grunwald1980 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jakie mielibyscie zyczenie gdybyscie zlowili zlota rybke Zyczenie tylko jedno bo rybka z Polski, kilka razy spieprzyla przed siatka i nieraz popiescil ja prad.Na kopyto relaxa juz nie reaguje, kilku wyznawcow c&r juz ja mialo na haku wiec limit zyczen uszczuplila do jednego.A zatem, gdybym zlowili zlota rybke, zyczylbym sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Zakazu zabierania ryb drapieżnych przez kilka lat. I mocne sankcje za złamanie przepisów. Np. odcięcie k..sa. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zakazu zabierania ryb drapieżnych przez kilka lat. I mocne sankcje za złamanie przepisów. Np. odcięcie k..sa. A kobiecie co obciąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) A kobiecie co obciąć ?Jak to co - jej duuuuuuże niebieskie oczy Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Pietruk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Życzyłbym sobie zatrudnienia 10 tyś strażników PSR. Nie byłoby gadki, że nie ma komu przyjechać. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Pawgas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Gdybym zlowili zlota rybke... - to bym ją zeżarł . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Szczęścia i zdrowia dla siebie i najbliższych... Ryby nigdy nie będą na pierwszym miejscu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maicke82 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To bym cyknął fotkę na pełnym wyproście rąk co by więcej złota na zdjęciu wyszło i otworzył nowy wątek w wieści z nad wody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Pomarzyć piękna rzecz, gdyby jednak ktoś, kiedyś, zobaczył nad wodą jak gadam z karasiem, miejcie koledzy litość i zadzwońcie po rodzinę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ... To bym dodał foto w dziale "Przyłowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 ...poprosiłbym o możliwość złowienia jednej złotej rybki codziennie! A mi co tam, w życiu trzeba iść szeroko... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbrojarz Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Żeby pomściła swych pobratymców, zeżarła kłusoli, trucicieli i mięsiarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Kontynuując zabawę może warto sprecyzować temat życzenia? Niech się tyczy tylko naszego hobby.Na świecie jest takie bagno, że jednym życzeniem się go nie naprawi, rozrabiajmy więc we własnym ogródku. @Zbrojarz - pomysł dobry, ale zbyt małe okrucieństwo. Mam lepszyOtóż życzyłbym sobie, aby żaden wędkarz zabijający ryby w celach konsumpcyjnych (w tym kłusol) nie mógł nic złowić. Nawet zakichanego okonka.Niech mu nawet ryby biorą, niech wyciągają linkę, skaczą nad wodę, niech widzi co traci, bo na końcu - zawsze spinka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A tam patrzycie na klusoli, niech ryby zawsze beda w wodzie, duze i duzo, mimo ich zabierania i klusowania, na jedna zabrana niech sie pojawia dwie takie same, wtedy kazdy by dziekowal klusolom.A co do mojego zyczenia, to zyczylbym sobie tak silnej woli abym konsekwentnie dazyl do obranych celow.Na dzien dzisiejszy, lenistwo i wedkarstwo coraz bardziej oddala mnie od nich :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 życzył bym sobie wspaniałych i spokojnych wypraw wędkarskich doborowym towarzystwie .Za wiele nie trzeba sobie życzyć bo rybka może też mieć życzenie i co jak się nie spełni?Jak w kawale żeby sąsiadowi uschło jedno jajko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fugazi Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zdrowia, zdrowia i jeszcze raz ... pieniędzy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ja mam jedno życzenie.... ..ale trzy razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 @Zbrojarz - pomysł dobry, ale zbyt małe okrucieństwo. Mam lepszyOtóż życzyłbym sobie, aby żaden wędkarz zabijający ryby w celach konsumpcyjnych (w tym kłusol) nie mógł nic złowić. Nawet zakichanego okonka.Niech mu nawet ryby biorą, niech wyciągają linkę, skaczą nad wodę, niech widzi co traci, bo na końcu - zawsze spinka Nie prościej poprosić o odejście na emeryturę PZW ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Byłoby jak w dowcipie. - Wędkarzu, dajesz. Jedno życzenie i siup mnie do wody - powiedział złoty karasek.- To ja poproszę o pokój na świecie - rzekł wyśmienity, niezwykle przystojny wędkarz, niejaki Dagon.- Pogięło cię? - odparła rybka. - Na całym świecie? Wiesz ile mi to many zeżre? Dawaj coś mniejszego!- W takim razie, niech PZW podda stołki - odparł bez zastanowienia wędkarz.- Dobra, niech będzie - machnął płetwą karasek. - Masz pokój na świecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi