jerry hzs Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Tadek z Grzeskiem Wilczynskim trenerem Kadry USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 11 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Trening bez sondy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Dzięki Jurku czyli teraz czekamy na Lake Thompson - tam wszystko sie rozstrzygnie. Pozycja wyjściowa jest dobra ale chłopaki będą musieli walczyć a my trzymać kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ludzie lodu - junior. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ludzie lodu...very hot.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ludzie lodu...zdobywcy Zlotych Pierscieni...senior Myron Gilbert . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ludzie lodu ...Zbyszek -Zibi- Wojcik. i nie ma przebacz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Jerry,Fajne zdjęcia! A wędki widać, że chłopaki mają inne, zupełnie inne od tych króciaków Nareszcie Jacek nie musi klęczeć na lodzie i się modlić PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 W sumie dawno już chciałem zapytac - dlaczego nasi łowią na stojąco? Nie byłoby bardziej precyzyjnie jakby sobie usiedli? A tak stoja, kij dlugi, kawal zylki nad dziura - musiałobyc ciepło i bezwietrznie chyba że na coś takiego mogli sobie pozwolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Friko, kilka postów wcześniej pisałem dlaczego używali wędek 5' <_< Zwykle łowią krótkimi wędkami klęcząc. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 A czemu w takim razie nie długimi-siedząc na ten przykład? Jak łowię z łódki, to dużo większą precyzję prowadzenia przynety osiągam jak siedzę - ciekawy jestem czy podobnie jest w przypadku łowienia pod lodem - może Jerry albo jackybrown napiszą coś w tym temacie, bo rzecz mnie zaintrygowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Friko moge napisac tylko ogolnie ze ...dlugie wedki zostaly zaprojektowane zeby odsunac wedkarza od dziory bo ryby sie ploszyly . Te ktore Jacek uzywa na zdieciu to prototyp , na razie jest chyba dwa egzemplaze . Po testach i poprawkach St Croix pusci serie na rynek . Nakrotsze wedki z kolei zostaly zaprojektowane pod namiot gdzie trzeba nagle zaciac do gory i nie wyrwac sufitu ....to bardzo ogolnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Jurek, jak będziesz miał okazję to zapytaj chłopaków o to na chłopski rozum równie dobrze mogą dalej siedzieć od tej dziury niz stac - a może jest tu jakić trick własnie - może chłopaki odsłonią trochę podlodowego warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Ja mysle Friko ze to naturalny odruch ...z dluga wedka po prostu lepiej bym sie czul obserwujac otwor z gory a nie z boku . Zauwaz ze jakie by wedki nieuzywano to kazdy chce do tej dziory zagladac , siedzac z boku i trzymajac dluga wedka patrzysz z poziomu ktory Ci to ogranicza ...wiem , wiem obserwuje sie kiwok w wedeczce ...ale to jest w podswiadomosci ze chcesz tez obserwowac te male lusterko wody w otworze . Najlepiej jak by o swoich odczuciach napisal Jacek ...czy znajdzie czas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 A widzisz, faktycznie to moze byc to że z wiaderka nie widac jak żyłka wchodzi do wody - tylko pytanie czy sie patrza na ta linke czy na ten kiwok - też mam nadzieję że źródło się wypowie Kiedu zawody na Lake Thompson? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Za tydzien 21 lutego . Jacek z Zbyniem wyruszaja w srode potrenowac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 Chcialbym Was zawiadomic ze jutro w sobote rano u nas o 6.10 bedzie auycja Zewu Natury . Bedzie Jacek i Tadek oraz zaproszeni goscie . W Polsce audycje mozna sluchac o 13.10 w internecie . Moze ktos by ja nagral ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 13 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 I ja się podłączę do chętnych w wysłuchaniu, bo sam nad wodą będę... (w końcu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Tadek -Tropiciel- Cwik w akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ludzie lodu ...Robert Los i Jacek Lekarczyk ekipa Polska . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 13 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2010 Ludzie lodu ...Greg -The Prowler- Wilczynski . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 17 Lutego 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Dzis Jacek z Zibim wyruszaja do Rhinelander . Od jutra beda trenowac na Lake Thompson . Zbliza sie decydujace starcie , to ostatnie eliminacje do Finalu ktorym bedzie walka o Mistrzowskie Pierscienie w grudniu w Rhinelander . To tez decydujace Zawody ktore wylonia Druzyne Roku ...trzymajmy kciuki aby to byli nasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 JA trzymam jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Ja też trzymam kciuki aż mi się sine zrobiły. A trudno to robić przy wyginaniu drutu na przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2010 Też, też. Może nastąpi historyczna chwila. Niestety od dwóch dni nie mogę dodzwonić się do Jacka więc wieści nie będzie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi