vojtas Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Widzimy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Wytrwałym cza być Czyli pijesz do mnie. Że może kiedyś Nas odwiedzisz. Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Wybieram się na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeks Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Chyba też spróbuję???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Krzysiek może i mi się uda przywitać się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 22 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2018 Krzysiek może i mi się uda przywitać się Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zelo Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Wpadajcie bo warto, nie dla wyników ale dla ludzi przede wszystkim 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zawody,zawody i po zawodach.Wędkarzy rządnych tłustych klusek i jaziozaurów było dużo.Niestety bez szału. Ktoś złowił 2 klenie +40 cm,Ktoś jazia. Jakieś okonie.Nie wiem jakie były ostateczne wyniki bo musiałem się szybciej zmyć. Sam wydłubałem małego klenia i mały okoń spadł pod brzegiem. Kumpel wytargał leszcza ok. 40cm na gumkę. Może jak by był niższy stan wody wyniki były by lepsze.Ale klimat był zajefajny. Pozdrawiam. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Fajnie że się podobało. Co roku staramy się żeby kolejna edycja była lepsza jak rok wcześniej.Ryb za dużo nie złapano. Ogólnie było 8 ryb. 2 Jazie 25 i 37 cm i klenie 35+. Opadająca woda nie wróżyła jakiś super wyników ale kilka rybek się zameldowało i to najważniejsze. Pozdrawiam i zapraszamy za rok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 (edytowane) A jakaś fotorelacja gdzieś będzie? No i to historyczne zawody. Po długich latach jest Jaź. Dobrze, że nazwy zawodów nie zmieniliście. Edytowane 8 Kwietnia 2018 przez FidoAngel 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Na pierwszych edycjach jazie były. Ostatnie 3 lata były nie sprzyjające. Relacja z zawodów powinna się niebawem ukazać na stronie ryby.elka.pl. I w późniejszym okresie film z zawodów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Kolejny raz sprawy rodzinne nie pozwoliły na przybicie piąteczki choć nad Baryczą i Sieczką dzisiaj byłem. Zawody odbywają się w bardzo trudnym, wędkarsko, okresie. Ryby są na tarliskach lub udają sie na nie a jazie w Baryczy to zupełnie inny, trudny, temat. Klenie widuję, inne ryby dosyć regularnie poławiam ale jazi nigdy nie spotkałem i nie widziałem aby były złowione. Ot ciekawostka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2019 Z przykrością informuję że w tym roku na zawodach Jaź Baryczy zawodnicy bez porozumień z Okręgiem Wrocławskim będą musiały we własnym zakresie wykupić pozwolenie. Niestety okręg w tym roku nie wyraził zgody na zwolnienie zawodników z jednodniowej opłaty na czas zawodów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Tadammmm: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek184 Opublikowano 20 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2020 Sorki za literówkę[emoji6][emoji6] Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marienty Opublikowano 5 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Niestety rzeka została bardzo poważnie zatruta. Jeśli się nie mylę to pierwsze zgłoszenia pojawiły się w okolicy czwartku, 03.07.2020 i dotyczyły odcinka w ok. Milicza. Jest już sporo wiadomości na ten temat np:https://www.facebook.com/TVPowiatuMilickiego/videos/289740385481095/?type=3&source=49Dla rzeki o takiej wielkości to prawdziwy dramat, katastrofa.Wpuścili coś co redukuje ilość tlenu w wodzie. Nie było to zbyt mądre ale wybrałem się z kolegą na nockę w ok. Sułowa z soboty na niedzielę. Przez 15h nie odnotowaliśmy żadnego brania. Nad ranem widziałem masę rybek, od tegorocznego narybku po te większe (jeszcze żywych) spływających z prądem i próbujących łapać oddech na powierzchni. Serce pęka. Nie wiem ile potrwa odbudowa rybostanu.Co ciekawe, sporo kajaków. Zatrucie zatruciem ale trzeba zarabiać i z czegoś żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Co za k..wa G... Co za dziady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Podejrzewam, że to żaden syf, a niesprzyjająca pogoda, podobnie jak na rzekach w mojej okolicyhttp://www.pzw.org.pl/siedlce/wiadomosci/207777/61/przyducha_letnia_i_sniete_ryby_w_kostrzyniu_liwcu_i_bugu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwek1981 Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Ja słyszałem, że gnojowica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Zanieczyszczenie pochodzenia organicznego.Pryzmy obornika, które są składowane na łąkach przez rolników. Po ostatnich dużych opadach wszystko wymyło do rzeki.Okolice Odolanowa, powiat ostrowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 6 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 https://epoznan.pl/news-news-107563-sniete_ryby_przez_zanieczyszczenia_w_rzece_na_poludniu_wielkopolski_odradzaja_splywy_kajakowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Tadammm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Póki co takie ogłoszenia można włożyć miedzy bajki..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Póki co takie ogłoszenia można włożyć miedzy bajki.....No właśnie chyba tylko w OM. Na YT relacje z zawodów podlodowych 2021, Norfin swoje odbył na przykład. Nie rozumiem tego. Co okręg to inna Polska... Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi