atb69 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Witam,Jako że informatyk ze mnie żaden potrzebuje pomocyMam problem z wyświetlaniem zdjęć na komputerze, niektórych poprostu nie widzę foto poniżej I tu pytanie Dlaczego niewyświetlają mi się fotki? Tylko niektórych zdjęć nie wyświetla mi i to od niedawna, musze coś zaktualizować? Dodam że mój komp to raczej już stary kapciuch, ale jakoś tam mieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mam to samo. W niektórych postach zdjęcia się nie wyswietlają. Najnowsza Opera. W IE jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Popeye Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 mam to samo ale na telefonie Windows Phone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Podajcie wątek - dokładnie gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 http://jerkbait.pl/topic/52116-konkurs-na-przynętę-z-okazji-10-lecia-jerkbaitpl/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wszystkie zdjęcia widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Na chromie wszystko widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Na Safari też.Zdjęcia są z serwerów zewnętrznych więc tutaj jerkbait.pl nie ma nic do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mozilla też ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 atb69 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja też mam Operę, czyli to wina przegladarki. Tych z linku kolegi godski tez nie widze. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez atb69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Koledzy polecam wyłączyć filtr w Adblock Plus. Konkretniej to znaleźć na monitorze ikonkę czerwoną ABP kliknąć na nią , następnie na "ustawienie filtra", następnie przy napisie "Reguły blokowania reklam" kliknąć na ikonę "Czynności" potem na "wyświetl ukryte filtry" a jak się pokażą należy wyłączyć z blokowania opcję jerkbait.pl/uploads/*, czyli w okienku po lewo tegoż napisu nie może być nic zaznaczone. I wszystkie zdjęcia będą widoczne. Adblock Plus jak ktoś ma zainstalowanego po ostatniej automatycznej aktualizacji systemowej włączył filtr na aplikację jerkbait.pl/uploads/*. To samo miałem dziś u siebie, jeśli ktoś nie ma ABP pewnie filtr na zaporze systemowej blokuje wyświetlanie plików i jest to niezależne czy foty są dodawane przez serwer forum czy przez zewnętrzny hosting. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 prezes77 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Koledzy polecam wyłączyć filtr w Adblock Plus. Konkretniej to znaleźć na monitorze ikonkę czerwoną ABP kliknąć na nią , następnie na "ustawienie filtra", następnie przy napisie "Reguły blokowania reklam" kliknąć na ikonę "Czynności" potem na "wyświetl ukryte filtry" a jak się pokażą należy wyłączyć z blokowania opcję jerkbait.pl/uploads/*, czyli w okienku po lewo tegoż napisu nie może być nic zaznaczone. I wszystkie zdjęcia będą widoczne. Adblock Plus jak ktoś zainstalowanego po ostatniej automatycznej aktualizacji systemowej włączył filtr na aplikację jerkbait.pl/uploads/*. To samo miałem dziś u siebie, jeśli ktoś nie ma ABP pewnie filtr na zaporze systemowej blokuje wyświetlanie plików i jest to niezależne czy foty są dodawane przez serwer forum czy przez zewnętrzny hosting. Adblocka mam włączonego i fotki wszystkie widzę i w Mozilli i w chromie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Artur ja też mam włączonego, widocznie masz wyłączoną auto-aktualizację, mi po aktualizacji zablokował powyżej wspomniany filtr, musiałem go wyłączyć ręcznie. Koledzy jacy nie widzą fotek mogą sobie to sprawdzić, nie zaszkodzi to przecież . Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Koledzy polecam wyłączyć filtr w Adblock Plus. Konkretniej to znaleźć na monitorze ikonkę czerwoną ABP kliknąć na nią , następnie na "ustawienie filtra", następnie przy napisie "Reguły blokowania reklam" kliknąć na ikonę "Czynności" potem na "wyświetl ukryte filtry" a jak się pokażą należy wyłączyć z blokowania opcję jerkbait.pl/uploads/*, czyli w okienku po lewo tegoż napisu nie może być nic zaznaczone. I wszystkie zdjęcia będą widoczne. Adblock Plus jak ktoś ma zainstalowanego po ostatniej automatycznej aktualizacji systemowej włączył filtr na aplikację jerkbait.pl/uploads/*. To samo miałem dziś u siebie, jeśli ktoś nie ma ABP pewnie filtr na zaporze systemowej blokuje wyświetlanie plików i jest to niezależne czy foty są dodawane przez serwer forum czy przez zewnętrzny hosting. Warto poczytać: http://www.noadblock.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Remku dlatego napisałem że wyłączyłem filtr na aplikacje z jerkbait.pl, wszystkie reklamy jakie Wy jako Administracja zamieszczacie na stronie widzę, pozbywam się tych niechcianych typu kosmetyczka coś tam, albo zdrowie i uroda coś tam a takie też się wyświetlały podlinkowując w tekście słowa kluczowe jakimi są otagowane owe strony a roboty na tych stronach linkują przez każdą inna stronę w sieci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigrafi Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mam ten sam problem. Dodatkowo na pewno mi blokuje wszystkie zdjęcia z photobucketa na które mam wrzucone moje zdjęcia. Co ciekawe - gdzieś blokuje to dostawca internetu, ale nie może tego odkryć gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Mam ten sam problem. Dodatkowo na pewno mi blokuje wszystkie zdjęcia z photobucketa na które mam wrzucone moje zdjęcia. Co ciekawe - gdzieś blokuje to dostawca internetu, ale nie może tego odkryć gdzie.Sprawdź Panel sterowania - Centrum zabezpieczeń - Ustawienia zabezpieczeń dla Opcje stron internetowych, pewnie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tylko czemu niektóre zdjęcia się wyswietlają a inne nie? Np. tu: http://jerkbait.pl/best-content/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BreederGoulda Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Tylko czemu niektóre zdjęcia się wyswietlają a inne nie? Np. tu: http://jerkbait.pl/best-content/Mnie wyświetlają się wszystkie fotki. Może zależy to od tego przez jaki uploads użytkownik dodawał fotki na forum w odniesieniu do tego jaki zapora systemowa lub Adblock u Ciebie blokują dany uploads. Nie wiem czy to akurat u Was tak jest właśnie, podpowiadam tylko bo miałem podobny problem. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez CarIvan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Moje wsparcie w tym momencie się skończyło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bigrafi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Sprawdź Panel sterowania - Centrum zabezpieczeń - Ustawienia zabezpieczeń dla Opcje stron internetowych, pewnie tam.Nie ma. Sprawdzane na tablecie z androidem, telefonie z 8, i kompach z XP oraz 7. Gdzieś coś blokuje, ale nie wiedzą gdzie. Na tych samych urządzeniach z dostępem 3G działa wszystko normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
atb69
Witam,
Jako że informatyk ze mnie żaden potrzebuje pomocy
Mam problem z wyświetlaniem zdjęć na komputerze, niektórych poprostu nie widzę foto poniżej
I tu pytanie Dlaczego niewyświetlają mi się fotki?
Tylko niektórych zdjęć nie wyświetla mi i to od niedawna, musze coś zaktualizować?
Dodam że mój komp to raczej już stary kapciuch, ale jakoś tam mieli
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi