konrado Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Panowie miał ktoś doczynienia z tymi spodniobutami http://allegro.pl/spodniobuty-neoprenowe-dam-toxic-rozm-42-43-4-mm-i5020332217.html? Jeśli tak to prosił bym o opinie od użytkowników. Lub jakie polecacie w podobnej kasie i nie obszerne w pasie ponieważ jestem szczupły a nie chciał bym worka . Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Polecam Ci te: http://www.decathlon.pl/spodniobuty-neoprenowe-thermo-id_8304142.html Ciepłe, solidnie wykonane, z pewną opieką gwarancyjną W 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dziękuje za odpowiedz ktoś jeszcze może jakieś polecić spełniające owe wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwedkarz Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ja mogę spokojnie polecić Ci takie: http://allegro.pl/wodery-spodniobuty-neoprenowe-jaxon-rozm-44-45-i4976310786.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Ktos jeszcze ma jakieś propozycje?. Tak mało osób używa spodniobutów w tym przedziale cenowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Polecam Ci te: http://www.decathlon.pl/spodniobuty-neoprenowe-thermo-id_8304142.html Ciepłe, solidnie wykonane, z pewną opieką gwarancyjną WPolecam te spodniobuty -mam , używam i bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Jakie one sa na górze? Wąskie czy raczej worek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 a czemu neoprenowe ? , uwazam ze komfort w tym w porownaniu do oddychaczy jest zerowy , naprawde . Sa conajmniej 3 modele cienkich portek dostepne do 300zł , sam uzywam rapali i jest naprawde spoko . Dwa pełne sezony w nich przelatalem i nie moge złego slowa o nich powiedzieć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Używane będą jesienią oraz w marcu i maju sam nie wiem na jakie się zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 nie porównywalny komfort , mam oba rodzaje i nawet nie mysle o ponownym wkladaniu neoprenów nawet w zime Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Nie znam się aż na tyle tak więc zdaje się na kolegów. Spodniobuty do 300zł ważne aby nie były jak worek w pasie, używane w okresie przed wiosennym, wiosennym oraz jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Też dołączam się do pytania, założyciela tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 z tym dopasowaniem to bedzie gorzej dopiero wysokie modele maja podział na slim , normal , i king Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 DAM możesz brać w ciemno, dobrze wykonane i ciepłe. Ja sam używam co prawda 5mm ale 4mm też powinny być bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Kolego mógł byś coś więcej powiedzieć na temat tych DAM-ów? . Co do pasa mam nadzieje ze dostane coś na moją budowę czyli 175cm i szczupły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 dam tocix-buty bez ocieplenia neoprenowego,44-45 na chłopa raczej cos okolo 180cm ,nie polecam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrado Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Dziekuje za opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varos91 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witam, Chcialbym odswiezyc temat. Otoz chce kupic spodniobuty firmy PROS. Cena okolo 130 zl poniewaz w tej chwili ciezko ze srodkami na inne. Z tego co slyszalem/czytalem to jakosc w porownaniu do ceny wypada dosc dobrze. Moze ktos z Was zna jakis innych producentow wartych uwagi? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Bierz Prosa ,mam 3 lata i szczerze ci je polecam . A większość mojego łowienia to właśnie brodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varos91 Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Czyli dobrze slyszalem dzieki za odpowiedz Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 6 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jeśli słyszałeś dobre opinie to dobrze słyszałeś Mam ja,kolega ,kolega kolegi i wszyscy są zadowoleni.Tylko weź sobie rozmiar (buta) większy o 1-2 ,że by było miejsce na skarpetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psd27 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Bierz Prosa ,mam 3 lata i szczerze ci je polecam . A większość mojego łowienia to właśnie brodzenie.Też się rozglądam, (bo niestety Pat-My na zamówienie zrobić mi się nie udało), dlatego chciałem spytać, czy brodzisz Kolego w "czystej" wodzie, czy również dużo przez krzaczory/trzciny się przedzierasz? U mnie żadne spodnoobuty dłużej niż dwa sezony nie przetrwały :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 (edytowane) Witam, Chcialbym odswiezyc temat. Otoz chce kupic spodniobuty firmy PROS. Cena okolo 130 zl poniewaz w tej chwili ciezko ze srodkami na inne. Z tego co slyszalem/czytalem to jakosc w porownaniu do ceny wypada dosc dobrze. Moze ktos z Was zna jakis innych producentow wartych uwagi? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Ale ten czas leci. Kupiłem w 2011 roku(aż sprawdzałem pocztę) spodniobuty Pros Premium. Użytkowane intensywnie, krzaczory, zarośla itp. Nic kompletnie nie mam im do zarzucenia, naprawdę bardzo wytrzymałe. Poprzednie spodniobuty jakie miałem (Cormoran) wytrzymały 1,5 sezonu. Zaczęły puszczać na klejonych szwach i tandetnie wykonane gumowce zaczęły pękać. W Prosie szwy masz zgrzewane, gumowce solidne, myślę że to jedne z najlepszych spodniobutów w tej cenie. Edytowane 9 Lutego 2016 przez asafa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cys82 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 @Asafa te spodniobuty masz z gumowcem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 @Asafa te spodniobuty masz z gumowcem? Nie do końca rozumiem to pytanie :)Tak, z gumowcem a z czym miałyby być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi