jerry hzs Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Pomalu koncza druga ture i zobaczymy kto zdobyl Zlote Pierscienie = szacunek i respekt ...oraz troche zielonych papierkow = proza zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 nadal komisia liczy wyniki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 No i mamy zwyciezcow ...2010 NAIFC CHAMPS ...Team Polsko-Amerykanski... Bartek Sitarz i Joe Jaworski zdobyli Zlote Pierscienie . Jacunia z Zibim na 15 miejscu , trzech ryb im zabraklo do kompletu a to duza strata wagi . Trzecia polska para Piotr Lekarczyk i Robert Los na dobrym 22 miejscu z kompletem ryb ale mniejszych i waga zadecydowala . Gratulacje dla naszych chlopakow .Tylko 7 teamow z kompletem ryb . Team amerykanski z Wisconsin ktory po pierwszym dniu prowadzil z dobra przewaga dzis zlowil tylko 8 ryb i spadl na 22 a w sumie na 7 miejscu dzis . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 A tu mamy ich z Zawodow na Delavan Lake w tym roku w styczniu z aparatu Tadzika Cwika ...od lewej Bartek Sitarz , Jacek Lekarczyk , Robert Los i Joe Jaworski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Nic tylko pogratulować naszym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 ...No i mamy zwyciezcow ...2010 NAIFC CHAMPS ...Team Polsko-Amerykanski... Bartek Sitarz i Joe Jaworski zdobyli Zlote Pierscienie ... Ja tu widzę tylko polskie nazwiska :lol: Gratki dla chłopaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 aż chce się powiedzieć: POLAK POTRAFI moje gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Ten Final konczy tegoroczny cykl 2010 . 9 stycznia 2011 odbeda sie po raz pierwszy zawody eliminacyjne na terenie Kanady w Winnipeg Manitoba . Reszta zawodow eliminacyjnych juz na terenie USA w Minnesocie , Wisconsin i Michigen . No i w grudniu 2011 w Rhinelander znowu Final . Ja czekam na powrot chlopakow , moze beda dostepne jakies zdiecia to je tu wstawie . Niestety nie widze na ten zblizajacy sie sezon zawodow w Ilinois na Chanel Lake i Delavan Lake w Wisconsin . Niestety bo to blisko Chicago i zawsze z Tadzikiem jechalismy ich dopingowac i pstrykac zdiecia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zapomnialem napisac ale oprocz Zlotych Pierscieni bylo chyba 20.000 $ jako maly dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Jurku, to ja się teraz zastanawiam co wartościowsze, te pierścienie , czy gotówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 20 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Tak juz napisalem ..te Zlote Sygnety to prestiz i szacunek ....zielone papierki to proza zycia Zlote Pierscienie zostaja ...a pieniadze sie po prostu wyda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Bawię się sportem i wiem co dla mnie cenniejsze, nagroda czy puchar. Dlatego domyślam się jak chłopaki są szczęśliwi z tych pierścieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi