timonspin Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryka Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek79 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Trochę mam daleko, bo z chęcią bym się wybrał. Życzę duuuużych jazików!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 29 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 (edytowane) Do zobaczenia Cieszymy się bardzo . Chętnie zobaczymy na naszej wodzie kolegów z Jerkbait-a. Ps. Jakby ktoś miał jakieś pytanie to można też pisać na PW. Edytowane 29 Marca 2014 przez Krzysiek184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek06 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Jak wygląda sprawa pozwolenia jeśli jestem z poza waszego okręgu PZW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek82 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jak wygląda sprawa pozwolenia jeśli jestem z poza waszego okręgu PZW?Dla osób z poza okręgu wrocławskiego nie mających porozumienia z PZW Wrocław, będzie możliwość opłacenia jednodniowego zezwolenia.Koszt 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dobrej zabawy !!! Połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dobrej zabawy !!! Połamania Trochę daleko masz ale jakby co to zapraszamy .W tym roku woda nie sprawiła nam psikusa i zawody będą mogły się odbyć. Nie tak jak w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Fajna sprawa, jazie będą jakoś dodatkowo punktowane? Czy wszystko w standardzie, a nazwa zawodów tylko jaziowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timonspin Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Fajna sprawa, jazie będą jakoś dodatkowo punktowane? Czy wszystko w standardzie, a nazwa zawodów tylko jaziowa? Tylko nazwa ze względu, że króluje jaź o tej porze roku na Baryczy jest go calkiem sporo i można piękne ponad 50 cm sztuki trafić - punktacja standardowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojzesz600 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Do zobaczenia koledzy, choć ostatnio gryźć nie chciały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Ten Barycz w tamtej okolicy to taki równy dość kanał widzę na goglach (i pamiętam byłem tam chyba kiedyś) - jak tam jaśki stoją? Przy brzegach czy są jakieś wyraźniejsze miejscówki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek06 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Jakby ktoś był ciekawy to pod tym linkiem znalazłem wyniki zawodów.https://www.facebook.com/groups/301063500004565/?fref=nf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Pod linkiem nie ma wyników - czy możesz wpisać je tutaj? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek06 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Relacja z zawodów."Tomasz Buchar wygrał dzisiejsze zawody Jaź Baryczy które odbywały się w Osetnie, a zwycięstwo zapewnił mu Jaź 38 cm .Na drugim miejscu uplasował się kolega z koła ZG Polkowice Jaremko Marek który złapał klenia ok 27 cm i okonia, a na trzecim miejscu reprezentant klub Spiner-Barycz Marian Grochała z 6 okoniami.Udział w zawodach wzięło 39 zawodników reprezentujących kluby i koła między innymi koledzy z Nurt Ostrów Wielkopolski, Krokodyl Wrocław, Czakuszka Leszno, Miedziana Ryba Głogów,Okoń Góra, Kleń Głogów, Polkowice i oczywiście Spiner-Barycz Góra.Jak się okazało dopisywała pogoda, stan wody w rzece jak i ryby, gdyż 14 zawodników złapało ryby które trafiły do kart startowych a warto zaznaczyć że było dużo osób które złapały Certy, była też jedna świnka i mój Boleń 81 cm.Dzisiejsze zawody po raz pierwszy w całości odbywały się na specjalnie zakupionych matach do mierzenia ryb, i możena powiedzieć że się sprawdziły bo wszyscy wrócili zadowoleni i nikt nie zgłosił że miał problem z potwierdzeniem ryby.Wielkie podziękowania dla naszych dziewczyn za przygotowanie na ognisku smacznego gulaszuI podziękowania dla Klubu Miedziana Ryba Głogów za użyczenie swoich mat dzięki czemu każdy zawodnik otrzymał miarę do mierzenia ryb.Wielkie podziękowania dla wszystkich którzy przyjechali na nasze zawody i razem z nami dobrze się bawili i delektowali urokami rzeki BaryczDziękuje i zapraszam za rok ." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek06 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tu masz tylko pierwsze 3 miejsca. Może ktoś ma pełna listę to mógłby umieścic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carlus75 Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Takie małe sprostowanie: WODNIK Ostrów Wielkopolski a jeżeli NURT to Książ Wielkopolski. Nie byłem osobiście ale mam relację od chłopaków.Pozdrawiam, Karol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 masakra te wyniki. na 39 osób jeden jaź i jeden kleń. Tak słabo tam z rybami czy niefartowny dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timonspin Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 masakra te wyniki. na 39 osób jeden jaź i jeden kleń. Tak słabo tam z rybami czy niefartowny dzień?kleni było 6 lub 5 a faktycznie jazie nie dopisały problem mógł być w tym że w czasie trwania zawodów powyżej miejsca organizacji zostala podniesiona tama spływające śmieci i resztki organiczne skutecznie uniemożliwiały prawidłowe łowienie ogólnie większość wędkarzy miała kontakty z rybami które jednak nie dawały się zaciąć bądź spadały po krótkim holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timonspin Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez timonspin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie drugie a trzecie, popraw stary plakat. Poza tym daj wiekszą rozdzielczość bo nic z tego nie można przeczytać. No i mam nadzieję być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja się pojawię napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jazie nie mają okresu ochronnego , ale wylansowano je na sztandarową rybę przedwiośnia . Inne ryby też nie mają ..Czy to jest jednak dobra legitymacja dla ambitnych/zaawansowanych/najaranych/ modnych z wędką ? A może nie podawać nazwisk do publicznej wiadomości ? Ani organizatorów ..Tylko pytam .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vojtas Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 jeżeli 19stego to również jestem,do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabello Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Również rozważam udział. Ciekaw jestem jedynie jak wyniki kolegów na tym odcinku? Byłem wczoraj w OSETNIE a woda jakby martwa!? Wysłane z mojego XT1032 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez kabello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi