Sławek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Chyba na forum są sami wzrokowcy , bo czytają ale głośno nie kibicują Chociaż kciuki potrzymajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Sławek ja tak mocno trzymałem kciuki że nie mogłem nic pisać na klawiatyrze. Ale teraz napiszę- WIELKIE GRATULACJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Łowienie przy -42C WIELKI SZACUN !!! Gratulacje wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Slaweczku lod to jest lod ...na nim lowi znikomy procent szajbusow [ niejaki Friko ] . Na pewno temat jest czytany i sledzony ale nie spodziewaj sie wielu komentarzy . Za gratulki sliczne dziekujemy ...przed nami jeszcze dwa miesiace i bedzie sie dzialo a finalem beda Mistrzostwa Swiata w Rhinelander Wisconsin z udzialem ekipy Polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 I klasa PolishPower na Uesańskim lodzie.tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Slaweczku lod to jest lod ...na nim lowi znikomy procent szajbusow [ niejaki Friko ] . Na pewno temat jest czytany i sledzony ale nie spodziewaj sie wielu komentarzy . Za gratulki sliczne dziekujemy ...przed nami jeszcze dwa miesiace i bedzie sie dzialo a finalem beda Mistrzostwa Swiata w Rhinelander Wisconsin z udzialem ekipy Polski Jurku na Boom Lake? Z tego co słyszałem to Jacek na Mistrzostwach ma mocno działać, ale nie jako zawodnik. Będzie ciekawie bo ... Boom Lake Jacek i Zbyszek znają jak własną kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tak Remku ...na Boom Lake maja byc rozegrane Mistrzostwa Swiata w marcu , juz po tych amerykanskich eliminacjach NACIF . Jacek bedzie pomagal ekipie z Polski bo zna angielski i siedzi w temacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kurcze, chłopaki naprawdę idą jak burze. Przecież w zeszłym sezonie dopiero raczkowali, a teraz już wskoczyli na pudło. Sukces w prawdziwie amerykańskim stylu! Mam nadzieję, że te odmrożenia o których wspominałeś Jurku to nic poważnego ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Friko oni sa juz w domu , dochodza do siebie , trzeba quada naprawic bo nastepne eliminacje juz sie zblizaja . Chcialbym sprostowac ze startuja juz kilka lat i dwa razy wygrali eliminacje w stanie Nowy York . Najwazniejszy jednak jest Final czyli Mistrzostwa o Zlote Pierscienie na koniec roku w Rhinelander . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Kurcze, chłopaki naprawdę idą jak burze. Przecież w zeszłym sezonie dopiero raczkowali, a teraz już wskoczyli na pudło. Sukces w prawdziwie amerykańskim stylu! Mam nadzieję, że te odmrożenia o których wspominałeś Jurku to nic poważnego ? Pozdrawiam Friko,W zeszłym roku - raczkowali???? Oj nie, nie ... PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Oczywiście że tak, oczywiscie w profesjonalnym sensie, mam na myśli team, strone internetowa, sponsorów itp - jest zasadnicza różnica między amatroskim łowieniem ryb a zawodostwem. Tym większa jest miara sukcesu jaki odnieśli o odnoszą - moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tu masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 wow! wszedłem na ten topic zupełnie przypadkowo, a tu - takie rzeczy!!! Wielkie gratulacje!!! Każdy sukces polskich wędkarzy cieszy na maxa. Mam nadzieję, że krok za kroczkiem zaistniejemy w wędkarskim świecie. Brawo chłopaki! EDIT:Już oczywiście istniejemy, ale marzy mi się jakaś taka polska narodowa specjalność - łowienie ryb. i wszyscy o tym wiedzą, że polscy potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 Lasso, to jeszcze ten wątek jest ciekawy http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=11606&am p;start=0& PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zibi i Jacek szczesliwie powrocili , liza odmrozenia i lecza rany . Quad jest w naprawie bo za dwa tygodnie 24 stycznia nastepne eliminacje i walka o pudlo oraz punkty . Zawody odbeda sie w polnocnym Wisconsin na Little Wisotta Lake . W Chicago powyzej 0 C i snieg juz sie topi , mamy odwilz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 16 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 W sobote rano o 6.00 Jacek bedzie gosciem u Tadka w audycji Zewu Natury na 1030 AM Chicago ...u Was bedzie to godzina 13.00 ...mozna na internecie tego posluchac ..zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Audycja Zew Natury,rozmowa dotyczy tytułu wątku. KLIKNIJ i POSŁUCHAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 Biosteron dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jest pozny niedzielny wieczor . Przed chwila zadzwonil Jacek i Zibi . Wlasnie wracaja z Zawodow na Little Lake Wisotta w Wisconsin . Zajeli 7 miejsce lowiac 9 ryb . Na 44 teamy tylko 22 teamy zlowily ryby . Za 7 miejsce zdobyli 19 punktow co w sumie z 23 punktami z Dakoty daje im 42 punkty . To wyprowadzilo ich w generalnej klasyfikacji na 1 miejsce po dwoch Zawodach . Juz za tydzien nastepne Zawody Eliminacyjne ktore odbeda sie na Hamlin Lake w Michigen . Na Little Lake Wisota zawody odbywaly sie w deszczu i przy odwilzy . Zlowienie 9 sztuk ryb to druga ilosc zlowiona do wagi . Wiecej zlowili tylko zwyciezcy miejscowi wedkarze . Niestety te 9 ryb bylo wagowo za malo i Teamy ktore mialy miej ryb wniosly wieksza wage zajmujac miejsca od 2-go do 6-tego . Pozycja wyjsciowa jest bardzo dobra , trzeba dalej punktowac i utrzymac te pierwsze miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 A ja Jackowi życzyłem... a powinienem gratulować Ale w sumie skoro cykl zawodów, to życzyłem na wszystkie następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jeszcze Slawku trzy Zawody sie odbeda , po nich zostanie wyloniona Druzyna Roku . Na dzis nasi prowadza z 42 punktami . Jest bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Trzymam kciuki za nasz team. Na razie idzie wyśmienicie i ... czuję że chłopaki się dopiero rozgrzewają i będzie gorąco. Dzięki Jurku za informację. Tydzień dobrze się rozpoczyna! Trzymam oczywiście kciuki dalej. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Jeszcze Slawku trzy Zawody sie odbeda , po nich zostanie wyloniona Druzyna Roku . Na dzis nasi prowadza z 42 punktami . Jest bardzo dobrze super news, gratulacje dla chłopaków !!! wiesz może ile punktów ma drużyna na drugim miejscu w klasyfikacji generalnej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 Srona główna: http://www.naifc.com/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2010 No to kilka punktów zapasu mają, ale jezcze tyle zawodów przed nimi że nie mogą na tym polegać, mam nadzieję że chłopaki są w uderzeniu i dowiozą pierwszą pozycję do samego końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi