawsze coś wynajdą..Gorący sezon się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wielkie gratulacje, piękna ryba Walczyłem dzisiaj z mrozem, tym razem na Bystrej, ale efekty były mizerne.Teraz muszę czekać do weekendu. pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Waldek - piękne rozpoczęcie.Wielkie gratulacje po raz drugi!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No tak ...-Uwierz w Siebie- ...teraz spiewaja bede bral z Ciebie przyklad Mistrzu . Nie moge sie nadziwic ze w te mrozy tak dzielnie walczysz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ani mróz ani potoki poza jednym króciakiem nie chciały współpracować pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Waldku zostałeś KRÓLEM POLOWANIA NA POTOKI pierwszego weekendu 2010, a być może nawet całego sezonu GRATULACJE!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Widze watek rosnie jak grzyby po deszczu . Oby tak dalej. Ja niestety sezon rozpoczna najwczesniej za tydzien . Gratuluje Waldku, kawal dobrej roboty odwaliles nad woda, zycze dalszych sukcesow no i... tej kolejnej poprzeczki w postaci 60-tki Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milo26 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Gratuluję Popperek. Takie piękne kropki jeszcze pływają w naszych rzeczkach, tylko trzeba być często nad wodą. Życzę Tobie, abyś w tym roku miał tego czasu wystarczająco na rybki, a 60-tka przyjdzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Waldek, Gratuluję pięknego kropka Wprawdzie czterech sztuk ci nie wykrakałem, ale połączyć te 4 które miałeś złowić , dały ci 1 konkretną sztukę Ciszę się że w Kwisie takie sztuki jeszcze są Teraz nic jak wymagać od ciebie 60 więc GO GO GO GO GO GO kibicuję tobie Pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Gratulacje dla łowców pięknych potoków. Jutro zaczynam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Gratulacje Poper Kawał pstrąga.Aż dziw że się taki jeszcze uchował Nam na rozpoczęcie sezonu trafiło się kilkanaście maluchów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Gratulacje Poper Kawał pstrąga.Aż dziw że się taki jeszcze uchował Nam na rozpoczęcie sezonu trafiło się kilkanaście maluchów. Jeszcze większe się uchowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Popper dałeś czadu.Gratulacje PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam, Moje serdeczne gratulacje dla lowcow tych pieknych ryb. @popper- wymiatasz na calego, az sie boje co bedzie dalej Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Gratuluję wszystkim pięknych ryb. Popper jesteś mistrzem. Wybieramy się z kumplem nad Kwisę pod koniec marca. Czytałem o odcinku od autostrady do m. Łozy. Uważasz że jest dobry? A jeśli nie to czy możesz polecić inny z dobrym dojazdem bo jesteśmy z daleka. Jakbyś mógł podpowiedzieć na co łowić pod koniec marca to byłbym wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Panie Waldku Pan nic się boi!!!Połamać mu CD-ki bo wszystko kosi co ma płetwę tłuszczową.Mr. Popper jesteś Wielki.Gratulacje dla tak wytrawnego łowcy a reszta sypie popiołem głowę przed Wielkim MistrzemPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 dzisiejszy 42 cm , w końcu sezon rozpocząłem.......ryby siedzą przy dnie (pijawa na brzuchu)- tak jak mówiłeś Grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 No @bassy, gratki . Czyżby kogucik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 ładna sztuka Marcin gratki ja jutro też przetestuję te koguciki pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 gratulacje rozpoczęcia sezonu ,fajne ryby powoli trzeba będzie jakiś cel obraćpozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 dzięki pstrągarze, mam nadzieję, że to nie będzie moje ostatnie słowo w temacie pstrągów , obawiam się tylko - jak zrobi się cieplej, to będę bardziej aktywny w wątku flyfishing ,póki co czekamy na zgłoszenia ryb z weekendu. Jak nam Patu dowali....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 dzięki pstrągarze, mam nadzieję, że to nie będzie moje ostatnie słowo w temacie pstrągów , obawiam się tylko - jak zrobi się cieplej, to będę bardziej aktywny w wątku flyfishing ,póki co czekamy na zgłoszenia ryb z weekendu. Jak nam Patu dowali....... ... haha, a patu siedzi na ławce rezerwowych ( w ten week <_< ), z antybiotykami w garści . Gratuluję @bassy kropala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 spoko jak pojedziesz ryby będą waleczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi