Skocz do zawartości

Spodniobuty do 300zł

konrado

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie miał ktoś doczynienia z tymi spodniobutami http://allegro.pl/spodniobuty-neoprenowe-dam-toxic-rozm-42-43-4-mm-i5020332217.html? Jeśli tak to prosił bym o opinie od użytkowników. Lub jakie polecacie w podobnej kasie i nie obszerne w pasie ponieważ jestem szczupły a nie chciał bym worka ;). Z góry dziękuję.

a czemu neoprenowe ? , uwazam ze komfort w tym w porownaniu do oddychaczy jest zerowy , naprawde .

Sa conajmniej 3 modele cienkich portek dostepne do 300zł , sam uzywam rapali i jest naprawde spoko .

Dwa pełne sezony w nich przelatalem i nie moge złego slowa o nich powiedzieć .

• 9 miesięcy temu...

Witam,

Chcialbym odswiezyc temat. Otoz chce kupic spodniobuty firmy PROS. Cena okolo 130 zl poniewaz w tej chwili ciezko ze srodkami na inne. Z tego co slyszalem/czytalem to jakosc w porownaniu do ceny wypada dosc dobrze. Moze ktos z Was zna jakis innych producentow wartych uwagi?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Bierz Prosa ,mam 3 lata i szczerze ci je polecam . A większość mojego łowienia to właśnie brodzenie.

Też się rozglądam, (bo niestety Pat-My na zamówienie zrobić mi się nie udało), dlatego chciałem spytać, czy brodzisz Kolego w "czystej" wodzie, czy również dużo przez krzaczory/trzciny się przedzierasz? U mnie żadne spodnoobuty dłużej niż dwa sezony nie przetrwały :-D

Witam,

Chcialbym odswiezyc temat. Otoz chce kupic spodniobuty firmy PROS. Cena okolo 130 zl poniewaz w tej chwili ciezko ze srodkami na inne. Z tego co slyszalem/czytalem to jakosc w porownaniu do ceny wypada dosc dobrze. Moze ktos z Was zna jakis innych producentow wartych uwagi?

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Ale ten czas leci. Kupiłem w 2011 roku(aż sprawdzałem pocztę) spodniobuty Pros Premium. Użytkowane intensywnie, krzaczory, zarośla itp. Nic kompletnie nie mam im do zarzucenia, naprawdę bardzo wytrzymałe. Poprzednie spodniobuty jakie miałem (Cormoran) wytrzymały 1,5 sezonu. Zaczęły puszczać na klejonych szwach i tandetnie wykonane gumowce zaczęły pękać. W Prosie szwy masz zgrzewane, gumowce solidne, myślę że to jedne z najlepszych spodniobutów w tej cenie. 

Edytowane przez asafa