pabik Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) więc nie "ciekaw " tylko do boju!!! Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez pabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nie drugie a trzecie, popraw stary plakat. Poza tym daj wiekszą rozdzielczość bo nic z tego nie można przeczytać. No i mam nadzieję być Oczywiście że trzecie. A mogły być czwarte ale woda 2 lata temu za wysoka była.Serdecznie zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Również rozważam udział. Ciekaw jestem jedynie jak wyniki kolegów na tym odcinku? Byłem wczoraj w OSETNIE a woda jakby martwa!? Wysłane z mojego XT1032 za pomocą Tapatalk 2Kolega był dzisiaj i złapał 2 jazie 32 i 40 cm. Klenie też jakieś były ale nie za duże. Woda troszeczkę podwyższona. Spokojnie można wedkowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Czy wyścigi na tarłowych rybach , nawet jeśli nie mają okresu ochronnego są ok , podobnie jak kluby spinningowe które tą nieładną manierę roznoszą ? Pytam tylko .. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Czy wyścigi na tarłowych rybach , nawet jeśli nie mają okresu ochronnego są ok , podobnie jak kluby spinningowe które tą nieładną manierę roznoszą ? Pytam tylko .. Jak tarłowe to bardzo nieładnie ale jazie to już raczej po tarle są (przynajmniej zwykle o tej porze roku są po tarle). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timonspin Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Czy wyścigi na tarłowych rybach , nawet jeśli nie mają okresu ochronnego są ok , podobnie jak kluby spinningowe które tą nieładną manierę roznoszą ? Pytam tylko .. nie wiem jak wygląda to w Twoich stronach, ale na Baryczy ryby już wytarte i normalnie żerują dawno poza tarliskami ( byłem w niedzielę i złowiłem ryby już wytarte). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) ZAPRASZAMY NA OTWARTE ZAWODY SPINNINGOWE "JAŹ BARYCZY" Zawody odbędą się na rzecze Barycz w miejscowości Osetno (pod mostem)Dnia 10 kwietnia 2016 r. zbiórka o godz 5:00Wpisowe wynosi 25 zł, płatne przelewem na konto 72 1020 3017 0000 2802 0374 2798 w tytule proszę podać :Imię i nazwisko zawodnika z dopiskiem "Jaź Baryczy".Kontakt do organizatorów: tel. 512-118-430 Tomek lub 609-570-002 Wojtek Zawody odbywają się na "żywej rybie". Każdy zawodnik otrzyma matę na której będzie fotografował złapaną rybę (instrukcje w dniu zawodów jak zrobić zdjęcie).Szczegółowy regulamin zostanie ogłoszony przed zawodami. Dla wszystkich startujących organizator zapewnia ciepły posiłek i napoje chłodzące. Program zawodów:5:00-5:45 Zbiórka i rejestracja zawodników, wydanie kart startowych5:45-6:00 Odprawa zawodników6:00-12:00 Łowienie12:00 Koniec zawodów, powrót z łowiska oraz zdanie kart startowych do godz 12:3012:30-13:30 Ciepły posiłek13:30-14:00 Ogłoszenie wyników i zakończenie zawodów. Serdecznie zapraszamy Edytowane 31 Marca 2016 przez Krzysiek184 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 I jak tam poszło? Jaśki gryźli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabello Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 http://ryby.elka.pl/index.php/zawody/2046-ja-baryczy-dla-mikoajewskiego Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 łatwo nie było 54 zawodników i dwa klenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Co roku ze zdziwieniem widzę jak słabe są wyniki. I co roku coś mi przeszkadza aby się na te zawody wybrać choćby jako obserwator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Z informacji od zawodników wiemy że jazie się pokazywały ale nie chciały współpracować. 2 klenie to rzeczywiście mało ale tak to już bywa że ryba jest tylko coraz ciężej ją złapać. A i ostatnie lata pokazują że rybostan w polskich rzekach nie jest tak liczny jak 10 lat temu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Co roku ze zdziwieniem widzę jak słabe są wyniki. I co roku coś mi przeszkadza aby się na te zawody wybrać choćby jako obserwator.Pozostaje mi tylko zaprosić Cię na przyszły rok. Może będzie lepiej . Ale jak byś miał ochotę i nic Ci nie przeszkodzi to we wrześniu organizujemy kolejne otwarte zawody. Tylko że na Odrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Krzysztof, dzięki za organizację fajnych zawodów w miłej atmosferze Uszykowałem relację na naszą stronkę, jak Gemba wstawi to dodam link.2 klenie, 16 okoni odnotowanych w kartach startowych, 2 szczupłe przyłowy ~60 (~bo drugi nie był mierzony, tylko od razu uwolniony), drobny okoń i sporo kontaktów z białymi drapieżnikami.Co do jazi, sam miałem "nieprzyjemność" obserwować, jak przy wystających zalanych trawach, szedł mi z 1,5m za wobkiem robiąc "garba" na powierzchni ...No i byliście bardzo gościnni dla sąsiadów z WLKP, zwłaszcza z tego południowego okręgu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Fajne zawody, ale chyba trzeba zmienić ich nazwę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Nazwy nie zmienimy bo za bardzo Nam się podoba . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Bo to dobra nazwa jest i taka przyszłościowa, może kiedyś, ktoś, złapie tego jazia, trzeba mieć nadzieję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 To jak z Pucharem Głowatki 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Bo to dobra nazwa jest i taka przyszłościowa, może kiedyś, ktoś, złapie tego jazia, trzeba mieć nadzieję Jak jadę nad wodę to zawsze mam nadzieję że coś złapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Znalazłem na stronie klubu:Zawody otwarte30.04.2017 r. Jaź Baryczy - Osetno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Taka była pierwszy termin zawodów. Widocznie admin nie zmienił. Ale wszyscy zainteresowani znają nową datę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2017 Dawaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 (edytowane) Tadaaaam... Może w tym roku ? Edytowane 21 Marca 2018 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 21 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2018 Jak zawsze zapraszamy.Od ilu to już lat się zastanawiasz czy przyjechać? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Wytrwałym cza być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi