Kosu33 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Widok z satelity Edytowane 2 Listopada 2022 przez Kosu33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu33 Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2022 (edytowane) Jeśli chodzi o slip z Dzierżeninie to też korzystałem w tym roku kilka razy. Jest łagodny i piaszczysty. Uważajcie na duże głazy obok. Widać je przy brzegu tu obok wodowania. Ogólnie chwilami jest tam kilkanaście zestawów z przyczepami w sezonie. Miejsce się zapełnia ale ludzie starają się mądrze parkować. Edytowane 2 Listopada 2022 przez Kosu33 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 (edytowane) Kolego o tym miejscu wspominał chwilę temu kół.Byniek to slip na trasie Serock -Pultusk w Dzierzenine, za kościołem w prawo ,także nie musiałeś patrzeć jak się męczymy ????Macie bo nie mogę dłużej patrzeć jak się męczycie. Dojazd do slipu(X) zaznaczony na czerwono . Droga Warszawa - Pułtusk. Edytowane 3 Listopada 2022 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Szukam możliwości zrzucenia pontonu w pojedynkę czyli w grę wchodzi tylko dojazd pod same lustro wody ew parę metrów od brzegu ,ponton jezdzi na dachu vana ,lewobrzeżna część Narwi między Pułtuskiem a Serockiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 3 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2022 Ostatnio znalazłem plażę i możliwość slipowania łódki przy moście na Pułtusku .Jadąc od Wyszkowa ostatni droga w lewo przed rondem w Pułtusku .Ja nawracam 360* na rondzie i w prawo łatwiej bo nie musze na nikogo zwracać uwagi .Później troche wertepów i dojazd do Narwi prosto i trochę w lewo nie można się pomylić .Łagodny zjazd do wody , osobówka daje rade .Fajna miejscówka , dużo miejsca nawet na kamper i namiot . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu33 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 (edytowane) Chyba wiem gdzie to. Edytowane 4 Listopada 2022 przez Kosu33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu33 Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Czy to tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 4 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2022 Kosu33 to właśnie to miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tabor Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Te miejsce to tereny miejskie i pewnie zalewowe .Bez problemu można by było tam zrobić legalny slip dla łódek .Tylko po co kasę na głupoty wydawać .Lepiej kasę rozdać ,, NASZĄ '' będą nowi wyborcy .W każdej zapyziałej wsi plac zabaw i siłownie na wolnym powietrzu ,zarastające krzakami a dzieci i tak siedzą przy komputerach .Może trzeba by było do Wód Polskich napisać i wskazywać miejsca do wodowania łódek . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu33 Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Masz ze wszystkim rację. Tylko jedna rzecz się nie zgadza. Kasa. Za taki slip za pewne Wody Polskie będą chciały kasę za dzierżawę to raz a dwa. Żeby taki slip wykonać to miasto bądź gmina musi mieć projekt. Czyli biurokracja w którą pewnie nie chcą się bawić. Obstawiam że Pułtusku stać wydać kilkanaście tysięcy zł. Jeżeli ktoś wykonał by go w czynie społecznym... byłoby szybciej. Tylko zaraz miasto postawiło by znak , zakaz wjazdu Natura 2000. Ale nie wiem czy slip w nurcie się utrzyma przez zimę pod naporem lodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 6 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Jak widzę, nie macie panowie litości dla własnego wizerunku. Spróbujcie chociaż tego Może podpowiem jak nie żebrać i tak poniżająco nie szlochać w sieci. Trzymam łódkę cały rok na wodzie, ale wielu ją holuje i co tydzień woduje. Zjazd musiał się pojawić. Zadzwoniliśmy do RZGW w imieniu anonimowych wędkarzy, dostaliśmy zgodę i jednego dnia Paweł J. ułożył ze zdefektowanych płyt ogrodzeniowych dwadzieścia metrów szczęścia. Sam - tak mu było śpieszno. I nie chciał żadnego zwrotu za płyty ani pracę. Bo Paweł to jest gość! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 7 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 Jest coś takiego jak "budżet obywatelski". Lobbujcie, namawiajcie, przekonujcie. Jeśli będzie odpowiednio duża liczba głosów, to miasto zbuduje slip na swoim terenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 A czy ktoś wie gdzie są slipy na Bugu granicznym ? Straży granicznej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekbialapodl Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 A czy ktoś wie gdzie są slipy na Bugu granicznym ? Straży granicznej ?Krzyczew "spływ kajakowy" : 52.15091520095212, 23.488290604053244 i Pratulin trochę gorszy, ale spuszczają łódki napewno:52.17616672087335, 23.419810081859886 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 Dzięki kolego. A Janów gdzie się woduje ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekbialapodl Opublikowano 29 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2022 To już nie moje rejony, nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
womar Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Kojarzy ktoś z Was gdzie można zwodować łódkę w Ostrołęce lub okolicach? Czy w porcie jest slip? na zdjęciach niestety nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2023 W porcie z tego co pamietam nie ma slipy, chyba ze zrobili. Spójrz ewentualnie czy pomiędzy hotelem, a plaża miejską, które znajduja się za starym mostem w gore rzeki nie znajduje się jakis slip, bo z tego co pamietam to tak. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enio19 Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 A czy ktoś zna jakiś slip na Narwi od Gazowa w górę rzeki do Łubienicy?byłbym wdzięczny za jakieś namiary???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszFZS Opublikowano 3 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Dwa lata temu slip był tutaj , nie wiem jak teraz . J478+6P8 Gzowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilker Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Koledzy polecicie jakieś miejsca nad ZZ (oprócz wspominanego https://maps.app.goo.gl/CujPcYM2V4bswufbA ) gdzie można zrzucić się z pontonem (nie posiadam przyczepki, więc slip nie potrzebny). wystarczy sensowne dojście do wody Ponton dość ciężki, więc fajnie jakby można było podjechać blisko wody, rozłożyć go i po wędkowaniu, wyciągnąć i spakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Koledzy polecicie jakieś miejsca nad ZZ (oprócz wspominanego https://maps.app.goo.gl/CujPcYM2V4bswufbA ) gdzie można zrzucić się z pontonem (nie posiadam przyczepki, więc slip nie potrzebny). wystarczy sensowne dojście do wodyPonton dość ciężki, więc fajnie jakby można było podjechać blisko wody, rozłożyć go i po wędkowaniu, wyciągnąć i spakowaćTu było można - nie wiem jak teraz https://maps.app.goo.gl/VMLrjBCqah2WNqFF7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosu33 Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Tu było można - nie wiem jak teraz https://maps.app.goo.gl/VMLrjBCqah2WNqFF7 Teraz to nie można tam zjechać i zaparkować auta. Bo inaczej mandat 350 zł. Nie radzę. Uwaga droga leśna zakaz wjazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 (edytowane) Teraz to nie można tam zjechać i zaparkować auta. Bo inaczej mandat 350 zł. Nie radzę. Uwaga droga leśna zakaz wjazdu. Czyli nie pomogłem. Nie byłem tam parę lat, więc jak widać się zmieniło. Edytowane 13 Kwietnia 2024 przez Dano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi